Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оба е онај АРСЕНАл на Henry, Pires, Ljungberg, Bergkamp, Vieira.....49 UNBEATEN - THE UNTOUCHABLES, и со неверојатен потенцијал да бидат 88!!!
БРАВО ТОПЏИИ!!!:salut::salut::salut:

Честито петарда момци. Освен првите 15тина минути од 2ро полувреме, цела утакмица ги направивте сарма. Посебно ме изненади Насри, Ебуе ѕвер треба почесто да добива шанса, Бендтнер и Аршавин исто....Вермален позади цар, Клиши одигра исто одлично...одлична игра прикажаа шо ја немав видено од времето на РВП, али и без Цеск да одиграат така не очекував, секоја чест! Честито пласман у 1/4 финале!

Дечки честитки за торпедирањето на Порто и пласманот во 1/4 финале,а воедно и среќа во него :helou:

Петарда. Сега се си е на место. Правдата е задоволена :)

Зидан ми е еден од ретките играчи кои не играат за АРСЕНАЛ а ми е еден од нај омилените игачи ако дојде кај нас ќе бидам пресреќен :wink:

http://www.24fudbal.com.mk/Default....99c-1b0fc6e5c833&ln=3&typeBack=Последни Вести

Сега следува гостување кај за нас незгодниот хал според мене овоа ќе биде далеку потежок натпревар од синоќашниот (за кој бев сигурен дека ќе експлодираме :wink:).само да се фит сите по синоќашниот натпревар ќе биде одлично,а можно е и Цеск да се врате за во сабота

Честито 1/4 финале ганери/Одлична игра од сите
:Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз: :Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз::Арсенал рулз: PROUD TO BE А GUNNER

Ждрепката е на 19 Март, петок (12 часот).

Исто како Венгер и јас ги очекувам Челзи или Мен Ју за еден соодветен реванш. :tv:

Јас не би ви препорачивал да падните со манчестер а посебно со челзи(од оваа втората екипа комплекс имате:toe:) да бидиме реални малце тешко дека ќе помините со овие две екипи..јас лично би сакал баерн да ви се падни да му одржите лекција по фудбал или па севиља(за полесен секако)..Бордо не ви одговара дефинитивно:toe:

Абе Ман.Утд. и Челзи уште не поминале во 1/4 финале ,чекајте малку,дали и ќе поминат:helou:

Јас не би ви препорачивал да падните со манчестер а посебно со челзи(од оваа втората екипа комплекс имате:toe:) да бидиме реални малце тешко дека ќе помините со овие две екипи..јас лично би сакал баерн да ви се падни да му одржите лекција по фудбал или па севиља(за полесен секако)..Бордо не ви одговара дефинитивно:toe:

мислам оти ке ги згазиме сега... истите грешки нема да се пофторат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom