Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
71
Поени од реакции
2
дека да видам на микроворкерс колку таскс имам изработено и колку исплатено бидејки јас завршив 7-8 и ми го пишува ова...

— 0 submitted tasks
— 0 well done & paid
Се чека 7 дена максимум за да ти одобрат работата. Ти немаш ништо сработено до сега.

Прајте си пари на МаниВоркерс, пример го постирам ова
Make 100$ a day...
http://srurl.com/4a

за да зеам пари xD
Отвори ја странава, избришија адресата и пиши го ова:

Код:
javascript:top.location=document.getElementsByName('return')[0].value; javascript:void(0);
кај и да е, ќе треба да си го пуштам блогот па таму ќе пишам повеќе за начините на интернет заработка. Microworkers најлегитимна засега.

Член од
31 март 2011
Мислења
71
Поени од реакции
207
и јас пред 2год ги кликав страниве. на 2 стигнав до исплата од 50долари и коа отидов да ми исплатат, можеше само јас да се рекламирам кај нив, а да ми испратат пари ни на крај на памет...

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Еве еден македонски блог кој прави напори да ја третира темата за заработка преку кликање...
www.paricki.blog.mk - активности со кои се имам занимавано и од кои само минорно се заработува.....

Иначе сум заинтересиран да работам онлајн многу ,ама нешто слабо се наоѓа работа тука....така да очекувам да споделите некое искуство каде би можеле повеќе да заработиме !

Член од
10 април 2011
Мислења
59
Поени од реакции
1
Јас последно добро што заработив беше преку една страна за покер едукација..

Се регистрираш и решаваш квиз.. Ако го решиш успешно квизот и ги следиш нивните постапки страницата те наградува со БОНУС $50 на FullTilt,PartyPoker или WilliamHill.

Вчера направив туторијал за ова али го направив на англиски затоа што го познавам македонскиот менталитет од типот на 'Кој ти нуди бесплатни $50 ..."
Туторијалот можете да го најдете на :
Ова е докажано од моја страна... еве и доказ

New Bitmap Image.jpg

ЗА ДА ЈА ОТСТРАНИТЕ ТИТУЛАТА БОНУС- треба да освоите 1000 FullTilt poeni- тоа значи да генерирате задржка за FullTillt од $50... На секој пот FullTilt зема по 5%...
За ова не треба да се плашите доколку сте добар играч и ви се насмевнува среќата :)

Но тоа не е се. На страната на која ќе се регистрирате имате и TAF System (Tell a Friend) кој ви нуди можност да добиете до $100 од препорачан пријател... - Во зависност од неговите skill-ови за покер...
Вашиот пријател не треба да направи никаков депозит - доволно е да го реши квизот... Во просек од еден пријател добивате 10-25$ ...

Еве и доказ од првиот пат кога повлеков $50 на MoneyBookers....

New Bitmap Image (2).jpg

П.С Во знак на благодарност ве замолувам да се регистрирате под мојот реферал - објаснато е во туторијалот... :)
Ви Благодарам и Ви посакувам да ги зголемите вашите добивки :)

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Еве еден македонски блог кој прави напори да ја третира темата за заработка преку кликање...
www.paricki.blog.mk - активности со кои се имам занимавано и од кои само минорно се заработува.....

Иначе сум заинтересиран да работам онлајн многу ,ама нешто слабо се наоѓа работа тука....така да очекувам да споделите некое искуство каде би можеле повеќе да заработиме !
Тоа што го пишува на блогов дека Neobux пропаѓа е жива глупост.Парите кои што ги прават луѓето на вакви страни ги прават преку своите реферали а не само преку кликање на своите реклами.Се согласувам дека некои го напуштиа Neobux,но се зголеми полемиката на Македонскиот форум на Neobux.Незнам колку другите BUX страни имаат реклами за кликање(нормално фиксни се 4ри кај сите PTC страни,но мојот просек кај Neobux изнесува 17 реклами дневно во просек) и на секој саат секој user има шанса да освои 0.5$ (имаат оставено screenshot),и има реклами по 0.015$ што на другите PTC нема,исто така направете ја математиката колку чини рефералот и колку ви дава кои се условите за AutoPay,AutoRecycle итн.И јас размислував за напуштање на Neobux но сепак има подобри услови.И едно од најбитното е дека плаќа,тоа го имаат докажано милион user-i.Треба да се има стратегија како ќе купувате реферали,кога,на колку ќе ги продолжувате итн.Има доста постирани стратегии на самиот форум на Neobux.Сепак сакав само да кажам дека не се слагам со чоекот што го пишувал тоа на блогот.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
можно е да се префрлат пари од moneybookers на моја дебитна картица VISA ELECTRON пр. од ИК банка ?

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
da da frki nema... sum prefrlal mng pati...ke ti zeme 1.8e fiksno
Дали дебитната што ми е поврзана на мб мора да ја верификувам за да ги повлечам парите?
ко шо потслушнав то било само за да го зголемиш лимитот за трансакции инаше домашната адреса ми е верифицирана

Член од
10 април 2011
Мислења
59
Поени од реакции
1
Дали дебитната што ми е поврзана на мб мора да ја верификувам за да ги повлечам парите?
ко шо потслушнав то било само за да го зголемиш лимитот за трансакции инаше домашната адреса ми е верифицирана
Мислам дека мора... што те кошта да ја верификуваш се верификува во 1 ден...
Побарај барање за верификација - ќе ти земи од 1-2 евра од сметката на картичката и ќе отидеш до банка другиот ден и ќе побараш историја за картицата и треба да ја пишиш точната вредност на пари кои ти ги одзеле, тие 1- 2 евра ќе ти ги вратат откако ќе ја верификуваш..

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
мора да ја верификуваш бе што ти е...како сакаш да ставаш пари на неа коа, ако не ја верификуваш!!!

Член од
10 април 2011
Мислења
59
Поени од реакции
1
мора да ја верификуваш бе што ти е...како сакаш да ставаш пари на неа коа, ако не ја верификуваш!!!
Мислам дека тој веќе има пари на акаунтот и сака да ги префрли на картица..
Во секој случај мора верификација.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Дали можи некој да ми префрли пари од негов Alertpay на мој alertpy а јас од мој Paypal на негов paypal исто $ ?

Kajgana Shop

На врв Bottom