Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
I se stail na taa drugata haahaha zver e ovoj ! Sekad ke go postuem ! Inache hart brani poso e pomlad i vo birmingham bese mn dobar duri oni primija mislam deka pomalce golovi od nas ! a nemoj da mi kazes deka odbranata e kriva sekogas poso sigurno birmingham nema pojaka odbrana od nas ! NE ma garancija ni vo decava pa pak go pravi ! A so zimanje igraci non stop ozivuvanje vo timot so po nekoj igrac otkako ke napravis top timce kako barca 100% ke ima uspesi ! Barca nema slaba pozicija nema pozicija kaj so ima defekt igrac kako nie so imame ! ovaa godina kaj ke im najdes defekt pozicija ?
Valdes
Alves-Puyol-Pique-Adriano
Keita(moze ovoj da se kaze ali i on igra na nivo)
Xavi--------Iniesta
Messi-Ibra-Villa

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Мамето да им го ебам на СпортКлуб...ќе го дават Тотенхем , а Арсенал к*р...
Очекувам добри стримови за утакмицата.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
I se stail na taa drugata haahaha zver e ovoj ! Sekad ke go postuem ! Inache hart brani poso e pomlad i vo birmingham bese mn dobar duri oni primija mislam deka pomalce golovi od nas ! a nemoj da mi kazes deka odbranata e kriva sekogas poso sigurno birmingham nema pojaka odbrana od nas ! NE ma garancija ni vo decava pa pak go pravi ! A so zimanje igraci non stop ozivuvanje vo timot so po nekoj igrac otkako ke napravis top timce kako barca 100% ke ima uspesi ! Barca nema slaba pozicija nema pozicija kaj so ima defekt igrac kako nie so imame ! ovaa godina kaj ke im najdes defekt pozicija ?
Valdes
Alves-Puyol-Pique-Adriano
Keita(moze ovoj da se kaze ali i on igra na nivo)
Xavi--------Iniesta
Messi-Ibra-Villa
Па сакал неќел ќе морал на таа другата :)

Одбраната не беше крива затоа што статистички некаде кај март месец ние имавме примено најмалку шутеви кон гол од било која екипа во ПЛ.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Мамето да им го ебам на СпортКлуб...ќе го дават Тотенхем , а Арсенал к*р...
Очекувам добри стримови за утакмицата.
Па и на Спортклуб + ќе ги даваат Блекбурн бе :nesvest:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сонг како централен,Росицки место Насри,Тео место Ебуе.
almunia diaby sagna verm rosicky walcott song wilshere clichy aa23 chamakh
Ќе биде тешко.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom