- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
јас препорачвам C3 ... го возам 3 години и премн сум задоволен како од перформанси така и од изглед
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само еден ден ти требаше за да се одлучиш:nenene:Фала ви на сите! Јас ја оставам ноќва да ми отспие целата идеја и да решам, а утре одсабајле одам да уплаќам. Мене Ц3ката ми е некако поубава зашто е помалечка и по... женскаОд друга страна, Пунтото е понов модел па и тоа ме јаде... Ќе ви кажам утре што сум решила!
Поздрав!
Ако гледаш од друг агол тоа е и позитивна страна. Моделите кои се пред залез се со веќе проверен квелитет ( не како на пример излезе нов модел почуваат жалби до фабриката па се модифицира делот кој што прави проблеми) плус ги добиваш по поволна ценаИмај во предвид дека на ц3-ката уште некој месец му излегува замената и ова ќе биде стар модел.
Плус 10-15% му паѓа цената на стариот модел, за да ги исчистат залихите:smir:Ако гледаш од друг агол тоа е и позитивна страна. Моделите кои се пред залез се со веќе проверен квелитет ( не како на пример излезе нов модел почуваат жалби до фабриката па се модифицира делот кој што прави проблеми) плус ги добиваш по поволна цена![]()
Епа ај со среќа да си го служиш и да немаш проблеми со негоЈас сум официјално сопственик на Гранде Пунто![]()
Јас сум официјално сопственик на Гранде Пунто![]()