Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
ајде сега и кај нас нека се разигра така :vozbud:
па мислам дека би можел ,ама како класичен шпиц,а вака како крило (како што игра сега) не ми се верува баш да изигра во таква форма како во Данска.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
јас мислам мора бендтенер мора да оди како централен напаѓаќ тоа е правата позиција за него и редно е да почне да дава голови :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Балотели.... дури и да е можно ни во зима не очекувам да посегне понего туку тек налето :toe:
Што знам едноставно Венгер не носи играчи обично од Италианското првенство ... ама знаеме ете Анри (иако претходно негов продукт во Монако беше) дојде од Јувентус :smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ne se znae !!! Ako Bendtner ne igra kako so treba bi trebalo da go zeme..Super Mario e klasicen spic !!!Robinho se povredil !!!

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Балотели.... дури и да е можно ни во зима не очекувам да посегне понего туку тек налето :toe:
Што знам едноставно Венгер не носи играчи обично од Италианското првенство ... ама знаеме ете Анри (иако претходно негов продукт во Монако беше) дојде од Јувентус :smir:
Беркамп, Виеира.... :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Да да, сум го гледал и баш се чудам како можи така ! Во Данска скоро на секој настап дава гол, и ако продолжи вака ке стани најдобар стрелец во историјата на Данска !

И јас гледам и се чудам, како можи !
Таму е третиран како ѕвезда. На секој натпревар фановите го подржуваат, го испеваат неговото име... А кога игра за Арсенал добива само свирежи... ништо повеќе. Ја гледате разликата?

http://eurosport.yahoo.com/07092009/63/djourou-six-months.html и на еуро спорт пише 6 месеци пауза за џуру што знаци за некое време ќе има и на официјалната страна :tapp:
Многу лошо. Човекот навистина нема среќа, цела кариера му минува низ знакот на повредите. Можеби ќе биде во аут 6 месеци, но ќе се направат некои компликации и за него сезоната ќе биде завршена. :nerv:

Зашто мора секогаш да им се случуваат вакви работи на фудбалери на Арсенал... :tapp:

Можеби Венгер знаеше за ова па затоа не го пушти Сендерос. Ајде, ова е голем плус за него. Ќе добива многу повеќе шанси за настап, но ако сега не се покаже се плашам дека ќе мора да си ги спакува куферите и ќе биде продаден во јануари. :toe:

T

tino097

Гостин
Бергкамп беше дојден пред Венгер, али Кану е другиот играч кој дојде од Серија А

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
http://www.arsenal.com/news/news-archive/merida-why-i-rejected-possible-loan-deal

Мерида објаснува зашто ја одбил можната позајмница.

Добра вест за мечот со Сити е тоа дека Робињо и Тевез се неизвесни т.е Тевез сигурно немал да настапи, за Робињо останува да видиме :)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
http://www.arsenal.com/news/news-archive/merida-why-i-rejected-possible-loan-deal

Мерида објаснува зашто ја одбил можната позајмница.

Добра вест за мечот со Сити е тоа дека Робињо и Тевез се неизвесни т.е Тевез сигурно немал да настапи, за Робињо останува да видиме :)

рубињо и тевез поточно нивното неиграње .. за тимот на хјуз би било хендикеп со сигурност ...

ајде наши сакам победа !!! против небесно сината половина во манчестер

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Бендтнер се противи и ја бара позицијата на Напаѓач

“I am an attacker, not a winger. I have always seen myself as a striker and it is my goal to play as a striker all the time,” he said.

“It is important for me to play and when Arsene tells me to play in a position, I’ll do that.

“Last season I played a lot from the left side and this season from the right side but, like I said, I prefer to play up front.”
Но Венгер ... му вратил со оваа изјава натоа :
“Nicklas has impressed me highly with his application and determination over the last season, you can see that he wants to compete at the highest level and win things with his team-mates.

“He scored a number of important goals for us last season and he will look to replicate that again this year.

“However, it’s not just about the goals, his all round contribution has improved and will continue to do so.

“I am very pleased that he will be part of the team for years to come.”
Извор - http://goonertalk.com/2009/09/07/bendtner-chasing-central-role/
_ Можеби ќе го видиме како прв напаѓач но не сега... а РвП не е за Прв Шпиц повеќе е за ЦФ. А и како тоа игра и сега и едноставно сме без прв шпиц ако ја погледнеме играта :toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не сомнено е дека Едуардо ќе добива повеќе шанса од Бентнер. Ама ипак, једини напаѓач што е корпулетен, висок, со одраз, е Бентнер. Сеа што е камен у реализација тоа е веќе друга работа. Сакале неќеле ќе мора да се надеваме и на чуда па да не демантира.

И без размислување нека биде замена за Едуардо, какво крило, имаме еден куп добри крила, висок централен напаѓач немаме.

пс. Аватаров е зезање, нека не помисли некој дека го напраив бог... само тоа е, кога нема во кој, во тој ќе се крстиме. =)

ппс. Ганер, кој прв кој трет шпиц збориш жити очи... Јасно е тоа дека Рвп не е за таму, повеќе како крилен напаѓач заедно со Аршавин. Едуардо како истурен напред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom