Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
па фала јасно дека ке се бори да остане
Тој е одличен фудбалер, и многу допринесе за Арсенал, ама не е брз... Со Порто кога игравме имаше петарда, значи тој не е толку значаен како што го правите вие... Арсенал може и без него, ако сака да си оди нека си оди, никој не му брани.ти јачината на фудбалерот само во неговата брзина ја гледаш ?
Aбе пајак, и неговите соиграчи викаат дека е најспор у тимот, затоа не јади гомна. И не викам дека е спор во трчање... спор е во подавањето... и ако не ти влегува во фан клуб, тогај не мораш.Хахаахахахахахахахахахахаахахахахахха....комедиии......па идиоту еден наброј еден играч кој бил или е брз на таја позиција шо играл? Еден......
Од вакви и слични срања не ми се влегува на фанклубов.....Се наполна со идиоти кои лечат комплекси тука и кои не можат ништо да напрат на своја рака во животот и тука провоцираат....Па оди навивај за Јунајтед или Барселона они секоја година освојуваат нешто и имаат брз играч на местото на Фабрегас...Сколс или Чави.....Тие се едни од побрзите....
Господ да чува....не бил брз.....
Си имаш право на свој став, но мислам во фанклубов тешко ќе најдеш твој истомисленик. За Фабрегас немам лош збор, типчето е еден од најдобрите на негова позиција....Ти спомна една утакмица без него, а јас можам да ти набројам многу повеќе утакмици, каде Фабрегас ја решаваше утакмицата, односно неговото влегување во игра ја смени играта на Арсенал....Тој е одличен фудбалер, и многу допринесе за Арсенал, ама не е брз... Со Порто кога игравме имаше петарда, значи тој не е толку значаен како што го правите вие... Арсенал може и без него, ако сака да си оди нека си оди, никој не му брани.
--- надополнето ---
Aбе пајак, и неговите соиграчи викаат дека е најспор у тимот, затоа не јади гомна. И не викам дека е спор во трчање... спор е во подавањето... и ако не ти влегува во фан клуб, тогај не мораш.
Taка си е, секој има право на свое мислење, јас си го кажувам моето.Си имаш право на свој став, но мислам во фанклубов тешко ќе најдеш твој истомисленик. За Фабрегас немам лош збор, типчето е еден од најдобрите на негова позиција....Ти спомна една утакмица без него, а јас можам да ти набројам многу повеќе утакмици, каде Фабрегас ја решаваше утакмицата, односно неговото влегување во игра ја смени играта на Арсенал....
Тој е одличен фудбалер, и многу допринесе за Арсенал, ама не е брз... Со Порто кога игравме имаше петарда, значи тој не е толку значаен како што го правите вие... Арсенал може и без него, ако сака да си оди нека си оди, никој не му брани.
--- надополнето ---
Aбе пајак, и неговите соиграчи викаат дека е најспор у тимот, затоа не јади гомна. И не викам дека е спор во трчање... спор е во подавањето... и ако не ти влегува во фан клуб, тогај не мораш.
:bravo:И не викам дека е спор во трчање... спор е во подавањето... .