Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa e Vistinski kapiten toa e True Gooner toa e Igrac na Arsenal toa e Fabregas

Ми се наполни душава,што напрајвте пресврт.
Фабрегас изигра до крај,со една нога,ги напумпа каталонците.
Пујол и Пике нема да играат на реваншот,од кај вас Фабрегас,ама све мислам дека ништо не е завршено.

Се вратија од мртвите дечкиве ...што и да биде на камп ноу покажаја дека играат со срце...едно големо браво

Малку ми е криво што испадна нерешено, пеналот на крај ми е сомнителен уште. Арсенал за тие 14 минути не изигра ни приближно ко Барса цели 90. Според мене незаслужени и среќни 2-2 за Арсенал. Сепак тоа е фудбалот. Со среќа на Камп Ноу!

Најмило и најдраго ми е што му ја затнавме муцката на тој копиљакот(коментаторот) што ги отпиша арсенал уште во 59 минута :)

А Анри кога влезе беше како покакан :)

тооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо. Немам зборови за натпреварот второто полувреме беспрекорно изиграно од Арсенал. но сепак тие 2 гола на ибра на почетокот многу ме изнервирааа!!! :cug::violent1:

2-2 ништо не е завршено 0-1 и полуфинале сепак имаме срека што нема да играт пујол и пике

Малку ми е криво што испадна нерешено, пеналот на крај ми е сомнителен уште. Арсенал за тие 14 минути не изигра ни приближно ко Барса цели 90. Според мене незаслужени и среќни 2-2 за Арсенал. Сепак тоа е фудбалот.
секако ќе имаше гол тука, фабре на 5 метри чиста шанса
искрено имавте среќа се извадовте со среќен гол(мислам дека шутот на тео не одеше во голот).
јбг морате да имате барем малку среќа покрај тие 2 присилни замени
очекувам супер реванш:salut:

Иако бевме надиграни/Алмуниа го имавме ѕверот и прво полувреме...крив за првиот гол/таков си е он..=)
Инаку,најслаба утакмица на Вермален и Диаби,по незнам колку време/стварно беа запеза.Денилсон изигра одлично.Тео перфектно.
Лоши вести/Цеск,Аршавин,Галас..сите на листата на повредени..:tapp:
Добро е шо се вративме од 0-2/па имаме некои шанси на НоуКамп.:vozbud:

Да бидам искрен не надиграја прво полувреме тука кривицита ја барам во погрешните недоопоравени 11 ...сега ми преостанува да видам кој се на инџури лист..

секако ќе имаше гол тука, фабре на 5 метри чиста шанса
искрено имавте среќа се извадовте со среќен гол(мислам дека шутот на тео не одеше во голот).
јбг морате да имате барем малку среќа покрај тие 2 присилни замени
очекувам супер реванш:salut:
Одеше,одеше.:smir:

Момци стварно храбро одогравте вечерва на почетокот Барса почна фуриозно но после се опуштија.
Респект за Фабрегас.

Браво за Цеск,со ова што го направи на крај мислам дека докажа колку му значи Арсенал. Имате шанси,на нив нема да им играт Пиќе и Пујол,на вас Фабрегас и не се знае дали ќе игра Аршавин. Со среќа во реваншот.. :toe:

Па со оглед на тоа дека мораше да направи 2 принудни замени, Фабрегас на крај што се повреди, добро изигравме... :bilokojzbor:

Браво ова им беше добра лекција на Фарса да ги спушти некој на гз не дале 2 гола и мислат светот го освоија племе,секоја чест за Фабрегас со срце игра :):smir:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom