Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
http://www.arsenal.com/news/news-archive/walcott-breaks-henry-s-sprint-record Vela побрз од траоре и клиши браво , а Волкот најбрз тука мислам тоа не требеше ни да се испитува, требело да прашат некој од играчите на Ливерпул :pos2:
Дечките од ливерпу не можеа да се соберат 5 минути, испопаѓаа сите по земја

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ја би рекол жалосно е пред да набаци Сања, башка тоа со Аршавин.

И Клиши и Сања се тешки дрва за нафрлање.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Ја би рекол жалосно е пред да набаци Сања, башка тоа со Аршавин.

И Клиши и Сања се тешки дрва за нафрлање.
Сања првата сезона набацвеше нешто ама сега :pos2: излегува играч преднего право во грб, па пак во грб и трет пат кога ке му успее кај што немат играч или е ниска ...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Ебуе е цар за на таа позиција има супер центаршут мислам дека во последниве натпревари и венгер го увиде тоа па се надевам дека се почесто ќе добива шанса пред сања

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
Сања одсекогаш ми беше најантипатичен и фудбалер што ни малку не одговара на Арсенал..кога го гледам него во игра автоматски ми се лоши..и немам доверба во тој фудбалер и воопшто не се согласувам дека може да постигне било каков битен потег за Арсенал..се од него е толку ретко..значи еден натпревар во сезоната можам да кажам дека сум задоволна од него.. инаку добро тераме..со малку повеќе среќа и без повреди оваа година имаме добри шанси..позз :back: :back:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Сања одсекогаш ми беше најантипатичен и фудбалер што ни малку не одговара на Арсенал..кога го гледам него во игра автоматски ми се лоши..и немам доверба во тој фудбалер и воопшто не се согласувам дека може да постигне било каков битен потег за Арсенал..се од него е толку ретко..значи еден натпревар во сезоната можам да кажам дека сум задоволна од него.. инаку добро тераме..со малку повеќе среќа и без повреди оваа година имаме добри шанси..позз :back: :back:
Многу ми е мило ем драго :back: што на темава има и ТОПЏИВКИ :pipi:
kiss:back:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Хахах голема грешка за Сања кој важи за еден од најдобрите десни бекови во премиер лигата , според мене ако не и најдобар , нз што му фале не е крив он што оваа сезона нема на кој да му мести топки , инаку првата сезона кога дојде во арсенал беше и прогласен за најдобар десен бек во лигата и повеќето гола на Гадебајор му ги намести он со нафрлувања од десната страна .

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Хахах голема грешка за Сања кој важи за еден од најдобрите десни бекови во премиер лигата , според мене ако не и најдобар , нз што му фале не е крив он што оваа сезона нема на кој да му мести топки , инаку првата сезона кога дојде во арсенал беше и прогласен за најдобар десен бек во лигата и повеќето гола на Гадебајор му ги намести он со нафрлувања од десната страна .
Сања си е одличен..барем ја така мислам

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Song i Ebue idat na ciganskiot kup !!! Huntelar na pozajmica moze ke go zeme,moze pandev,carlton cole,dzeko !!! ima poveke izbor !!! Procitav i deka za Melo go vraka interesot !!! da pokrie kaj song !!! Ako dobi kanta mislam deka e zver deckoto !!!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Song i Ebue idat na ciganskiot kup !!! Huntelar na pozajmica moze ke go zeme,moze pandev,carlton cole,dzeko !!! ima poveke izbor !!! Procitav i deka za Melo go vraka interesot !!! da pokrie kaj song !!! Ako dobi kanta mislam deka e zver deckoto !!!
Пандев е потпишан за интер договорот официјално ќе испадне на 2ри јануари, Карлтон Кол не би сакал да дојде уште тој ни фали во листата на повредени Dzeko би сакал но сепак тој е прескап за да дојди во арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom