Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ауууу, лошо... Не можам да видам, оти проклето кочи на атдхе, и се нервирам, а не можам да ги инсталирам сите тие програми, бидејки имам линкус на овој лаптоп.... А оние од спортклуб, место да го даваат Арсенал, даваат некои снимки... Се да му ебам...

Дајте некој подобра линк, шо не бара никакво инсталирање на софтвери
http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4c912fba086cc (гледам моментално на овој, 10мб е сетапот) одлична снимка има, а друг обичен стрим немам најдено.

Инаку Скилачи и Косчелни одлично функционираат сега за сега, како да играат повеќе години заедно. Во врска со Фабрегас, не верувам дека е нешто сериозно, повеќе би рекол дека е изваден заради мерка на претпазливост.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ќе пробам, ама многу време треба за доанлоадирање... Барем кај мене, или е спорт преносот на интернет или не знам што.. Како и да е, ке ги инсталирам и молам Бога, да е како што викате вие, дека Фабрегас е изваден заради тоа, а не дека има повреда... Можеби, ете, прв пат тој ГПС систем или како и да е, ќе се покаже

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
За првово полувреме можам да кажам само некои работи...
Сандрленд игра одлично алал им вера, а ние играме мизерно , поспано ... само одбраната ни игра на одлично ниво.
Во одбрана сите до еден ни се добри , само Клиши направи 1 кикс што беше лош , но друго и тој а и Кошенли , Скилачи па и Сања одлично реагираат и расчистуваат.
Средината некако ни е тапа , Насри и Росицки само играат ...
Чамак брка , пробува нешто , но не му оди без поддршка од мрзливците посебно Арша.
Најдобар играч наш за сега ќе беше Цеск ама со повредата ... дефинитивно Кошенли!
А нај убедливо нај лош играч кој не се движи - Арша.
Сакам да го снема од тимот во второто полувреме зашто само невидени нервози предизвикува! И со подвижноста на Вела на таа позиција одиме на сигурна офанзива а не тим како нас да игра дефанзива!

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Ауууу, лошо... Не можам да видам, оти проклето кочи на атдхе, и се нервирам, а не можам да ги инсталирам сите тие програми, бидејки имам линкус на овој лаптоп.... А оние од спортклуб, место да го даваат Арсенал, даваат некои снимки... Се да му ебам...

Дајте некој подобра линк, шо не бара никакво инсталирање на софтвери
Па не кочи толку бе брат , и јас гледам на атдхе .
Инаку за утакмицава хммм од поодамна немам видено вака некој тим против нас да има толку посед на топка и да ја има контролата на натпреварот со најмалку 5 шанси... не е баш добро ако продолжат вака и во второ полувреме . бдв браво за косчелни ме разубедува дека ке стане нешто од момчево.. позз
п.с преку к** ми е од дриблањето на насри , нека почне да подава или нека излезе зошто сериозно ме нервира.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Тhese fuckers just don't give up!
Таква ноншалантна игра не сум гледал долго време.
Ако така е и второ полувреме, нема да ме радува крајниот резултат!
Тотално доминираа првото полувреме Сандерленд, само ние ја имавме среќата.
Ајде со Господ напред, и да не ни направат пресврт. :kesa:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
За првово полувреме можам да кажам само некои работи...
Сандрленд игра одлично алал им вера, а ние играме мизерно , поспано ... само одбраната ни игра на одлично ниво.
Во одбрана сите до еден ни се добри , само Клиши направи 1 кикс што беше лош , но друго и тој а и Кошенли , Скилачи па и Сања одлично реагираат и расчистуваат.
Средината некако ни е тапа , Насри и Росицки само играат ...
Чамак брка , пробува нешто , но не му оди без поддршка од мрзливците посебно Арша.
Најдобар играч наш за сега ќе беше Цеск ама со повредата ... дефинитивно Кошенли!
А нај убедливо нај лош играч кој не се движи - Арша.
Сакам да го снема од тимот во второто полувреме зашто само невидени нервози предизвикува! И со подвижноста на Вела на таа позиција одиме на сигурна офанзива а не тим како нас да игра дефанзива!
Во врска со Аршавин, потполно се согласувам. Вела во второто полувреме мислам дека би бил идеална замена. Се на се, доколку добие поголема подршка Чамак, ништо не би било чудно и да поведеме во самиот почеток со 2, 3-0.. па потоа лежерно да се одигра целиот меч.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Ќе пробам, ама многу време треба за доанлоадирање... Барем кај мене, или е спорт преносот на интернет или не знам што.. Како и да е, ке ги инсталирам и молам Бога, да е како што викате вие, дека Фабрегас е изваден заради тоа, а не дека има повреда... Можеби, ете, прв пат тој ГПС систем или како и да е, ќе се покаже
По се изгледа ти е до нетот зашто и ја гледам на тој линк и супер е.Иначе коментаторот кажа дека добил информација од клупата дека имало мала повреда кај Фабрегас и не би требало да отсуствува подолго 10 дена макс.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
По се изгледа ти е до нетот зашто и ја гледам на тој линк и супер е.Иначе коментаторот кажа дека добил информација од клупата дека имало мала повреда кај Фабрегас и не би требало да отсуствува подолго 10 дена макс.
Како што чув , кажа дека тоа е негово видување на повредата , дека не би требало повеќе од 10 дена да отсуствува.
А и 10 дена без Цеск може да се лоши , ќе видиме што како ќе изјави Венгер сепак.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Аршавин надвор под итно!!!!

--- надополнето ---

Нема смсила ова,не беше за црвен.

Член од
18 септември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Другар мене ми требаат 4 карт. Ќе може ли некако да средиме а да не бидат на југ?

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Баш тогаш ми се исклучи стримот, што направи Сонг, втор жолт или директен?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom