Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Dali nekoj znae kakva strana e RICH PTC.COM
IMAM NAPRAVENO 400$ MI PISUVA DALI IMA NEKOJA KORIST ILI DA OSTAVAM POZZZ

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Dali nekoj znae kakva strana e RICH PTC.COM
IMAM NAPRAVENO 400$ MI PISUVA DALI IMA NEKOJA KORIST ILI DA OSTAVAM POZZZ
Оставај одма , и јас како тебе се залетав до кај 300$. И се откажав!! Чист СКАМ сајт, батали! Сега засега сигурни се само neobux, onbux, можеби gagabux. И уште неколку за кои јас незнам. :nenene:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Оставај одма , и јас како тебе се залетав до кај 300$. И се откажав!! Чист СКАМ сајт, батали! Сега засега сигурни се само neobux, onbux, можеби gagabux. И уште неколку за кои јас незнам. :nenene:

ниту една од горенаведните! единствено од онлине што сум бил исплатен е мтурк и гоогле адс! толку другово уште од bux.to па до ден денес тешко дека некој бил исплатен! т.е првите да точно е дека беа исплатени...али на почетокот тоа!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
ниту една од горенаведните! единствено од онлине што сум бил исплатен е мтурк и гоогле адс! толку другово уште од bux.to па до ден денес тешко дека некој бил исплатен! т.е првите да точно е дека беа исплатени...али на почетокот тоа!
А зошто претпоставуваш дека ако ти не си бил исплатен, никој не е исплатен? ОК, без намера за натегање, само како известување, Neobux е светиња во однос на останатите PTC сајтови, и срамота е да се каже нешто вакво а особено да се сврсти во група со bux.to.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
А зошто претпоставуваш дека ако ти не си бил исплатен, никој не е исплатен? ОК, без намера за натегање, само како известување, Neobux е светиња во однос на останатите PTC сајтови, и срамота е да се каже нешто вакво а особено да се сврсти во група со bux.to.
не ме сваќајте погрешно јас реков кликам уште од букс.то али не сум бил исплатен од ниедна...тоа е прво, а второ да биле исплатени луѓе али претежно тие првите...а искрено до сеа дека некој земал кеш на сметка кај нас или слично или па на монибокерс ви пишува дека 20-200-2000 долари ви биле префрлиени од птц страна! не ми се верува, а ако е спротивното пратете ми да видам!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
не ме сваќајте погрешно јас реков кликам уште од букс.то али не сум бил исплатен од ниедна...тоа е прво, а второ да биле исплатени луѓе али претежно тие првите...а искрено до сеа дека некој земал кеш на сметка кај нас или слично или па на монибокерс ви пишува дека 20-200-2000 долари ви биле префрлиени од птц страна! не ми се верува, а ако е спротивното пратете ми да видам!
Па да не бев исплатен, и тоа не еднаш, туку десетици пати, и не нешто ситно туку сума над 1000 долари, без никаков почетен влог, немаше воопшто да ти реплицирам. Веќе имам постирано слики како доказ за ова што го зборам, апсолутно немам намера да го правам тоа пак, немам потреба за тоа, јас ниту ќе ти дадам, ниту ќе добијам нешто од тебе, ако те интересира прошарај низ оваа и уште неколку теми со слична содржина на форумов, ќе најдеш доста информации, вклучително и моите постови со моето искуство од ваквите сајтови. Значи се можеш да кажеш, ама да кажеш дека Neobux е scam и дека не исплаќа е тешка лага. Дали е лесно да се заработи и дали е исплатливо, тоа е друга тема, но дали ако направиш пари на овој сајт ќе ги добиеш во рок од 1 секунда откако ќе ги побараш, тоа е апсолутен факт. Само затоа и пишав, а за тоа дека на речиси сите останати PTC сајтови пари може да се земат само во стартот, додека не пропадне, апсолутно се согласувам и тоа го имам пишано повеќе пати.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Па да не бев исплатен, и тоа не еднаш, туку десетици пати, и не нешто ситно туку сума над 1000 долари, без никаков почетен влог, немаше воопшто да ти реплицирам. Веќе имам постирано слики како доказ за ова што го зборам, апсолутно немам намера да го правам тоа пак, немам потреба за тоа, јас ниту ќе ти дадам, ниту ќе добијам нешто од тебе, ако те интересира прошарај низ оваа и уште неколку теми со слична содржина на форумов, ќе најдеш доста информации, вклучително и моите постови со моето искуство од ваквите сајтови. Значи се можеш да кажеш, ама да кажеш дека Neobux е scam и дека не исплаќа е тешка лага. Дали е лесно да се заработи и дали е исплатливо, тоа е друга тема, но дали ако направиш пари на овој сајт ќе ги добиеш во рок од 1 секунда откако ќе ги побараш, тоа е апсолутен факт. Само затоа и пишав, а за тоа дека на речиси сите останати PTC сајтови пари може да се земат само во стартот, додека не пропадне, апсолутно се согласувам и тоа го имам пишано повеќе пати.
ахахах да бе стварно пратиле на алертпау се проверив 2.03$ пратиле...ахахахах јако...а имав некој си 50тина на нео али незнам сеа кој би беше пасот...интересно!

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
нема симнувања на sharecash, може навистина исплаќаат ама никој не симнува од нив оти има 300 глупости да направеш пред да симнеш нешто

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
лесно и едноставно .
си отараш сметка во бетадриа,бвин,бет ат хоме и другите онлаин кладилници и пукаш .

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Imali nekoj da mi prati nekoja od ovie strani ama da ne e bezveze i kako odi toa so mturk neka mi pise pp

Член од
25 октомври 2010
Мислења
25
Поени од реакции
1
Друга страна освен Mechanical Turn е Micro Workers

Иначе пари од нет дечки...PTC ваљда се прават до 300 долари минимум, ако сакате над 1000 тогаш AdSense, affiliate marketing или шиткање продукт (не физички него инфо како ebook, course, membership itn).

Друг начин е фрилејсинг преку eLance, oDesk, RentACoder и Freelancer.

Позз :)

Иначе гледам за Амазон Mturk, значи можеш да подигнеш пари преку сметка на банка или како gift certificate, е сега немам поим дали подржуваат префрлање во банка во Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom