Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Не се летајте по ова, тешка превара е. Никогаш нема ништо да се деси, ќе си останат на бета верзија дур не соберат пари и после ќе ги снема.
Проверете на нет за mycubie.net да видите дека е скрос истиот сајт со овој само што различно е името.
Се сеќаваш ли на тие денови кога PayPal плаќаше на луѓето да се приклучат на нивниот сервис? Дали тогаш мислевте дека е измама?
И гледам каде сега тие се ,најголемата онлајн финансиска трансакција.
Сега е шанса да заработат некои екстра пари додека овој нов онлајн брокер е во фаза на развој!
Јас мисалм дека вреди да се проба.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.009
Поени од реакции
1.313
Одлично штом те исплатија за таков пост, има доста микроработи за пишување на форум и линк до страницата, само незнам колку би било коректно да ги пишуваме тие постови овде.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Се сеќаваш ли на тие денови кога PayPal плаќаше на луѓето да се приклучат на нивниот сервис? Дали тогаш мислевте дека е измама?
И гледам каде сега тие се ,најголемата онлајн финансиска трансакција.
Сега е шанса да заработат некои екстра пари додека овој нов онлајн брокер е во фаза на развој!
Јас мисалм дека вреди да се проба.
Ами да се проба вреди што да не регнисе 25$ и не им плаќај, ако исплатад еднаш двапати трипати тогаш да.

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
luge, eve vi ja uste ednas ovaa strana sto ja postirav pred nekoe vreme http://www.buxproplus.com/?ref=dalinsko

veruvajte mi ne e skam, a mnogu brzo se doaga do 2 dolara bidejki davaat free premium i so pet referali mozete da napravite 2 dolara za pet dena.pa sega proverete i vidite.nema da zazalite

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Одлично штом те исплатија за таков пост, има доста микроработи за пишување на форум и линк до страницата, само незнам колку би било коректно да ги пишуваме тие постови овде.
ne gleadam brat nikakov problem da ne staveme post ovde ...

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
luge, eve vi ja uste ednas ovaa strana sto ja postirav pred nekoe vreme http://www.buxproplus.com/?ref=dalinsko

veruvajte mi ne e skam, a mnogu brzo se doaga do 2 dolara bidejki davaat free premium i so pet referali mozete da napravite 2 dolara za pet dena.pa sega proverete i vidite.nema da zazalite
Батка, овој домеин е суспендиран! Што сега? Твој реферал сум, дај кази што е проблемот доколку знаеш?
Поздрав!:smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Незнаев каде да пишам точно па ке пишам тука дека се работат за пари :)

Е сега сакам да прашам дали можит преку страната на комерцијална банка да видам дали на тоа и тоа име или таму како е со кодој шо е од картичкава ... колку пари имат?

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Ако сака некој да се приклучи на Neobux еве линк, ќе биде мој реферал.Супер страна со многу реклами,нормално ако си активен цел ден. http://www.neobux.com/m/v/?rh=4D6567616D6178696D

За еден месец имам 1.333$

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Ако сака некој да се приклучи на Neobux еве линк, ќе биде мој реферал.Супер страна со многу реклами,нормално ако си активен цел ден. http://www.neobux.com/m/v/?rh=4D6567616D6178696D

Касно палиш батка!
И јас ко тебе и многу други бев загреан за ова ПТЦ страниве. До пред една недела даваја 4 + 2 реклами 4х0,01=0,04 и 2х0,001=0,002. (проста математика). Купував и реферали, ЏАБЕ! Јас бев преголем оптимист и сеуште сум. Но за жал постепено сваќам дека нема лепче во ова кликањево по цел ден. ЕДНОСТАВНО НЕ СЕ ИСПЛАТИ ВЕЈЌЕ, По цел ден да ти е уклучен ПЦ-то , Пресметај колку струја би потрошил еден компјутер кој има (во просек едно 400W/на час). итн .... ЕДНОСТАВНО НЕ СЕ ИСПЛАТИ ВЕЈЌЕ
Се најдобро ти посакувам тебе и на таквите како тебе, и јас исто тешко се откажувам од ова кликањево, како некоја заразна болест да е. Но се борам се повеќе и повеќе да не кликам, како да се лечам од наркоманија, У п...ку материну!
:smir:

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6

лол хахахахахахахахахахаха, така да се правеја пари, немаше никој да оди на работа, сите ќе кликаја... :D

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Пред 3 дена станав член на Neobux и сега имам можност да добивам директни реферали,досега имам еден директен и "рентав" 3 реферали за 0.66$ сега за сега сите кликаат редовно по 4 реклами секој ден,плус сега додадоа и NeoPoints односно за секој клик на реклама добивате по 1 NeoPoint,а на 1000 NeoPoints добивате 1$ во "Рентал Баланс" со кои што можете да купите реферали.А 1000 кликови на реклами се прават за месец и 10 дена што и не е така лошо.Па еве ја и математиката:

1 реферал клика 4 реклами односно 0.02$ дневно
0.02$ x 30 = 0.6$ а еден реферал кошта 0.22$
4 реферали x 0.6$ = 2.4$
Ова е се само од реферали и плус ваши кликови околу 1$ месечно.
Но со додавањето на NeoPoints заработката ќе биде уште поголема, зашто за 1 месец и 10 дена добивате 1$ плус(1$=4 реферали).
Секој што ќе сака да стане член на Neobux може да се регистрира тука http://www.neobux.com/m/v/?rh=4D6567616D6178696D со тоа што ќе биде мој реферал.Доколку имате некои прашања, пишете во ПП, а ако сакате screenshots цитирајте ме.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Пред 3 дена станав член на Neobux и сега имам можност да добивам директни реферали,досега имам еден директен и "рентав" 3 реферали за 0.66$ сега за сега сите кликаат редовно по 4 реклами секој ден,плус сега додадоа и NeoPoints односно за секој клик на реклама добивате по 1 NeoPoint,а на 1000 NeoPoints добивате 1$ во "Рентал Баланс" со кои што можете да купите реферали.А 1000 кликови на реклами се прават за месец и 10 дена што и не е така лошо.Па еве ја и математиката:

1 реферал клика 4 реклами односно 0.02$ дневно
0.02$ x 30 = 0.6$ а еден реферал кошта 0.22$
4 реферали x 0.6$ = 2.4$
Ова е се само од реферали и плус ваши кликови околу 1$ месечно.
Но со додавањето на NeoPoints заработката ќе биде уште поголема, зашто за 1 месец и 10 дена добивате 1$ плус(1$=4 реферали).
Секој што ќе сака да стане член на Neobux може да се регистрира тука http://www.neobux.com/m/v/?rh=4D6567616D6178696D со тоа што ќе биде мој реферал.Доколку имате некои прашања, пишете во ПП, а ако сакате screenshots цитирајте ме.

Да не имаш грешно прочитано? :)
Neobux сега плаќа $0,001 од реклама така да денот би заработил $0,004 плус $0,008 од другите бонус реклами

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Moja preporaka ne se otkazuvajte od klikanjeto samo napred ce se zbogatite mnogu he he

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Да не имаш грешно прочитано? :)
Neobux сега плаќа $0,001 од реклама така да денот би заработил $0,004 плус $0,008 од другите бонус реклами
Да сега плаќа по 0.001$ од твој клик на реклама,али парите не ги правиш со твои кликови туку со кликови на рефералите,а се е тоа ланец.Ако ти денес не кликнеш на 4 fixed реклами нема да добиеш од рефералите,а ти си нечив реферал,и он со твоите кликови добива плус $,иначе со рентед рефералс за да ги извадиш парите треба да имаат просек од 1.64 клика на ден.Така да се исплати само треба да имаш тактика.Ја уште не ја знам правилната но на форумот на NeoBux има и македонци кои што се одамна регистрирани,и ги споделуваат искуствата.

Kajgana Shop

На врв Bottom