Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да.
Венгер напиша:
“Also Wilshere (ankle), Walcott (knee), Denilson (back) and Rosicky (knee) will not be back for the game at the weekend. But we did not lose any players from last night.”
Росицки од 3/4 дена стана 2 недели у пм.Ај нека се опорави веќе у курац.Страв ме фаќа.

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Да.

Росицки од 3/4 дена стана 2 недели у пм.Ај нека се опорави веќе у курац.Страв ме фаќа.
Тука е Дуду бе што секираш:helou:
ПС Го заборавив и Бентнер:vozbud:

http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~1840204,00.html

Ќе се види у сабота кој е кој.

http://goonertalk.com/2009/10/26/vieira-mural-set-to-be-in-place-for-spurs-game/

Нешто стандард стана ова а ??

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Да.

Што да те фаќа страв ко повеќе од реално дека оваа му е последна сезона во арсенал(освен ако има некој out of mind и му го продолжи договорот). После free agent ке е и може слободно во емирати или саудијска арабија да игра

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Немој такви муабети бе.Ке му продолжат договорот на Томче и ке гази се пред себе.Не е 40 години да неможе да игра.=))
Па и РвП се мачеше со повреди,ама некако се оправи претходната сезона,а и оваа добар е(пу пу,да не го урочам=)).
Па 2 натпревари не играше,и 2 нерешени.До него ке е.=)) Човекот капитен на Чешка,искуство колку сакаш,уште да си го врати шутот...и ке гледаме бомби од 30 метри.xD

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Немој такви муабети бе.Ке му продолжат договорот на Томче и ке гази се пред себе.Не е 40 години да неможе да игра.=))
Па и РвП се мачеше со повреди,ама некако се оправи претходната сезона,а и оваа добар е(пу пу,да не го урочам=)).
Па 2 натпревари не играше,и 2 нерешени.До него ке е.=)) Човекот капитен на Чешка,искуство колку сакаш,уште да си го врати шутот...и ке гледаме бомби од 30 метри.xD
Брат и јас така сакам да е али реалноста е далеку од тоа. А за то шо викаш дека е капитен на чешка ме изнасмеа :pos2: капитен али само кога е ФИТ.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Брат и јас така сакам да е али реалноста е далеку од тоа. А за то шо викаш дека е капитен на чешка ме изнасмеа :pos2: капитен али само кога е ФИТ.
Sto e tolku daleku be?Pa samo da nema nekoi si teski povredi,mislish nema da si ja vrati formata?
Dudu mozese,toj nemoze?Ne diskriminaraj taka:D:D
Idi 2 godini i nazad ke vidish so pravese Tomas..a veruvam i deka povtorno ke pravi:D

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
се дрогира јадниот - еми куроми л'пул е подобар од евреите , ама не те сакаат е каде да те сакаат во интер н е те сакаа - значи епилог голем играч за том ко тотенхем - или просечен играч во просечен клуб роби - тоа е тоа

да му го нашараме газето еврејско за да неможе да си седне на него

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Да се надеваме дека оваа повреда на росицки нема да биде подолга од 2 недели , бидејќи тој играч ни е многу потребен мислам дека и овие утакмици од кои се врати по повредата ги одигра на ниво според мене доста солидно , и очекувам за некој месец и негово продолжување на договорот , а исто така и враќање на неговата стара препознатлива форма

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Sto e tolku daleku be?Pa samo da nema nekoi si teski povredi,mislish nema da si ja vrati formata?
Dudu mozese,toj nemoze?Ne diskriminaraj taka:D:D
Idi 2 godini i nazad ke vidish so pravese Tomas..a veruvam i deka povtorno ke pravi:D
Седи ни ми кажувај за пред 2 год кога имам Постери по собава уште во дортмунд кога играше. Ама од секогаш беше стаклен али ова сеа му прерасна во хроника со повредиве

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Пу пу не дај боже али и пред 2 години почна вака. Венгер изјавуваше дека се во прашање денови не недели и на крај испадна 2 години. Само незнам дали станува за истата повреда како тогаш. И тогаш дали беше коленото. Ај ако знае некој нека пише.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Седи ни ми кажувај за пред 2 год кога имам Постери по собава уште во дортмунд кога играше. Ама од секогаш беше стаклен али ова сеа му прерасна во хроника со повредиве
И шо ако си имал постери бе? Не се фали =))).
Сакаш да кажеш дека уште пред да дојде во Арсенал,постојано се повредуваше?Немој не ме радуј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom