Citroen C3 vs. Grande Punto

• Креатор на темата Креатор на темата Мишелинка
  • Време на започнување Време на започнување
јас препорачвам C3 ... го возам 3 години и премн сум задоволен како од перформанси така и од изглед

Фала ви на сите! Јас ја оставам ноќва да ми отспие целата идеја и да решам, а утре одсабајле одам да уплаќам. Мене Ц3ката ми е некако поубава зашто е помалечка и по... женска :) Од друга страна, Пунтото е понов модел па и тоа ме јаде... Ќе ви кажам утре што сум решила!
Поздрав!

јас би одел на ситроенот

Чим е за девојче дефинитивно Ц3, мада мене најискрено не ми е по ќејф. Некако многу ми е тесна внатре. Што и да одбереш со здравје и памет да го возиш :smir:

Фала ви на сите! Јас ја оставам ноќва да ми отспие целата идеја и да решам, а утре одсабајле одам да уплаќам. Мене Ц3ката ми е некако поубава зашто е помалечка и по... женска :) Од друга страна, Пунтото е понов модел па и тоа ме јаде... Ќе ви кажам утре што сум решила!
Поздрав!
Само еден ден ти требаше за да се одлучиш:nenene:
Јас додека ја купив колата дадов неброени пари за списанија и отепував секојдневно цели саати по форуми, цела година.
Знаев неколку години претходно дека за 18-ти роденден ќе добијам нова кола:pipi:

Имај во предвид дека на ц3-ката уште некој месец му излегува замената и ова ќе биде стар модел.

Имај во предвид дека на ц3-ката уште некој месец му излегува замената и ова ќе биде стар модел.
Ако гледаш од друг агол тоа е и позитивна страна. Моделите кои се пред залез се со веќе проверен квелитет ( не како на пример излезе нов модел почуваат жалби до фабриката па се модифицира делот кој што прави проблеми) плус ги добиваш по поволна цена :toe:

Ако гледаш од друг агол тоа е и позитивна страна. Моделите кои се пред залез се со веќе проверен квелитет ( не како на пример излезе нов модел почуваат жалби до фабриката па се модифицира делот кој што прави проблеми) плус ги добиваш по поволна цена :toe:
Плус 10-15% му паѓа цената на стариот модел, за да ги исчистат залихите:smir:

Цитроен ми е помефски некако...:smir:

Јас сум официјално сопственик на Гранде Пунто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom