Можи "играч на натпреварот" според тебе
Ниеден прецизан пас, флегматичен, при секое примање на топка, истата скока 2 метри над него.Делува несериозно, и "комотен" е при секој дуел
Честита нека ни е победава![]()
Се сложувам со тоа флегматичен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можи "играч на натпреварот" според тебе
Ниеден прецизан пас, флегматичен, при секое примање на топка, истата скока 2 метри над него.Делува несериозно, и "комотен" е при секој дуел
Честита нека ни е победава![]()
Ова ќе да е.Баш ме интересира, дали некој има некакво мислење за ова ? или јас сум глуп, шо пишам веке 8 години ?!
Он во неговото тетратче водеше статистика за колку голови бил крив Сендерос. Колку пати мењал копачки у тек сезона, и колку пати играл со кратки и дугачки ракави.
Вчера му викам дај ми линк од статистиката вика важи бе брат нема проблем, денес ми вика што ти е на тебе каква статистика, јас само да ги најдам тетратките ќе го објавам...:pos2::pos2::pos2:
Верувам дека пукна од смеаХахахахахахаххаха... Се изнасмеав:pos2::pos2::pos2:
Како сакаш !
Аи, аи, кој резил човече...Биди уверен дека знам каде се ! Подобро биди сигурен ! И не се смејам со сила, туку се насмеав дека некои мислат дека не било можно, не можи ова, она.... Но немам скенер за да можам да го доловам комплетното задолволство !
:sekss::sekss::sekss: