На кој дневен весник/телевизија најмногу му верувате?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување

На кој медиум најмногу му верувате?

• Вкупно гласачи
    124

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Јас на Нова Македонија

Неможе баш да се гласа и за други,ако еднаш гласаш за нешто после нема назад.Нема поправка.
Инаку он топик.Незнам зошто баш на а1,ваљда така останало од порано.

Од весниците на Нова Македонија, од телевизиите на Алфа.
Мислам дека се најреални (иако НоМа падна на еден ултра FAIL од Кајгана за 01.04 :pos:).

TV... Сител, најмногу на Латас. :)

Весници... весници?

Сител ваљда:toe:...ма сите се тапа,на кој што му чини тоа објавува,другото си преќутува...ама сител ми се најсимпатични...додека а1 со тоа селскиот нивни газда се за греови!
-од весници Вест.

од телевизиите А1...останало од порано не знам зашо:toe:
а од весниците Дневник.

Сител ваљда:toe:...ма сите се тапа,на кој што му чини тоа објавува,другото си преќутува...ама сител ми се најсимпатични...додека а1 со тоа селскиот нивни газда се за греови!
-од весници Вест.

Не за греови, за плачење се. :pos:

Како што рече Горанчо од Зевзекманија, додека џебот ти го полнат властите, ќе зборуваш убави работи. Кога ќе престане приливот на пари, ќе завртиш страната.

Македонски телевизии... Не фала. :smir:

Од неодамна на Алфа највише им верувам, не знам зашто. Порано на А1, ама некако у последно време паднаја на ниско ниво, премногу се користеше за лични цели и пресметки со други телевизиски опоненти.
А од пишаните медиуми највеќе на Дневник, до сега тие не ме разочарале. Отсекогаш биле најдобри они кој стануе збор за весници. Барем јас така сметам.

Од неодамна на Алфа највише им верувам, не знам зашто. Порано на А1, ама некако у последно време паднаја на ниско ниво, премногу се користеше за лични цели и пресметки со други телевизиски опоненти.
А од пишаните медиуми највеќе на Дневник, до сега тие не ме разочарале. Отсекогаш биле најдобри они кој стануе збор за весници. Барем јас така сметам.

јас ќе ти кажам зошто - затоа што плукаат по власта систематски, без пропуст, а тоа го прават суптилно да не можеш да приметиш. на луѓето во македонија мноуг им е интересно кога некој некому наоѓа мани.

инаку и јас мислам дека се добро технички опремени и имаат уредна телевизија... од каде и да им се парите....

Ќе нагласам и овде затоа што летнаа 8 постови. Од сега нагласувајте зошто баш на тој електронски/печатен медиум верувате најмногу. Во спортивно, ако немате нешто што сакате да го споделите доволен ќе биде и вашиот глас на анкетата.
он:Јас порано најмногу верував на А1, меѓутоа сега на Канал 5, затоа што имаат најорганизирани и најапдејтирани вести. Во однос на печатените медиуми кога би морал да издвојам, би ги одбрал Дневник и Вест. Од секогаш ми биле најверодостојни.

Дневник највеќе :)
Инаку овие Сител, А1 и останатите се за никаде подобро нека ги забранат со закон, Сител „имаат“ холограм, исто така Сител објавуваат дека Анџелина Џоли ја снемало со јахтата овие од А1 одма истава вест ја повторуваат, стварно за греови се сите.

Дневник највеќе :)
Инаку овие Сител, А1 и останатите се за никаде подобро нека ги забранат со закон, Сител „имаат“ холограм, исто така Сител објавуваат дека Анџелина Џоли ја снемало со јахтата овие од А1 одма истава вест ја повторуваат, стварно за греови се сите.

Музички речено А1 и Сител премногу забегаа во комерцијала. :pos:
Не, стварно, и двете телевизии само последната година објавија толку многу глупости колку што истрескале низ сите години што постоеле. :toe:

А инаку и мене Дневник ми е втор избор после Нова Македонија, ама на вториот му давам поголема оценка зошто е 10 денари и на 40 страници (8-10 исполнети со реклами), додека Дневник е 15 денари со 40-тина страници, од кои 20-30 полни со реклами.

Од весниците најмногу им верувам на Нова Македонија и на Вест..А од телевизиите на А1 и Канал 5 ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom