Србија и Пакистан најмалку ги сакаат САД

• Креатор на темата Креатор на темата ^X^
  • Време на започнување Време на започнување
Prema tebe site Ne-Srbi se vinovni ?
A svetot najvise vas ve kaznuva tokmu zatoa .. Zasto e taka ?
ne svetot tuku svetotr pod vodstvo na SAD i NATO istite koi go napravija i toa scenario i koi gi treniraa naoruzuvaa i podrzuvaa albanskite teroristi ,istiot toj svet i go mrazese i kaznuvae SSSR vo Avganistan,a go podrzuvase Osama Bin Laden i negovata al kaeda,ama sega nesto kako da ne e taka,a?
i ne site ne srbi,jas ne sum srbin,jas sum makedodonec,ama svesen makedonec koj znae sto i kkao se slucuvase 1999 i 2001.

Е што во Њујорк и Берлин било исто расположението ко во Скопје, со илјадници знамиња, песни, журки до бескрај?

Да појасниме некои работи: секогаш кога една албанска партија е во опозиција (и ДУИ кога беше и сега ДПА) се залага за некои нови односи меѓу Македонците и Албанците. Кога ќе дојдат на власт, го поднамалуваат тој тон и работат за "имплементирање на рамковниот".
Мене не ми пречи толку етничката програма, колку што гледам дека тие немаат никаква економска програма!

Zatoa izleguvaat na glasanje 30 % od Albancite , deka se mnogu " korisni "

Imaat i ekonomska programa , to se svoite privatni biznisi :vozbud:

Nesum ja vo niedna a ni drugata partia , niti nekogas sum bil , edintsveno da ne lazam ovoj pat za prv pat glasav za Selmani , deka mislev e poinakov... A ti koga se vo pozicija ili sprotivno , mozebi imas pravo , pa zatoa se nikakvi , bez stav , bez politicko iskustvo ( zboram za DUI) , a za DPA , e samo mafijaska partia , toj koj ne go gleal bil SLEP .

sum makedodonec,ama svesen makedonec koj znae sto i kkao se slucuvase 1999 i 2001.

Trebas zato da znaes sto se slucilo i pred 1999 ?
Ne bilo samo 1999 za Albancite .

Nesum ja vo niedna a ni drugata partia , niti nekogas sum bil , edintsveno da ne lazam ovoj pat za prv pat glasav za Selmani , deka mislev e poinakov... A ti koga se vo pozicija ili sprotivno , mozebi imas pravo , pa zatoa se nikakvi , bez stav , bez politicko iskustvo ( zboram za DUI) , a za DPA , e samo mafijaska partia , toj koj ne go gleal bil SLEP .

Економска програма не е сопствен бизнис, туку концепт за раководење со економијата, отворање на нови работни места, фабрики и сл. Јас таква програма не сум видел. Можеби е запишана на маргините на предизборната програма на албанските партии со некои ситни букви. Ако сакаат да бидат релевантен политички фактор треба да се претстават и во "економско" светло, да понудат решенија и конкретни предлози.

Економска програма не е сопствен бизнис, туку концепт за раководење со економијата, отворање на нови работни места, фабрики и сл. Јас таква програма не сум видел. Можеби е запишана на маргините на предизборната програма на албанските партии со некои ситни букви. Ако сакаат да бидат релевантен политички фактор треба да се претстават и во "економско" светло, да понудат решенија и конкретни предлози.

Toa go velev i jas , samo od druga dimenzija :)

Trebas zato da znaes sto se slucilo i pred 1999 ?
Ne bilo samo 1999 za Albancite .
znam sto se slucilo i pred 1999 albancite od Kosovo i Methija vrsea zlocin vrz civilnoto srpsko naselenie,ubiva ,masakrira,ograbuvaa,palea,...i morase JNA da reagira za da go zastiti narodot od teroristite,a se toa e vnimatelno isplanirano,i rezirano od SAD i zapadot za da vlezat vo Srv=bija na Kosovo i Metohija i kako sto znaeme najgolemata maericka baza vo Evropa e vo kosovo.

znam sto se slucilo i pred 1999 albancite od Kosovo i Methija vrsea zlocin vrz civilnoto srpsko naselenie,ubiva ,masakrira,ograbuvaa,palea,...i morase JNA da reagira za da go zastiti narodot od teroristite,a se toa e vnimatelno isplanirano,i rezirano od SAD i zapadot za da vlezat vo Srv=bija na Kosovo i Metohija i kako sto znaeme najgolemata maericka baza vo Evropa e vo kosovo.

:pos2:

daleku si od realnosta drugar .. Srbite kolku citav vo ovoj forum ...http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=300165 ne se bas lubezni kon vas :)

A za Istorija da ne pocnam da pisuvam kako bilo poarno .

Ke te pobeduvam :)

:pos2:

daleku si od realnosta drugar .. Srbite kolku citav vo ovoj forum ...http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=300165 ne se bas lubezni kon vas :)

A za Istorija da ne pocnam da pisuvam kako bilo poarno .

Ke te pobeduvam :)
nemoj da pisuvas albanska verzija na istorijata,
a inaku srbite vo sekoj slucaj ne sakaat poveke od albancite,pa i ne ni ubivaa,ograbuvaa,masakriraa,macea civili oni 2001 god,toa go pravea albancite.kolku i da se losi,sepak se podobri od albancite,toa se dokaza 2001 god.
a i stom go priznavme Kosovo,zasto i bi bile ljubezni so nas?im svrtevme grb i ni zamerija,a na albancite 1999 sirum im gi otvorivme vratite,giranevme ,lekuvavme poevme i sl,a oni ni vratija so vojna so terorizam i so maskriranja,ibivanje,macenje civili palenje i rusenje domovi pa i crkvi i manastiri.
kolku i da se losi srbite,sepak se mnogu podobri od albancite,toa e dokazano.

nemoj da pisuvas albanska verzija na istorijata,
a inaku srbite vo sekoj slucaj ne sakaat poveke od albancite,pa i ne ni ubivaa,ograbuvaa,masakriraa,macea civili oni 2001 god,toa go pravea albancite.kolku i da se losi,sepak se podobri od albancite,toa se dokaza 2001 god.
a i stom go priznavme Kosovo,zasto i bi bile ljubezni so nas?im svrtevme grb i ni zamerija,a na albancite 1999 sirum im gi otvorivme vratite,giranevme ,lekuvavme poevme i sl,a oni ni vratija so vojna so terorizam i so maskriranja,ibivanje,macenje civili palenje i rusenje domovi pa i crkvi i manastiri.
kolku i da se losi srbite,sepak se mnogu podobri od albancite,toa e dokazano.

no comment !
Sepak blagodaram za razgovor .

no comment !
Sepak blagodaram za razgovor .
nema problem,pred faktite i bogovite molcat.

inaku imam prijateli albanci(duri imam i tetin od sestra na majka mi )i gi pocituvam,ama politikata na SAD i albanskite teroristi e nesto drugo,ne se site albanci takvi,i bas mi e milo sto e toa taka.

nema problem,pred faktite i bogovite molcat.

inaku imam prijateli albanci(duri imam i tetin od sestra na majka mi )i gi pocituvam,ama politikata na SAD i albanskite teroristi e nesto drugo,ne se site albanci takvi,i bas mi e milo sto e toa taka.

Drago mi e zatoa , i jas imam prijateli Makedonci .

Sve drugo e tvoe pravo , tvoe mislenje, i jas go pocituvam toa .

Не споредувај го собирот на десетина Албанци во Њујорк, Рим, Берлин со масовноста на собирот во Македонија и еуфоријата како да се освоило светско првенство.

Што е помасовно (во цело село). .

Се е тоа во ред. Те разбирам. Слобо мораше да падне, народот не заслужи тоа по свој грб да го осети. Ама иди направи го тоа на поинаков начин кога ја имаш цела власт во рака, и кога добри 40% од народот се спремни да умрат за тебе и за твојата налудничава идеологија.
Башка, настрана тоа... Што мајка мораше ние...во Македонија..Македонци...да покажеме револт...за нешто што се случило во Србија. Сфаќаш?
Ај да не се правиме наивни ко да не знаеме каде лежи зајакот.Него дај ти кажи еве да го оставиме Косово и Албанците туку кога беше војната во Босна кај имаше ти симпатии?.Мислам кај која страна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom