- Член од
- 26 јули 2008
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 211
Кои пробиви бре... дај не ми го дрви у секој пост. Еднаш не помина по страна, еднаш... сите акции ги усра, па за што трчаат оние луѓе бре човече... не ме занима мене дали му аплаудирале дел од навивачите, пошто знам дека утре ќе го плукаат ко минатата година. Кои се тие набацување бре ? дај бе ......Добро бе Зоки,па Ебуе изигра солиден наптревар,одличен беше во одбрана...а и во напад имаше неколку добри набацувања.
И не играше цела утакмица крило,туку последните минути...
Зошто тогаш кога излезе 60,000 му ракоплескаше?Бидејќи одигра мизерно,како што викаш ти?
Нема логика ова што го зборуваш,ама мора некој да плукаш,а?
Диаби постигна гол,добро се движеше на теренот..и ке го бркаш и него од тим.И да,избран беше за играч на натпреварот,ама најтапа беше.:uvo:
И јас би сакал да игра Тео крило,место Ебуе и Насри у средина место Диаби...ама да бидеме објективни,денес одиграа на високо ниво.
Тео си го повредил коленото,можно да е и лигаментот .Нема да биде спремен за ЛШ.
Никаков дриблинг, једино што знае е тој пробив што утакмицава и тоа не го покажа. Еднаш двапати помина по страна и падна без везе.
Диаби и Ебуе изиграле на високо ниво. Браво, сега ќе те рачунаме као најпаметен и најобјективен и дека си ти прав навивач на Арсенал пошто и дрвата ги напраи најдобри.Битно ти си ги оцени ко солидни а и као играчи што изиграле на високо ниво. :pos2:
Диаби играч на мечот? ИГРАЧ НА МЕЧОТ ? Шо му дојде на шашма топката од Росицки и шо ја брцна убао у гол, само ради тоа? можеби... а можеби и ради тоа што се движел добро на теренот
Не го кривам Венгер за ова, само едвај ги чекам повредениве да се вратат.