- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
не се радујте ногу ке ги видиме децата на крај на сезона!:baeh:
На победи логично е да се радуваш, или ти не мислиш така?не се радујте ногу ке ги видиме децата на крај на сезона!:baeh:
Срамота е тоа што во моментов клубот нема телевизиски канал. Како алтернатива сега е Арсенал ТВ онлајн, но тоа е далеку од телевизиски канал.
децата ке прераснат во зверови ушсте на полу сезона и ке се бориме до крајот за титулата,за разлика од рвојот тим кој неможи да победи на натревар против аутсајдери и ке заврси од 5 до 7 место оваа сезонане се радујте ногу ке ги видиме децата на крај на сезона!:baeh:
еве го уште еден од плеадата „умници“ мислителот на денот ( волеј или зоки нека прават the best of the day потоа сите ние ќе гласаме за денот , па тромесечие и наккрајот за цела година )не се радујте ногу ке ги видиме децата на крај на сезона!:baeh:
По се изгледа за во Јануари ќе потпише виера со арсенал но останува да видимеПосле интернационалнава пауза да има максимум 2ца(првотимци) повредени а 1 да се врати од повреда ке биде во најмала рака во ред(пошто знаеме каква историја има со повреди првотимциве на арсенал). Полошо од ова ке биде катастрофа за арсенал.И незнам што ке правиме без сонг за африканскиот куп.Венгер нека мисли на некој CDM.
Ова разумот му дејствува после месец дена на овој очигледно еи :/Адебајор:
"It's one of the things that you can't do in football,"
"It's true that if someone did that to me it would annoy and hurt me. I regret it, for sure."
He's a gentleman. Wenger gave me the opportunity to be where I am today. He's a coach that helped me a lot, who gave me a chance, who's always been there for me in the bad moments.
"He called me, consoled me, gave me good advice, told me what I had to do to become a great player. I can only thank him,"
tuka se slagam so tebe bravos za voaНа победи логично е да се радуваш, или ти не мислиш така?
Боље глеј си ги 5-те светски напачи на Беарн шо неможат да дадат гол на 3/4 утакмици по ред.
Иронично, но сега на Волкот му требаат натпревари. За таа цел Венгер организираше пријателски натпревар зад затворени врати со резервите на Гејлакос. И самиот Венгер сакаше да го прати Тео кај Капело, али овој сам си прави грешка со повикување на фудбалери од Еверите. Добро е ова што е повикан за У21 селекцијата, ќе добие некоја минутажа за да го подобри својот меч фитнес.http://www.arsenal.com/news/news-archive/walcott-called-into-england-under-21-squad
tuuu ne go ostavaat volceto da se odmori