Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Единствена опција траоре па и до некаде силверстр
Ebue го заборави он е човекот за таму а лани кога кажавте го исмеваа од публика играше крило , лев бек му одговара и може да покрие , а исто така не го заборавајте вермален , он како лев бек а сендерос централен , но нема ние што да а мислиме , Венгер 100 % има добро решение :helou:

Аман бе па и вие од што сте толкави баксузи некој ден и Венгер ќе се повреди :pos:

Ebue го заборави он е човекот за таму а лани кога кажавте го исмеваа од публика играше крило , лев бек му одговара и може да покрие , а исто така не го заборавајте вермален , он како лев бек а сендерос централен , но нема ние што да а мислиме , Венгер 100 % има добро решение :helou:

Вермален да тој може да игра на таа позиција но ебуе сватете дека во никој случај не може да игра на таа позиција...како ке испраќа цетаршутеви кога не е левак. И кога го имаме треаоре зошто да експериментира венгер. Јас мислам дека тој е играчот што треба да добие предност и пред гибс. Не знам зошто Венгер толку многу го форсира гибс:toe:

Траоре ке биде подобро да го замени затоа што е подобар и во офанзива а додека Силвестер мислам дека нема да се снајде во офанзивните задачи само во дефанзива ! :pipi: позз

Јас искрено би играл со Силвестре затоа што е подефанзивен а за овај натпревар ни треба баш таков играч.Али јас не сум Венгер и претпоставувам дека ке игра со траоре....

Ке игра Силвестре,зашто Траоре е многу повеќе офанзивен играч,а на нас средината ни е многу офанзивна,кој ке покрива позади кога Траоре ке иде напред?xD

Еве еден преубав волпер. :)

bzvzzzz.jpg

Ко ги читав постовите за сериозноста на Ван Перси, и ко видов дека „можи“ да го нема 4 месеци ? Си помислив кои физиотерапевти имаме...

Само што тој се повреди, одма сегде излегоа информации, дека ке го нема неколу месеци, а некои му ја завршија и сезоната...Не верувајте на информации, кои се постирани одма, после повредата...Треба да се почека барем 24 часа...

Сега го немаме РвП околу 6 недели, негде до Нова Година, но го имаме Дуду...и имаме доста офанзивци од среден ред, како Насри, Аршавин, Томче за некое време, се надевам и Волкот....

Вела не верувам дека ке добива шанса премногу....ако гледам дека има доста негови фанови, лични пред се...но мислам дека во втората половина од сезоната, може да добие шанса ! Ке видиме...

Можеби жалам само дека повредите на Ван Перси и Бендтнер се поколопија, бидејки баш сакав да видам како Никлас ке се снајдеше на местото на РвП како најистурен во нападот !

Јас искрено би играл со Силвестре затоа што е подефанзивен а за овај натпревар ни треба баш таков играч.Али јас не сум Венгер и претпоставувам дека ке игра со траоре....

Нема шанси Силвестр да игра со Челзи тој може само во куповите. А за Траоре да не правиме муабет мислам дека колку - толку има набиено искуство од портсмут, таму играше прв состав, така да мислам ке одигра многу подобро од Гибс или Силвестр

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom