Ајмо Цеск
Човекот кој
највеќе вреди во нашиот тим
Среќен , најсреќен роденден капитано! Следна сезона 5 титули :pos2:
Еден од нив...Ништо подолу од него не е ниту Ван Перси или Росицки...
Но..нека му е Среќен роденденот...!!!:helou:
А и да...Никој не можи да ме убеди во то дека Вела има иднина во Арсенал ! Со ваква игра, тешко.. !
Венгер: Верувајте ми
Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер побара од фановите на Топџиите да му веруваат во пресрет на летниот преоден рок. Арсенал привршува уште една сезона без освоен трофеј, Арсен Венгер знае дека на клубот му требаат засилувања со цел да биде конкурентен на Челзи и Манчестер Јунајтед во Премиер лигата. Арсен Венгер верува во добар трансфер пазар, и им порачува на фановите да му веруваат во она што го прави.
"Тие треба да ми веруваат. Историски гледано вршиме добра работа на трансфер пазарот" - вели Венгер.
"Минатото лето го купивме Томас Вермален, никој не знаеше за него, а сега е во тимот на годината, па тие треба да продолжат да имаат доверба во она што го правиме".
"Како и секогаш ќе се обидеме да бидеме интелегентни, сензибилни и да се грижиме за овој клуб на вистинскиот начин".
"Еден или двајца ќе си заминат од Арсенал, тоа се случува секоја година, но прва цел е да го задржиме нашиот состав заедно".
"Овој тим има иднина. Верувам дека фудбалерите сакаат да имаат заедничка иднина и тоа е моја работа, да ги задржам заедно" - заврши Венгер.
Toa останува Шефе....Вербата во тебе, ме држи на нозе, а исто и Арсенал го држи на нозе....Денот кога ти ке заминеш, Арсенал нема да биде Арсенал !
Респект за се што си направил, правиш и ке правиш !
In Arsene We Trust !:wink: