LiverpoolFC
Captain Fantastic!
- Член од
- 10 ноември 2007
- Мислења
- 864
- Поени од реакции
- 15
Ај честито
Не ме зезај за Џилберт, презадоволен сум од него. Колку топки пресече, и напред и назад добар. Неам ниедна замерка за овој. И памти век е тука, уше на Хајбери кога играше Арсенал го памтам кога го пуштаа по Купови ... Време е да влезе и он у комбинација, не?И тоа предхоно беше пенал коа падна Ват али не досуди.
Бентнер катастрофа, Рамзи попушти при крај. И шо ми го фалиш Гилберт коа слабо изигра али добро имаше и некој добри стфари, далеку е од Сања и Ебуе. Насри беше топ.
Многу си грешка. Презадоволен ??? :nesvest: Ниедна замерка ? Баш ни една а? Не виде изгледа колку грешки напрае. И нема да влезе никад у комбинација пошо нее доволно добар едноставно. Ке го увидиш тоа подоцна на некоја друга утакмица.Не ме зезај за Џилберт, презадоволен сум од него. Колку топки пресече, и напред и назад добар. Неам ниедна замерка за овој. И памти век е тука, уше на Хајбери кога играше Арсенал го памтам кога го пуштаа по Купови ... Време е да влезе и он у комбинација, не?
Баш ниедна.Многу си грешка. Презадоволен ??? :nesvest: Ниедна замерка ? Баш ни една а? Не виде изгледа колку грешки напрае. И нема да влезе никад у комбинација пошо нее доволно добар едноставно. Ке го увидиш тоа подоцна на некоја друга утакмица.
Добар си :helou:Незнам зашто не сте задоволни од Бендтнер кога покрај 3 паса што ги продаде на пола терен , другиот тек од мечот изигра маенстрално и цело време трчаше напред назад на секое место го имаше за секоја топка беше во борба и добра позиција.
Можеби во 16ттата минута можеше и подобро да се реагира но одлична акција направија со Дуду и како таа така и на сите други акции лесно се продираше меѓу одбраната на Ливерпул и без топка и секогаш каде што треба отворен ... браво од меч на меч се подобар и подобар!
и заеба еден куп акции, а богами и една 100% шанса кога направија 1-2 пас со Дуду... и си се дриблаше у аут, и ја би рекол дека го имало насекадене со согласувам со тебе Зоки некако слабо ми изигра Џилберт , а за бендтнер само што ја утна првата шанса , иначе доста добра игра го имаше насекаде на теренот и во нападот и во одбраната и постигна доста добар гол во кој му постави рамо на Шкртел , и да не заборавиме доста добро освежување за тимот сега ќе ни биде Самир Насри кои одигра доста солидни 90 мин :helou: