Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Диаби беше добар да,иако падна малце во второ.
Сања,солиден,а Галас слабо издание/подобро што си оди.:))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Хмммм..добар си... Е знајш тој дека е слеп ? Така ? Па кај виде дека Пиенар беше меѓунајдобрите, а ? Јас не го ни видов дека игра освен во 70 минута коа излезе од игра ?! .....

А и да, успат, не го сакам тој во Арсенал....Еве вака јавно....Го гледав во Евертон, го знам уште од Дортмунд, и не ми се допаѓа за кај нас...И знам дека Венгер нема да купува пове/е офанзифци.....Па луге ги имаме Насри, Аршавин, Фабрегас, Џо Кол, Росицки, Волкот, Диаби и во иднина Вела...Зарем треба повеќе? Сакам да видам дефанзивец

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хмммм..добар си... Е знајш тој дека е слеп ? Така ? Па кај виде дека Пиенар беше меѓунајдобрите, а ? Јас не го ни видов дека игра освен во 70 минута коа излезе од игра ?! .....

А и да, успат, не го сакам тој во Арсенал....Еве вака јавно....Го гледав во Евертон, го знам уште од Дортмунд, и не ми се допаѓа за кај нас...И знам дека Венгер нема да купува пове/е офанзифци.....Па луге ги имаме Насри, Аршавин, Фабрегас, Џо Кол, Росицки, Волкот, Диаби и во иднина Вела...Зарем треба повеќе? Сакам да видам дефанзивец
Се слагам со тебе, ни треба само уште едно голмачне и некој добар дефанзивец и ќе бидеме топ...
Бај д веј , да се пофалам конечно ми стигна дресчето, си го нарачав од Арснеал шоп, за сите скептици заради големината дресчето е тооооооооооооооп, :vozbud:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
A nesto se zbori za Jagielka kako zamena za ARSENAL ja toj ne go sakam voopsto !

--- надополнето ---

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Се слагам со тебе, ни треба само уште едно голмачне и некој добар дефанзивец и ќе бидеме топ...
Бај д веј , да се пофалам конечно ми стигна дресчето, си го нарачав од Арснеал шоп, за сите скептици заради големината дресчето е тооооооооооооооп, :vozbud:
Која големина ја нарача и од прилика колкав си (висина тежина)? ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да? Што големина? Што пари дресот? Што пари царина? За колку време стигна? И со среќа да си го носиш :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Која големина ја нарача и од прилика колкав си (висина тежина)? ;)
Па се на се ме чинеше 2000 денари, си нарачав XXL , иначе висок сум 180 тежок 92-93 и онака баш одговара комотен. Иначе ми стигна за 10 дена.....Препорачувам да си нарачате дека за ваква гага цена а супер оргиналче дресче тешко да најдете.....

...и фала carter поубоо да си купиш ....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па се на се ме чинеше 2000 денари, си нарачав XXL , иначе висок сум 180 тежок 92-93 и онака баш одговара комотен. Иначе ми стигна за 10 дена.....Препорачувам да си нарачате дека за ваква гага цена а супер оргиналче дресче тешко да најдете.....
Абе одлично али мене нема да ми одговара XXL:)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тууууу штета, па тури некое килце и ќе ја биде :sport1::sport1:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Јас сакам да кажам друже со Здравје да си го носиш, а не со среќа....како некој други....шо ти кажаја....Синкир ке играш за Арсенал (мајтап).......Јас немам купено дрес од Арсенал, еха оддамна, уште ми се со О2 и назад со Анри, Пирес и Љунберг....Цел живот барав со името на Бергкамп, ама никако....да најдам...

Редно е да купам и јас...

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
abe ako kupue nekoj dres daj neka PP da se dog i ja da poracam

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Da go zememe golmanot na nigeria Vincent Enyeama ! Na messi 3 gola cisti mu fati ! KOa ke igrame protiv barca nema da jade cetri !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
da ama primi 4 ! Ovoj ne primi od nego nieden ! a toj so go primi go primi na vtora stativa a on bese na prva !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom