Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
хахаха добри филмови.. стари ! на тој you got mail на 56-ка модеми се :D !

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.964
Пред некое време читав топ листа на најдосадните филмови за гледање. И мислам дека овај беше еден од нив.
Батали ги топ листите. Се` е прашање на вкус, мене па ми беше еден од најинтересните. Сакам вакви жанрови.
Ти го имаш гледано?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Батали ги топ листите. Се` е прашање на вкус, мене па ми беше еден од најинтересните. Сакам вакви жанрови.
Ти го имаш гледано?
Па мислам не (освен ако го немам фатено од пола на некоја телевизија и не знам дека бил тој). Ама во секој случај мислам дека знам за шо се работи. Ај ко зеде толку да го браниш се надевам дека е добар - ќе го гледам во следните неколку дена па ќе дам личен мој коментар.

Ова шо ти кажав беше некаква си топ листа. Ама филмови шо очекував дека ќе ги најдам таму не ги најдов. (СЕ Е РЕЛАТИВНО :) )

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.964
Па мислам не (освен ако го немам фатено од пола на некоја телевизија и не знам дека бил тој). Ама во секој случај мислам дека знам за шо се работи. Ај ко зеде толку да го браниш се надевам дека е добар - ќе го гледам во следните неколку дена па ќе дам личен мој коментар.

Ова шо ти кажав беше некаква си топ листа. Ама филмови шо очекував дека ќе ги најдам таму не ги најдов. (СЕ Е РЕЛАТИВНО :) )
Така де, се согласуваме. Само не го бранам туку реков дека мене ми се допадна. Гледај го па ќе правиме муабет. :)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
3
American gansters lele filmot go gledav pred 20 min i mislam deka e fenomenalen me potsete na blow se nadevam deka ovaj film ke go zemi oskarot edisntven konkurent mu e no country for old man paa ke vidimee... kako ke bidi..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481

Fatherland (1994)

Поточно го гледав пред 10-тина години на ТВ ама дури сега налетав пак на него и баш се израдував. Дејствието се одвива во Германија после војната и е приказна за општеството кое настанало откако нацистите победиле во војната. Оние кои сакаат филмови со тематика од втората светска војна треба да ја гледаат оваа трилер/фантастика. Работен е според бест-селер. Бидејќи големите студија во Холивуд го одбиле овој проект, снимен е како ТВ филм, така да не очекувајте некои посебни ефекти.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
First Blood - Не треба да го објаснувам Џон Џ. Рамбо... Сакав да се потсетам на деновите кога бев мал, Рамбо ми беше фејворит...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
First Blood - Не треба да го објаснувам Џон Џ. Рамбо... Сакав да се потсетам на деновите кога бев мал, Рамбо ми беше фејворит...
Малце оф-топик ма да може и не е... Имаше еден ваков виц порано: На времето во бившата држава учителката го прашува мали Ѓокица кој е најголем херој на сите времиња и нормално Ѓокица како од пушка одговара: Тито, се знае! Учителката се разбира веднаш му пишува петка, а Ѓокица седнува, вади од под клупа слика од Рамбо и вели: Извини, ама кариера си е кариера... :pos:

Толку овој филм беше популарен...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.886
Поени од реакции
50.462
I am a Legend пред малце го гледав феноменален филм..
на крај можеше да се извади ептен жал ми падна у курац

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom