Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Оба е онај АРСЕНАл на Henry, Pires, Ljungberg, Bergkamp, Vieira.....49 UNBEATEN - THE UNTOUCHABLES, и со неверојатен потенцијал да бидат 88!!!
БРАВО ТОПЏИИ!!!:salut::salut::salut:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито петарда момци. Освен првите 15тина минути од 2ро полувреме, цела утакмица ги направивте сарма. Посебно ме изненади Насри, Ебуе ѕвер треба почесто да добива шанса, Бендтнер и Аршавин исто....Вермален позади цар, Клиши одигра исто одлично...одлична игра прикажаа шо ја немав видено од времето на РВП, али и без Цеск да одиграат така не очекував, секоја чест! Честито пласман у 1/4 финале!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Фала на сите за честитките

I

InF3cTeD

Гостин
Дечки честитки за торпедирањето на Порто и пласманот во 1/4 финале,а воедно и среќа во него :helou:

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Петарда. Сега се си е на место. Правдата е задоволена :)

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Зидан ми е еден од ретките играчи кои не играат за АРСЕНАЛ а ми е еден од нај омилените игачи ако дојде кај нас ќе бидам пресреќен :wink:

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=16d9d112-a369-40b2-999c-1b0fc6e5c833&ln=3&typeBack=Последни Вести

Сега следува гостување кај за нас незгодниот хал според мене овоа ќе биде далеку потежок натпревар од синоќашниот (за кој бев сигурен дека ќе експлодираме :wink:).само да се фит сите по синоќашниот натпревар ќе биде одлично,а можно е и Цеск да се врате за во сабота

juve_persempre

▐ I am VIKING▐
Член од
17 февруари 2010
Мислења
296
Поени од реакции
83
Cestitki za POBEDATA , Arsenal pokaza deka e GOLEMA EKIPA

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Честито 1/4 финале ганери/Одлична игра од сите
:Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз: :Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз: PROUD TO BE А GUNNER

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Па ќе има ждрепка за 1/4 или ?

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ждрепката е на 19 Март, петок (12 часот).

Исто како Венгер и јас ги очекувам Челзи или Мен Ју за еден соодветен реванш. :tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не би ви препорачивал да падните со манчестер а посебно со челзи(од оваа втората екипа комплекс имате:toe:) да бидиме реални малце тешко дека ќе помините со овие две екипи..јас лично би сакал баерн да ви се падни да му одржите лекција по фудбал или па севиља(за полесен секако)..Бордо не ви одговара дефинитивно:toe:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе Ман.Утд. и Челзи уште не поминале во 1/4 финале ,чекајте малку,дали и ќе поминат:helou:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Јас не би ви препорачивал да падните со манчестер а посебно со челзи(од оваа втората екипа комплекс имате:toe:) да бидиме реални малце тешко дека ќе помините со овие две екипи..јас лично би сакал баерн да ви се падни да му одржите лекција по фудбал или па севиља(за полесен секако)..Бордо не ви одговара дефинитивно:toe:

мислам оти ке ги згазиме сега... истите грешки нема да се пофторат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom