Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако и денеска изгубиме ... ќе се запрашам само:
Колку пари лапнал Венгер од последниве мечеви:pipi:
Знам дека си сериозен.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Читав една интересна изјава на Едвард Колин, познат букмејер од Англија и вика дека Арсенал денес немало да победи....Ова ме натера да побарам низ нашите кладилници и вика дека за наша победа коеф. е 2,25, а за нив 3,10, додека за нерешено е 2,65...

Мислам дека според мој тип најреално да заврши ова утакмица е со нерешено, оти ако не победат нас, и ако ја победат заостанатата која ја имаат, тогаш идат на -3 и нас веке нема да ни биди сигурна ни третата позиција, статистички гледано....Иако ке сме во предност при еднакви бодови...

Денес, ние навивачите мегу кои и мене, ја изигравме за победа, оти мислам дека нема толку лесно да ја дадат оваа утакмица како онаа со Виган и мислам дека ке видиме барем повеке борба и желба....

Тоа го очекувам и од Венгер да го побара од неговите пулени....

Поздрав:helou:

Кој е составот за денес?

хаха Валкот и во резерви и во прв тим го пишува :)

Arsenal team in full: Fabianski, Sagna, Campbell, Silvestre, Clichy, Song, Rosicky, Nasri, Diaby, Walcott, Van Persie
Substitutes: Mannone, Traore, Eboue, Eastmond, Eduardo, Walcott, Bendtner

:pos2::pos2::pos2:

RvP kapiten.Vela ne treba da stoi na mestoto na Teo?:D

Arsenal team in full: Fabianski, Sagna, Campbell, Silvestre, Clichy, Song, Rosicky, Nasri, Diaby, Walcott, Van Persie
Substitutes: Mannone, Traore, Eboue, Eastmond, Eduardo, Walcott, Bendtner

:pos2::pos2::pos2:

RvP kapiten.Vela ne treba da stoi na mestoto na Teo?:D

:):) На кое од двете места на Валкот :)

Досадно,нели?:toe:
Туку Дин бе мајка му стара изгледа сака пак да суди во Чемпионшип?
5/6 очигледни фаули не досуди...:jaj:

туку што ми беше зборот...аа да,Сол ЅВЕР!!!!

Сол најдобар играч , дефенитивно заедно со сонг :vozbud: Виера требеше да добие жолт при намерниот фаул врз сонг

Што му е на Гадебајор, како Пипи дуга чарапа се напраил :pos2:

Абе сум заспал.:pos2::pos2:

Матер да им ебам на сите играчи,џабе ли плата зимаат,па си го ладат курот на теренот?

Цел натпревар дефанзивно играше Ман.Сити му се пљукнем у тимот. Вакви игре ме иритраа. Какво 4то место бе треба 6-7 негде да бида. Ништо не покажаја. Мие игравмо супер само фалеше да се отвора педерчињата и ќе ги примеа гол.

Абе сум заспал.:pos2::pos2:

Матер да им ебам на сите играчи,џабе ли плата зимаат,па си го ладат курот на теренот?

Ме разбуди мене Марјанчо, се издери по Бентнер, шо е работава си реков, хет-трик има напраено :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom