Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
a dali ovoj turnir ke se igra vo sala ili na treva na pr u balon(forza..) za da znam dali da se prijavam ko golman!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Лева нога како Вилшер имам, така да.. за средина/одбрана имате уште еден човек :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Еден, би рекол, оф топик: Утре во 14 30, Арсенал - Њукасал Јунајтед, во живо, на спортклуб

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Mark Randall started but only managed 21 minutes of his Rotherham United debut after receiving a nasty kick to the head in the opening minute. Randall was taken off a precaution but is expected to be fine to play next weekend.
Отиде на позајмница , го пукнаа на дебито... ајде очиглегно ќе е добар според ова што читам.
Иначе... и Афобе отиде на позајмница , со тоа резервниот тим ни ослабнува , нов пораз претрпе ( а и ЏЕТ ни беше во првиот тим не играше за нив.)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Mar[C]k;3873785 напиша:
http://sportski.mk/statija/5553 само не ми е јасно како можи Wilshere да го нема во оваа листа
Како што никој не го виде талентот на Фабрегас на почетокот, што дури и Барса дозволи да си замине (а развиваат млади играчи и имаат силна школа) така и за Вилшир ќе биде исто. Реков и предходно доброто е што е Англичанец па нема да има таков притисок да замине некаде, тој ќе биде права легенда на Арсенал.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
TEAM NEWS: Arsenal: Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere, Fabregas, Walcott, Chamakh, Nasri. Subs: Szczesny, Rosicky, van Persie, Djourou, Arshavin, Eboue, Bendtner

Newcastle: Krul, Simpson, Coloccini, Williamson, Jose Enrique, Barton, Tiote, Nolan, Gutierrez, Carroll, Ameobi. Subs: Soderberg, Campbell, Routledge, Lovenkrands, Smith, Steven Taylor, Ranger

Совршен состав,го нема Аршавин

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Има некој убав стрим за мечов?
Иначе ми се исполни срце кога видов дека не е Арша во тимот...Очекувам добар меч од Волчко, Вилшер и Шамак!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom