Заработка на интернет (официјална тема)

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
на оваа страна уште никој не е ни исплатен...така да ако те исплатат на алерт пиши ми...
ок па и затоа ја кладов а бидеќи е нова имаат прелаунч е и многу профитабилна/

За да добиете премиум мембер пишетему на форумот нивни

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
http://www.truepayclix.com/?ref=yashh
Ова е нов сајт со кликање на реклами а бидеќи е нов сајт е многу профитабилен.
За сите шо ке се регистрираат меѓу првите 2000 членови добиваат бесплатно премиум мембер со што заработката се зголемува на многу повеќе од стандарт заработка.
Исто така исплатата се врши на 1 долар со што нема шо да изгубите за 3 дена се прави еден долар со што ке се уверите и самите дека не е измама
јас се регистрирав кликнете и вие доколку сакате да заработите минимална сума на пари од само 10 минути онлајн.

Ако имате нешо нејасно тука сум ке ви објаснам.
Јас се регистрирав, и зошто коа сакам да го отворам форумот ми бара акаунд и пас? Го пишав истиот од од странава не фаќа?

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Јас се регистрирав, и зошто коа сакам да го отворам форумот ми бара акаунд и пас? Го пишав истиот од од странава не фаќа?
На форумот треба да се регистрираш со нов акаунт /по моѓност истиот ник бидеќи форумот им е друга скрипта не е од истата.

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Кој рече дека мојте постови се вредни, сакав да ти кажам дека секој клик таму е по вреден од било што друго, како на пример фејзбук или кајгана или било што.
Се сложувам со тебе kklimeasterix , но не се сложувам дека секој клик на кајгана е позалуден од клик на ПТЦ страница. Можеби на фејс да , но на кајгана НЕ. :smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се сложувам со тебе kklimeasterix , но не се сложувам дека секој клик на кајгана е позалуден од клик на ПТЦ страница. Можеби на фејс да , но на кајгана НЕ. :smir:
Зависит то за кого како. Имат полно на форумов шо се зачленуваат за да тресат зелени и да провоцираат по теми. Во случај беше тој што го цитирав.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
5
Поени од реакции
1
London_boy, се регистрирав и јас преку твојот реферален линк

Еве уште еден нов ptc сајт,стартуван пред 6 денови,првите 5000 членови добиваат бесплатно премиум членство 7 денови, кој сака нека се регистрира

Член од
27 јануари 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Прочитав околу 20 страници од топиков...аман бе луѓе...

Кликањето по ПТЦ сајтови ли е најмногу што можете да направите?

Некаде прочитав дека првиот месец може и за помалку од $2 на месец да кликаш но за 10-12 ќе било подобро....WTF?

Наместо да си го губите времето со кликање по ПТЦ сајтови побарајте малку инфомација за affiliate marketing, посетувајте форуми за интернет маркетинг...
ако не друго барем ќе научите како вистински се заработуваат пари од интернет.

Друга опција е да се регистрирате на некој сајт за фриленсери; на пример oDesk.com и да си најдете вистинска работа со вистинска плата.

Сега ќе кажете „ако не сакаш, не мора да кликаш“...да, несакам. Сум кликал доволно :) и реално никакви пари не сум зел.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
London_boy, се регистрирав и јас преку твојот реферален линк

Еве уште еден нов ptc сајт,стартуван пред 6 денови,првите 5000 членови добиваат бесплатно премиум членство 7 денови, кој сака нека се регистрира
се регнав и на овај на твој линк / ке го пробаме и овај зашо да не
само закаснав за мембершип

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Jas kako sto razbrav i se uveriv kaj eden prijatel toj na neobux na alert pay prefrlil 90 dolari svoi pari ,znaci od alert na neo so tie pari zemal golden clenstvo i ima mnogu pogodnosti ima 9 reklami dnevno ima 2000 referali samo toj si pravi 3 i nesto dolari mesecno i racunajte 2000 referali ,sekoj referal mu nosi 0.02 dnevno epa 1000 dnevno neka klikaat racunajte kolu pari bi pecalil dnevno e i sekako racunajte pola pari gi gubi na recikliranje ete toa e toa znaci po moe do 40 dolari maximum moze da se zeme

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Овие сајтовите најпрофитабилни се новите сајтови па еве неколку нови доколку сакате да заработите минимална сума од 10 стина долари со само 15 минути кликање без ни еден реферал/
доволно е да се регистрирате на само овие 4 сајтови.

---------------

-------------

--------------

-------------
за сите шо ке се регистрирате на моите линкови / пишетеми на приватно да ви дадам сајтови каде можете да добиете многу реферали.

--- надополнето ---

http://microworkers.com/?Id=6b44e317

барајки по нет ја најдов ова страница имаат ставено и докази дека исплаќа само се регистрирате
и си одбирате работа од листата кога ке ја завршите работата ке почекате да ја прегледаат администраторите и ке ви ги дадат парите пример/
во листата одбирате работе "youtube subscripe and comment:" све шо треба да направите да одите на линкот од јоутубе да се subscripe и да коментирате потоа да одите на линкот од работата и да стисните дека ја прифаќате работата и подоле да пишете името од вашиот акаунт и коментарот кој сте го оставиле!
http://microworkers.com/?Id=6b44e317

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Moре мангуп :mad: Ти од мене ќе зимаш слики и ќе правиш реферали ? Од бадијала ми ги зема сликите и ми ги бапна тука ???
Код:
http://badijala.com/showthread.php?p=2136020

Г

Грејвдигер

Гостин
@Lodon_boy.
Добро би било следен пат да наведиш од кај ја имаш земено сликата или да напишеш дека не е твоја.

Инаку сајтов го користам активно некаде околу пола година и имам доста заработено, посебно во последните неколку месеци кгоа еден од сајтовите ми се искачи на PR4 и заработувам по 3-4$ од линк... неделно има барем по 5 линка што ти е еднакво на 15$ само од линкови, тука не ги вбројувам другите поситни работи. Плус парите од реферали кои ги имам во добар број.

Повеќе за сервисот има тука.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
vaka ako moze nekoj da mi objasni kako da pocnam so stranava neka mi pise pp ama i neka objasni na kratko kako da pocnam so rabotite pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom