gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Насри го прави тоа понекогаш .... ама освен Насри никој другтоа е... од кога замина Анри никој не ни пробал така...
Насри го прави тоа понекогаш .... ама освен Насри никој другтоа е... од кога замина Анри никој не ни пробал така...
Не не еба Бирмингем, сами се ебавме...Бримингем не еба тогаш пред 2 години не еба повторно...и повторно ради чисти зицери и грешки на одбрана или голман,кој е маме му ебам подпросечен и заслужува да и гра во шкљ лига,а харт се изнабрани...
Грешка си, не еба голманчето...пред некоја година не еба бекот, сеа не ебава голманот....Тоа е.....туку губиме бодови...Не не еба Бирмингем, сами се ебавме...
Па зашто сум грешка тогаш, во тој случај не се ебавме сами? Или Алмунија е од Бирмингем.Грешка си, не еба голманчето...пред некоја година не еба бекот, сеа не ебава голманот....Тоа е.....туку губиме бодови...
И што е најлошото арсенал во дуелот со барса ке влезе изморен пошто 90 % што стартуваја сега ке стартуваат и во среда а гледајте барса со 3та постава ке игра најверојатно ...и сега нека му ја мисли венгер како да ги мотивира затоа што играат против првакот...туку сега кога ке помислам ако го испаднавме милан пред 2 год. зошто не и барса,само да не се стаписаат нашиве како со утд лани...
Некаде кај 35 се повреди Цеск,ама издржа до полувреме и после најверојатно ја санирале таа повреда.За други немаше....Само немој да ми кажеш дека го кривиш Венгер. Извини ако лошо сум те сфатил, страшно изнервиран сум.
И дај кажете ми дали се повредил некој денеска, односно дали излегол како замена поради повреда.
Со такви нема титула....:nenene: и како Клиши и Алмуниа....Не ми се верува дека втор пат во три години Бирмингем не оддалечува од борбата за титулата. Тогаш и целосно ги уништи нашите надежи, и се надевам дека овојпат ќе се случи нешто друго. Би ни одговарало едно нерешено на мечот меѓу Ман Утд и Челзи, но со денешново нерешено шансите за жал се доста мали
Плус утакмицата со Барселона дополнително ќе ги истроши нашите фудбалери. Ама верувам во тимот. Чим Бендтнер е разигран, ќе не биде:tv: