Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
:eek:lee:

Честито заслужена победа. Прекрасна игра супер резултат само нека продолжат вака овие млади деца заслужуваат.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Исмонд, Едуардо, Мерида, Џилберт, Насри, Силвестре, Сендерос, Гибс... браво за момциве. Добро изиграно, нека им е честито победава.

Џилберт треба да влезе во конкуренција со Сања и Ебуе на позиција десен бек, доста добар се покажа.... и време е.

Катастрофално Бентнер, иако даде гол за победа... Ремзи исто слабо, а и Фабиански не сигурен на моменти.

пс. Фабрегас и Аршавин зверови! :)

Дефинитивно пенал, али кој ги ебе, пред две години ние дебело го изедовме стапот од судиите против нив.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
И тоа предхоно беше пенал коа падна Ват али не досуди.

Бентнер катастрофа, Рамзи попушти при крај. И шо ми го фалиш Гилберт коа слабо изигра али добро имаше и некој добри стфари, далеку е од Сања и Ебуе. Насри беше топ.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
И тоа предхоно беше пенал коа падна Ват али не досуди.

Бентнер катастрофа, Рамзи попушти при крај. И шо ми го фалиш Гилберт коа слабо изигра али добро имаше и некој добри стфари, далеку е од Сања и Ебуе. Насри беше топ.
Не ме зезај за Џилберт, презадоволен сум од него. Колку топки пресече, и напред и назад добар. Неам ниедна замерка за овој. И памти век е тука, уше на Хајбери кога играше Арсенал го памтам кога го пуштаа по Купови :) ... Време е да влезе и он у комбинација, не?

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Не ме зезај за Џилберт, презадоволен сум од него. Колку топки пресече, и напред и назад добар. Неам ниедна замерка за овој. И памти век е тука, уше на Хајбери кога играше Арсенал го памтам кога го пуштаа по Купови :) ... Време е да влезе и он у комбинација, не?
Многу си грешка. Презадоволен ??? :nesvest: Ниедна замерка ? Баш ни една а? Не виде изгледа колку грешки напрае. И нема да влезе никад у комбинација пошо нее доволно добар едноставно. Ке го увидиш тоа подоцна на некоја друга утакмица.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Незнам зашто не сте задоволни од Бендтнер кога покрај 3 паса што ги продаде на пола терен , другиот тек од мечот изигра маенстрално и цело време трчаше напред назад на секое место го имаше за секоја топка беше во борба и добра позиција.
Можеби во 16ттата минута можеше и подобро да се реагира но одлична акција направија со Дуду и како таа така и на сите други акции лесно се продираше меѓу одбраната на Ливерпул и без топка и секогаш каде што треба отворен ... браво од меч на меч се подобар и подобар!

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Многу си грешка. Презадоволен ??? :nesvest: Ниедна замерка ? Баш ни една а? Не виде изгледа колку грешки напрае. И нема да влезе никад у комбинација пошо нее доволно добар едноставно. Ке го увидиш тоа подоцна на некоја друга утакмица.
Баш ниедна.

Инаку не експресно, ќе бидне ваљда у тек на сезона. Ќе чека вака шанса.. да се покаже добар како денес, некоја повреда на Сања и Ебуе па ќе прајме муабет. Се надеваме :) ќе дојдат и неговите 5 минути...

Незнам зашто не сте задоволни од Бендтнер кога покрај 3 паса што ги продаде на пола терен , другиот тек од мечот изигра маенстрално и цело време трчаше напред назад на секое место го имаше за секоја топка беше во борба и добра позиција.
Можеби во 16ттата минута можеше и подобро да се реагира но одлична акција направија со Дуду и како таа така и на сите други акции лесно се продираше меѓу одбраната на Ливерпул и без топка и секогаш каде што треба отворен ... браво од меч на меч се подобар и подобар!
Добар си :helou:

C

Crazy Diamond

Гостин
јас сепак мислам дека ни треба некој поасален голман да земеме :toe:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
не со согласувам со тебе Зоки некако слабо ми изигра Џилберт , а за бендтнер само што ја утна првата шанса , иначе доста добра игра го имаше насекаде на теренот и во нападот и во одбраната и постигна доста добар гол во кој му постави рамо на Шкртел :vozbud: , и да не заборавиме доста добро освежување за тимот сега ќе ни биде Самир Насри кои одигра доста солидни 90 мин :helou:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Алелуја !
На Бентнер се уште не му е јасно како ја задржа топката кај него ко го постигна голот. Ѕвериште !!! :)

Одлична игра, има компактност и дисциплина, што е најважно.Инаку најмногу ме бендисува онај Ват.Штета шо не поигра повеќе.
Честито победава

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
не со согласувам со тебе Зоки некако слабо ми изигра Џилберт , а за бендтнер само што ја утна првата шанса , иначе доста добра игра го имаше насекаде на теренот и во нападот и во одбраната и постигна доста добар гол во кој му постави рамо на Шкртел :vozbud: , и да не заборавиме доста добро освежување за тимот сега ќе ни биде Самир Насри кои одигра доста солидни 90 мин :helou:
и заеба еден куп акции, а богами и една 100% шанса кога направија 1-2 пас со Дуду... и си се дриблаше у аут, и ја би рекол дека го имало насекаде :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom