Што ако таа/тој сака тројка?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи дали е желбата дојдена одеднаш без никакво претходно наговестување или пак е резултат на претходни разговори и размислувања помеѓу двата партнера.

Ако е второто нема проблем (имало предисторија за која е дискутирано) а ако е првото треба да се види дали има и некоја позадина.

Не сум размислувала на оваа тема.Не би сакала тројка или усте поголема група,најубаво е меѓу еден маж и една жена.

Ама,доколку би дошло до тоа,би сакала и третата личност да е маж :wink:,ама мислам,сепак не би се осудила на тоа.

би го прашала шо дувал у последно време

Ако кани уште едно женско,добредојдена е.

Ако се најди некој кој го оправдува тоа и ако му фали трет чоек нека пиши на пп
дискреција загарантирана.

Прашањето не е било каква тројка туку со твој/а пријател/ка.Е ова нече мочи лако:) Како прво не верувам дека некоја од моите би се нафатила да се прпелка во кревет со мене и мојот дечко,а второ ако толку има желба првин ќе го пробаме неговиот пријател,да видиме како ќе му биде,па после ќе правиме муабет за мои!
А доколку сака тројка со х особа,ќе му ја остварам желбата:)

Прашањето не е било каква тројка туку со твој/а пријател/ка.Е ова нече мочи лако:) Како прво не верувам дека некоја од моите би се нафатила да се прпелка во кревет со мене и мојот дечко,а второ ако толку има желба првин ќе го пробаме неговиот пријател,да видиме како ќе му биде,па после ќе правиме муабет за мои!
А доколку сака тројка со х особа,ќе му ја остварам желбата:)

Леле Леандра, какво изненадување :).

Само леандра призна од сите ако сите имаат фантазии :toe:

Тројки...
четворки и остали комбинации :)
НЕ се прават со човек што го сакаш!

Нормално барањето ќе биде разгледано преку призмата на балканскиот ни менталитет ако таа сака тројка и... нормално барањето ќе биде разгледувано преку призмата на модерното сфаќање на уживањето во сексот ако јас сакам тројка.:toe: Вака би изгледале поголемиот дел од одговорите на оваа тема. Сепак моето лично мислење го делам со КРУСЕР.

Леле Леандра, какво изненадување :).

Се имам оддамна изјаснето на ова прашање,има слична тема за тројки.А делот со изненадувањето не ми е јасен,мислиш на тројка комбинацијата или на делот во кој не дозволувам мои блиски да се плеткаат околу мојот партнер или он по нив,свеједно?:)

ako sum so devojka samo poradi avantura togas da bi prifatil da ni se pridruzi i prijatel i prijatelka...NO dokolku sum so devojka koja ja sakam :nenene:

нека сака де,кој му брани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom