Setsuko
Модератор
- Член од
- 29 јануари 2006
- Мислења
- 6.405
- Поени од реакции
- 5.964
Знам дека се прилично стари, модемите не се битни, приказната е убава.хахаха добри филмови.. стари ! на тој you got mail на 56-ка модеми се !
Пред некое време читав топ листа на најдосадните филмови за гледање. И мислам дека овај беше еден од нив.
Батали ги топ листите. Се` е прашање на вкус, мене па ми беше еден од најинтересните. Сакам вакви жанрови.Пред некое време читав топ листа на најдосадните филмови за гледање. И мислам дека овај беше еден од нив.
Па мислам не (освен ако го немам фатено од пола на некоја телевизија и не знам дека бил тој). Ама во секој случај мислам дека знам за шо се работи. Ај ко зеде толку да го браниш се надевам дека е добар - ќе го гледам во следните неколку дена па ќе дам личен мој коментар.Батали ги топ листите. Се` е прашање на вкус, мене па ми беше еден од најинтересните. Сакам вакви жанрови.
Ти го имаш гледано?
Така де, се согласуваме. Само не го бранам туку реков дека мене ми се допадна. Гледај го па ќе правиме муабет.Па мислам не (освен ако го немам фатено од пола на некоја телевизија и не знам дека бил тој). Ама во секој случај мислам дека знам за шо се работи. Ај ко зеде толку да го браниш се надевам дека е добар - ќе го гледам во следните неколку дена па ќе дам личен мој коментар.
Ова шо ти кажав беше некаква си топ листа. Ама филмови шо очекував дека ќе ги најдам таму не ги најдов. (СЕ Е РЕЛАТИВНО )
Малце оф-топик ма да може и не е... Имаше еден ваков виц порано: На времето во бившата држава учителката го прашува мали Ѓокица кој е најголем херој на сите времиња и нормално Ѓокица како од пушка одговара: Тито, се знае! Учителката се разбира веднаш му пишува петка, а Ѓокица седнува, вади од под клупа слика од Рамбо и вели: Извини, ама кариера си е кариера...First Blood - Не треба да го објаснувам Џон Џ. Рамбо... Сакав да се потсетам на деновите кога бев мал, Рамбо ми беше фејворит...