- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.834
- Поени од реакции
- 492
и Ешли Кол во средината :jaj:брат незнам зошто и адебајор не го ставиш во твоето срце одма до туре
и Ешли Кол во средината :jaj:брат незнам зошто и адебајор не го ставиш во твоето срце одма до туре
е него го заборавив :pos2:и Ешли Кол во средината :jaj:
неможе пошто го цензурирале поради бруталната игра на АдебајорМоже некој Highlights од натпреварот некој да постира?
Со финта изгубивмеКако сте изгубиле бре ? Ај повеќе среќа нареден пат :smir:
Не не, заеби црвен картон. Сигурен сум дека ќе свати на Емирати што направил денеска. Енглезите мама си си ебале. Спремни беа голем број да му се пуштат, јас незнам како ги задржаа оние редарите, стварно незнам...Каков гнасен играч овој Адебајор,треба да биде благодарен на Арсенал а тој што прави,требаше да добие црвен картон дефинитивно
Сварно, ама деген испаднал Адебајор. Арсенал го направи играч него, во Арсенал ја воздигна својата кариера, во Арсенал се прослави, и сега види го што прави, говедо. Се надевам навивачите на Арсенал ќе му вратат со иста мера кога ќе дојде на Емирати.
da mu ebam krvta maj4ina i gado eden ...pa ke provocira i odozgora...ke go vidime so kakvo lice ke dojde na emirati
Баш ме интересира на 24 април 2010 дали ке биде во составот на Шити.Ако биде јас ке го поштувам за што имал муда
Ќе ви плесне и таму Голче и завршена работа.:smir: Тоа што го плесна Перси беше неспортски ке му остави белег..Па не ми е јасно како можеше да го удри Ван Персие од него и од Анри учеше во нападот, можам да кажам само дека е копиле тешко, искроно ваква работа не очекував од него но само ќе кажам тешко него на емирати :nesum: