Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Да искористам дури е полувреме да спомнам дека и јас би земал учество во турнирот во фудбал ,еве читам дека има шанси да направиме две екипи
А можам и да резервирам во некој од балониве низ Скопје ,јас секоја недела играм на Водно (оу Кочо Рацин) ,може и да играме и во Кисела Вода или 11 Октомври (железничка),Форца...а дури и во Борис Трајковски ама таму гужви се големи :D
Прашај кога има слободни термини и пиши овде за да видиме дали одговара на сите.

П.С. Имаме среќа што овие се тешка тапа. Средината мора малку поактивна да ни е. на почеток супер бевме после падна темпото. Сега му е мајката за волкот, подотворени се а и голем е теренот таман за него.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Сега треба Тео да влезе....
со неговата брзина би ги убиле на контри

Уффф ама не стиснаа

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Абе ај да се мочам у играта што ја имаме, се вртиме околу шеснаесетникот како мушици на гомно. Еве почнаа да напаѓаат уште од сега, ја губиме ако продолжиме вака...

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Прашај кога има слободни термини и пиши овде за да видиме дали одговара на сите.

П.С. Имаме среќа што овие се тешка тапа. Средината мора малку поактивна да ни е. на почеток супер бевме после падна темпото. Сега му е мајката за волкот, подотворени се а и голем е теренот таман за него.
Па поубаво прво да се договориме кои денови и кое време отприлика би ни одговарало на сите ,дали да биде за во следниве 2-3 дена ?Дали сме собрани сигурни 12 ?
Прво ние да се организираме а после е лесно од 4-5 балони ќе најдеме некој кај шо има слободен термин што ќе го избереме

Иначе овие дрва дрва ама ќе го јадевме за малку пред некој минутка ...:tv:

--- надополнето ---

Голот на Шамак во првата минута од натпреварот ,што многу од нас го пропуштија дури да најдеме добри стримови ...:tv:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе луѓе еве ја форца... 1800 - 2000 денари се цените... Кога сакате , да си закажеме... во балонот не во сала :D
А мене 84 минута и последниот мизерен стрим ми цркна...ајде чекам реплика што како се дешава...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Абе луѓе еве ја форца... 1800 - 2000 денари се цените... Кога сакате , да си закажеме... во балонот не во сала :D
А мене 84 минута и последниот мизерен стрим ми цркна...ајде чекам реплика што како се дешава...
2-0 se desava :D

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Добро е .
Браво за Фабијански што ја неутрализира промајата во одбрана.
Чамак од друга страна 2 моменти беше на ниво во прва и во последна минута и гол постигна,за тоа што кочеше некои акции во меѓувреме му се опрашта.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ни првиот ни вториот не ги видов.... хахаха
Ајде очекувам и од вториов линк да го проследам....
Иначе како задоволни од играта денеска? Јас од тоа што го видов на сликовницана моја безгласна.... не бев воопшто задоволен посебно од средишниот ред...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Сала е многу подобро за играње од балон друже... прашај секој што игра фудбал ќе ти го каже истото..

Иначе фала богу да имаме малце среќа и ние... лоша игра добра победа е тоа го сакам понекогаш како што можат Челзи и Манлестер така и ние....

Иначе пак имам една замерка... Венгер чекаше до 93та да ги направи измените??? не го учеле изгледа како се задржува време и чува резултат :)))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Чамак се отепа од давање голови на страна, на Емирати за жив го нема
Обратно е брат..:))),само 1 гол имаше до сега у гости ако добро памтам..:)
Ај честитки победа,ги гледав само последните 20 минути,така да неможам комплетна слика да дадам за натпреварот,ама морам да го пофалам центаршутот на Сонг,ѕвер.:)) и Фабиански мадафакер.:))

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Туууу конечно заврши.....Ајде нека ни е честита победата. Се измачивме ептен али затоа слатки 3 бода.....Браво за Фабиански, неверојатна одбрана на самиот крај, спаси чист гол при крај на натрпеварот. Сите му честитаа на крајот од натпреварот, Ебуе дури за малце ќе го залапаше хехехе. Браво и за Чамак нека му се множат голчињата......

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Бравооооооо.Добро е еднаш среќата на наша страна да биде..:)
Мило ми е Шамак што дае гол со нога више и ја реши.. иначе срцево у петици...:))
Фабијански звер, одбрана на крајот невидена, рефлексна, он да не беше од оваа утакмица не зимавме 3 бода.. Честито нека ни е победата, нека ни се множат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom