Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Од почитт кон самиот себе, не ти вракам со реченици, туку со дела !

Ама прво ми е поважна кариерата, и да си положам, па не ме интересира шо мислат незрелите дечиња на фанклубот, кои до некни го плукаа Сонг па сега го величат !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вака ... гледам многумина го сменивте Маноне со Алмунија ... како прво Фабиански е многу добар голман кој кога ќе биде фит повторно би бил многу подобро рангиран за разлика од Маноне и секако Алмунија ќе брани константно со мали промени и оваа сезона а веќе од следната ќе ги имаме Фабиански и Маноне а Шчезни за купови но и следната не верувам дека Алмунија ќе биде продаден. Што значи дека имаме одличен избор за на голот и таа позиција е пополнета потполно ! Одлично !:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Од почитт кон самиот себе, не ти вракам со реченици, туку со дела !

Ама прво ми е поважна кариерата, и да си положам, па не ме интересира шо мислат незрелите дечиња на фанклубот, кои до некни го плукаа Сонг па сега го величат !
Извини што ти ги кажав зборовите кој ти ми ги изнакажа на мене у 2 дена. Али сепак ти од почитта кон самиот себе...:pos2:

Па сега и кариера почна, па и положување...

И да, ќе го плукам кога беше не срел за прв тим, не заборавај дека сите тоа го мислеа, и тоа е неизбежно. Затоа на последните 3 меча само играше зашо немаше притисок. Сега е тип-топ, не одрекувам. Уште малце да си среди темпераментот и да не прај толку фаули по меч ќе биде звероња.

пс. Среќа кариера брат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ама и Маноне се покажа во добро светло, барем денес, мора да признаеш !

Извини што ти ги кажав зборовите кој ти ми ги изнакажа на мене у 2 дена. Али сепак ти од почитта кон самиот себе...:pos2:

Па сега и кариера почна, па и положување...

И да, ќе го плукам кога беше не срел за прв тим, не заборавај дека сите тоа го мислеа, и тоа е неизбежно. Затоа на последните 3 меча само играше зашо немаше притисок. Сега е тип-топ, не одрекувам. Уште малце да си среди темпераментот и да не прај толку фаули по меч ќе биде звероња.
Многу брзо менуваш мислења, или !? Само ти си во право на форумот или јас се лажам !

Јас реков дека Клиши не знае, па никако човекот да ме демантира, и да речам ете згрешив шо реков така ! Јас реков дека не го сакам во првиот тим и толку, и стојам на тоа, не менувам мислења !

Тој е единстевниот заради кого не можам да му простам за титулата !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Маноне се покажа ОДЛИЧНО! Но само велам да не заборавиме на квалитетите на Полскиот репрезентативен голман кој често на Боруч му го одзема местото во репрезентацијата и на Алмунија :) А и бекап опцијата Шчезни кој во подготовките се покажа супер исто така :pipi:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ама и Маноне се покажа во добро светло, барем денес, мора да признаеш !

Многу брзо менуваш мислења, или !? Само ти си во право на форумот или јас се лажам !

Јас реков дека Клиши не знае, па никако човекот да ме демантира, и да речам ете згрешив шо реков така ! Јас реков дека не го сакам во првиот тим и толку, и стојам на тоа, не менувам мислења !

Тој е единстевниот заради кого не можам да му простам за титулата !
Од сезона во сезона, мењам да... неможеш да збориш кога играч не игра добро да кажеш дека играл добро и обратно... така ти веќе како учен човек со факултет, пред се блескавата кариера би требал да го укопчаш тоа. незнам што не ти е нејасно тука, ако сакаш кажи ќе те просветлам.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Фала !

Од сезона во сезона, мењам да... неможеш да збориш кога играч не игра добро да кажеш дека играл добро и обратно... така ти веќе како учен човек со факултет, пред се блескавата кариера би требал да го укопчаш тоа. незнам што не ти е нејасно тука, ако сакаш кажи ќе те просветлам.

Не Баш Сите !

Ама делумно се сложувам !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Јас на пример од секогаш сум го бодрел Сонг како и Дени а и Ебуе :smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Фала !

Не Баш Сите !

Ама делумно се сложувам !
Да, само ти мислеше дека играл Сонг добро по такви катастрофални игри.

Инаку чест ми е ваков учен човек со блескава кариера да се сложува со мене... Тенк Ју брат.

Поздрав.

пс. Ганерче мое, сите знаеме дека еден ден дечињата на Венгер ќе станат зверови, само муабетот беше кога Сонг беше не зрел сеуште, барем според игрите минатата година а играше прв тим. Сега како што гледаме, разликата е голема.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Да, само ти мислеше дека играл Сонг добро по такви катастрофални игри.
еве да замислиме венгер да купеше искусен дмф минатата сезона сонг немаше да изигра ни 5 натпревари,и немаше да праи грешки.како ке станеше зверот што го гледаме оваа сезона :toe:
а и баш ми текнува дека венгер имаше изјава минатата сезона дека за 2 до 3 сезони овој состав ке царува низ европа така да
in arsene we trust

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
еве да замислиме венгер да купеше искусен дмф минатата сезона сонг немаше да изигра ни 5 натпревари,и немаше да праи грешки.како ке станеше зверот што го гледаме оваа сезона :toe:
а и баш ми текнува дека венгер имаше изјава минатата сезона дека за 2 до 3 сезони овој состав ке царува низ европа така да
in arsene we trust
Епа тоа е тоа... ама па затоа ќе загубиме 3-4 години во залуд без ниеден трофеј. Ќе видиме сега како ќе резултира, дали ќе ни докаже дека планот е успешен или не...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
ако 3 од сегашниве младичи да прераснат во ѕвезди ке биде успешен планот на венгер.а и највеке исполнува да напраиш тим од светска класа од буквално ништо.со нетрпение чекам да видам како ке се одвива сезонава :vozbud:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom