Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Можи "играч на натпреварот" според тебе :)

Ниеден прецизан пас, флегматичен, при секое примање на топка, истата скока 2 метри над него.Делува несериозно, и "комотен" е при секој дуел

Честита нека ни е победава :)

Се сложувам со тоа флегматичен

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Маноне ѕвер :vozbud: А ако загубевме ке загубевме чисто ради Венгер. Го става Аршавин во прв тим(досега за прв пат гледам венгер да стави некој што до вчера бил повреден во први 11) а не го става росицки. Бенднер го игра десно крило а има еден куп играч кои можат да играат на таа позиција подобро од него-Росицки,Ебуе итнт.И плус на крај незнае да им рече да чуваат време кај корнер знаменце(во стилот на Тити) а не да одат сите во напад па можеше да искрсне контра на фулам.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Јас сум ипак за Алмуниа да си се врати на гол. Една партија од Маноне неможе да го симне некој што бранел 2 години на ниво. Ќе дојде и неговото време, Алмуниа и така веќе има 33 години... па уште 2 сезони очекувам од него.

пс. Кој сака да се клади со мене дека Рвп пак ќе даде 20+ голови ? Во сите конкуренции...

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Нека ни се множаат победиве..
Рутински меч одигравме солидна партија против секогаш незгодниот Фулам
и пријатно изненаден од Маноне како си го чуваше голот,но дефинитивно изнервиран од Дијаби кој се покажа ко мисир на колото,премногу изгубени топки пропуштени можности и се надевам дека по враќањето на Насри средината ке претрпи промени..Остатокот од тимот одигра солдина партија...
Честитки и позз гоонери каде и да сте!:helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
ete samo ushte neshto posledno....Dali ne e mozno, coek da si vodi statistika za Angliskata premier liga, a voedno i kompletna statistika za svojot omilen tim ?
sho ima cudno, samo ne znam ?

Баш ме интересира, дали некој има некакво мислење за ова ? или јас сум глуп, шо пишам веке 8 години ?!

За мечот : Би рекол дека сум задоволен од резултатот но не и од играта, бидејки Фулам беа поконкретни во ударите, но Маноне докажа дека може да му се земе местото на Алмуниа, кој киксна на неколку средби, и мислам дека ако тој беше на голот, ке примеше барем еден од Фулам !

Вака сум задоволен со нови три бода и плус имаме две средби дома со Бирмингем и Блекбурн а исто после со Вест Хем во гости ! Очекувам на овие средби 9 бода, а после одиме на гости мислам со Тотенхем каде очекувам победа после 2-3 години на тој терен !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Одлична утакмица на мафијашот.Цеск никогаш не игра добро кога Диаби е до него/ахх кога ке се врати Насри:vozbud:.РвП рече дека ке подобри реализацијата,го направи тоа.Бентнер добар натпревар одигра.Аршавин слабо после повредата...Гаел и Сања стандард.Галас малце подобар од Томас/и двајцата на ниво.Сонг исто така солиден.

Ако сакаат нека продолжат вака да играт,само да тепаат,зашто вака се освојува титула.

Навивачите феноменални,ко на Емирати да играме.=) Ахх како сите 60.000 да беа вакви.

Баш ме интересира, дали некој има некакво мислење за ова ? или јас сум глуп, шо пишам веке 8 години ?!
Ова ќе да е.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Комедии е овој фанклубот ! Хахахаха Еден за сите, сите за еден !

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Он во неговото тетратче водеше статистика за колку голови бил крив Сендерос. Колку пати мењал копачки у тек сезона, и колку пати играл со кратки и дугачки ракави.

Вчера му викам дај ми линк од статистиката вика важи бе брат нема проблем, денес ми вика што ти е на тебе каква статистика, јас само да ги најдам тетратките ќе го објавам...:pos2::pos2::pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Он во неговото тетратче водеше статистика за колку голови бил крив Сендерос. Колку пати мењал копачки у тек сезона, и колку пати играл со кратки и дугачки ракави.

Вчера му викам дај ми линк од статистиката вика важи бе брат нема проблем, денес ми вика што ти е на тебе каква статистика, јас само да ги најдам тетратките ќе го објавам...:pos2::pos2::pos2:

Хахахахахахаххаха... Се изнасмеав:pos2::pos2::pos2:

Како сакаш !

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
А и да, со нетрпение ја чекаме твојата статистика која си ја водел 8 години во твоите тетратчиња. Само немој сеа да излезе дека неможеш да ги најдеш, к?

И дај доста се смееш со сила, не чини.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Биди уверен дека знам каде се ! Подобро биди сигурен ! И не се смејам со сила, туку се насмеав дека некои мислат дека не било можно, не можи ова, она.... Но немам скенер за да можам да го доловам комплетното задолволство !

:sekss::sekss::sekss:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Биди уверен дека знам каде се ! Подобро биди сигурен ! И не се смејам со сила, туку се насмеав дека некои мислат дека не било можно, не можи ова, она.... Но немам скенер за да можам да го доловам комплетното задолволство !

:sekss::sekss::sekss:
Аи, аи, кој резил човече...

Прво имаше Линк, сега немаш. Па ќе си ги праел на Аdobe, па ај нема. Па ај другиот ден си имал во тетратки, па не си можел да ги најдеш. Ај друг ден си ги нашол и сега немал скенер. Абе смеи...

Добро бе, не сме будали па да не праиш олку нездрави мајкуму... лажиги дечињата во Битола. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom