Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Абре што летате толку со тие тројки, особено машков пол, замисли две напалени девојки во случајов, коа ке ве грабнат нема ко на порките док едната ја општиш другата да се лиже со цурата или да мастубрира, коа ќе почнат да те тегнат де едната де другата, да не свиткате опашката и пат под нога :))))) се што лета не се јаде :)

Или тоа или да останат со отворени усти гледаќи те како си завршил работа уште пред да дојдат до момент на себе сатаисфакција, бидејќи нели исполнување на таква фантазија за некого би делувало премногу стимулирачки па после да останеш со леванка и десанка во иднина :icon_lol:

Или тоа или да останат со отворени усти гледаќи те како си завршил работа уште пред да дојдат до момент на себе сатаисфакција, бидејќи нели исполнување на таква фантазија за некого би делувало премногу стимулирачки па после да останеш со леванка и десанка во иднина :icon_lol:

Да да и таа опција се зема в обзир, сите сме на зборови и на форумов јаки, арно ама на дело незнам баш и неќе да е волку описно и точно така :)

Мислам дека секој треба сериозно да ја разгледа опцијата, барем еднаш у животот, без предрасуди ;)

мммм Јас не би сакал а ниту девојка ми, пошто ја знам, инаку би можеле колку за проба 34,566 челнови колку што сме да направиме еден Експеримент а???? :vozbud:

Факт е дека секој маж сака женско плус во сексот и обратно, секоја жена сака маж плус во сексот. Но, кога велам така мислам на лица кои во својот моментален партнер не гледаат некој со кој би го поминале остатокот од животот, туку само месечно излегување, повеќе би рекол секс и се се завршува за кратко време.
Ај јас да прашам нешто: Дали некој/некоја имал вакво искуство, па нека сподели имресии???

Seksot vo trojka ne e samo fantazija namazite tuku i na zenite. Mozeme da priznaeme ili ne ama i zenite fantaziraat da se mazat so druga zena i so nivniot maz. No koj kolku moze da go izdrzi toj pritisok vo glavata posle cinot dokolku partnerot im znaci e individualno. Jas licno imam golema zelba za seks vo trojka na pr. nekoja zgodna macka ( pod uslov da ne ja poznavame i mojot soprug) no znam deka posle toa ke bide kraj na nasata normalna vrska i normalna komunikacija imeno bi bilo propast!

Ако сака тројка ќе и речам да си ја земе другарка и и ќе ги качам и 2те на 7 небо. Е така.

Seksot vo trojka ne e samo fantazija namazite tuku i na zenite. Mozeme da priznaeme ili ne ama i zenite fantaziraat da se mazat so druga zena i so nivniot maz. No koj kolku moze da go izdrzi toj pritisok vo glavata posle cinot dokolku partnerot im znaci e individualno. Jas licno imam golema zelba za seks vo trojka na pr. nekoja zgodna macka ( pod uslov da ne ja poznavame i mojot soprug) no znam deka posle toa ke bide kraj na nasata normalna vrska i normalna komunikacija imeno bi bilo propast!

Не мора да значи дека ќе биде пропаст. Доколку вашата врска се заснова на нешто повеќе од навика т.е. љубов ниедно слично искуство нема да ја уништи. Нормално најбитно е и двајцата да го сакате тоа, најдобро како што рече со жена што не ја познавате :)

П.С. Му љубоморам на маж ти :)

--- надополнето ---

Ако сака тројка ќе и речам да си ја земе другарка и и ќе ги качам и 2те на 7 небо. Е така.

Не! Тие ќе те качат на седмо небо...освен ако не си роден со дарба како јас и ретките како мене хехехех

Оние парови кој влегле во тројка или свингале воопшто не спомнале дека имаат проблем потоа во комуникација.Напротив, се фалат дека односот се подобрил во било која смисла. Ете такви импресии имам слушнато :)

Ако таа сака тројка, земам баскетот и идеме на игралиште да се пресметаме со друга тројка. ;)

Јас сакам во тројка(секако со две,инаку ако е некоја пачавра ја делам со другар)само ми е страф да не ми акни два шамари набрзина

Јас сакам во тројка(секако со две,инаку ако е некоја пачавра ја делам со другар)само ми е страф да не ми акни два шамари набрзина

ццц, е затоа нема да добиете ни две на еден, се додека мислите дека се пачаври или што ти ја знам, друже оние што глумат светици всушност се најголемите бештии/калаштури, не за џабе рекле мирна вода брег рони или испод мира триста вира.

ццц, е затоа нема да добиете ни две на еден, се додека мислите дека се пачаври или што ти ја знам, друже оние што глумат светици всушност се најголемите бештии/калаштури, не за џабе рекле мирна вода брег рони или испод мира триста вира.
оштар пристап убавицо I like
кои се тие жити се светици?секој си има сексуални машти ,голем штос е да им ги извадиш од мислите и примениш на дело.Жената си ги крие тие ебачки мисли,ете тие се твоите светици што обожаваат све со сексот..претпоставувам
Терминот пачавра(за мене)значи валкана,невоспитана,необразована

него сакав да те прашам што значи тоа бештии/калаштури?

Абе тројка е фина работа али со девојка за која имаш чувства и со нејзина пријателка тешко дека ќе пројде можни се многу компликации со последици да секс фантазија се претвори у кошмар... Во друг случај не би пропуштил посебно ако девојките се уиграни и знаат што прават сатисфакција на квадрат само поскапо плаќаш:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom