Мора да прокоментирам...
Гибс додека правеше клизач , ногата му беше под телото , и наместо топката противникот го упати ударот во него и падна над него... по падот почна да се жали... се надевам не е истото место повредено ко претходно зашто ќе биде лошо... цела сезона пропушти дечкото веќе :/
Џуру многу ми е не стабилен ... порано пред да се повреди ( знаеме сите колку долго беше надвор од терените) Беше многу по цврс... сега сите му бегаат ги брка и е на раб од правење опасни фаули!
Другите добро играат , Бени одличен во игра ама никако да шутне каде што НЕ е голманот позициониран...
Дени добар добар , но на миг се Лизга незнам како успева цело време да се пролизгува дали копачките не се во ред или што... ама се лизна 3 пати и 1 фаул а другите 2 топки ги подари...
Другите нема што да се жалам , голманот добар е ја удри топката при шансата но се одби од ногата на противничкиот играч и затоа продолжи по таа траекторија така да не е тој крив...
Ми се допаѓа како одиме со пасовите напред и нешто што ми се допаѓа највеќе е ... кога некој од нашите ќе ја изгуби топката при грешен пас ( пример прееска Вела кога проба да прати лоб-пас за Бени ...) одма трча брка за да ја поправи грешката!
Тоа е единственото нешто што му фали на Арша за да биде како Волчко,Цеск и други од нашиот тим , а денеска да ги пофалам сите тоа го имаат во себе , дух за надигрување , и борбеност.
Ебуе можеше да подаде ама не викајте , одлична акција...ако дадеше гол при таа акција ќе бевте сите Фасцинирани од целокупната акција !!!