Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Може некој Highlights од натпреварот некој да постира?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
P

pepito*

Гостин
Каков гнасен играч овој Адебајор,треба да биде благодарен на Арсенал а тој што прави,требаше да добие црвен картон дефинитивно

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Каков гнасен играч овој Адебајор,треба да биде благодарен на Арсенал а тој што прави,требаше да добие црвен картон дефинитивно
Не не, заеби црвен картон. Сигурен сум дека ќе свати на Емирати што направил денеска. Енглезите мама си си ебале. Спремни беа голем број да му се пуштат, јас незнам како ги задржаа оние редарите, стварно незнам...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Сварно, ама деген испаднал Адебајор. Арсенал го направи играч него, во Арсенал ја воздигна својата кариера, во Арсенал се прослави, и сега види го што прави, говедо. Се надевам навивачите на Арсенал ќе му вратат со иста мера кога ќе дојде на Емирати.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
da mu ebam krvta maj4ina i gado eden ...pa ke provocira i odozgora...ke go vidime so kakvo lice ke dojde na emirati

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.430
Поени од реакции
6.076
Баш ме интересира на 24 април 2010 дали ке биде во составот на Шити.Ако биде јас ке го поштувам за што имал муда

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Па не ми е јасно како можеше да го удри Ван Персие од него и од Анри учеше во нападот, можам да кажам само дека е копиле тешко, искроно ваква работа не очекував од него но само ќе кажам тешко него на емирати :nesum:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.161
Поени од реакции
8.251
Сварно, ама деген испаднал Адебајор. Арсенал го направи играч него, во Арсенал ја воздигна својата кариера, во Арсенал се прослави, и сега види го што прави, говедо. Се надевам навивачите на Арсенал ќе му вратат со иста мера кога ќе дојде на Емирати.
da mu ebam krvta maj4ina i gado eden ...pa ke provocira i odozgora...ke go vidime so kakvo lice ke dojde na emirati
Баш ме интересира на 24 април 2010 дали ке биде во составот на Шити.Ако биде јас ке го поштувам за што имал муда
Па не ми е јасно како можеше да го удри Ван Персие од него и од Анри учеше во нападот, можам да кажам само дека е копиле тешко, искроно ваква работа не очекував од него но само ќе кажам тешко него на емирати :nesum:
Ќе ви плесне и таму Голче и завршена работа.:smir: Тоа што го плесна Перси беше неспортски ке му остави белег..

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Го поштував како играч но не го знаев дека е вакво гомно.:pishtoldz:violent1::violent1::angry3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom