Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ајде ајде да ни се множат победите во ЛШ

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Da ni se mnozat Titulite...

I nie pocnavme kako brazilcite se poise i poise so peti igrame lele...Bendtner ista sezona od lani mu predviduvam Kamen na Kamenjata ne 52 ka neka staj i 7 i 9 i 14 i koj saka drvo e drvo...Napagac se bara...Bendtner e samo kolku da vleze nisto ne dava...

Ruskata masinerija povtorno se vrakja....Kako samo izigra bravo Russian Boy

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
odlicna partija so isklucok na bentner, posebno dobri dudu, song i denilson isto i arsa iako igrase malku, za odbranata nemam zborovi cista 10
ednostavno muva ne im preleta
se na se pokazavne deka mozeme da izigrame dobro i bez fabregas i bez van persi
samo se nadevam deka povredata na remzi ne e strasna i deka povlekuvanjeto uste vo 85 min od igra e samo pretpazlivost
samo vaka da prodolzime i odime vo sabota na pobeda

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Само еден збор !

Супер !:baeh:

Ремзи многу ме потсека на времето кога Фабрегас започнуваше, и каде учеше од Анри, Беркамп, Пирес !

Сега истото се повторува и со Ремзи, учи од најдобрите како Дуду, Ван Перси, Фабрегас, Росицки !

Баш ми е мило, што приказната се повторува, и од него ке биде новиот Фабрегас, за 2-3 години !

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Честитки за победата и за пласманот во ЛШ секоја чест за играчите сосема заслужено влегоа:vozbud::toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Relax меч . Одиме во Лига Шампиони, тоа е најбитно .

Никогаш не сум сакал глумење, така да Едуардо стварно ме изненади . Жал ми е за Боруч :s

пс. Видовте потегот на Галас ? :icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Abe glup aj ne jadi g.....
Glej si rabota u tvojot fan klub

bsplayer е од нашиот фан клуб ?!

Да не не ти е јасно ?! И не викајте пред рака, дека победуваме !

Шо ке напрајме, ке напрајме ! :helou:

Галас според мене е најдобриот играч на Арсенал до сега, заедно со Сонг !

Уствари и не знам кој да одвојам, кога цел тим игра одлично, освен некогаш Бендтнер, но денес имаше еден до два добри потега !

Ке му дојди денот и него !

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe bendtner e drvo i nema za nego dobri denovi...Toj neka go sitnat neka igra za Roda,Willem ||,St.Pauli,Rosenborg....Potocno jas u Vardar ne bi go primil

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Бентнер колку беше лош, толку беше и добар оваа утакмица ако бидеме реални . И јас не го сакам овој играч, ама не беше толку лош утакмицава . И пасот за вториот гол му беше најјако нешто на натпреваров . И да... Туре не може ни вода да му носи Вермален!

Еве ги головите . клик тука

:pos2::pos2::pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Ај да ни се множат победите да продолжиме само вака.

Многу ми се свиѓа кога ке влезе во игра Вилшер многу добро фуалериште од него ке излезе заедно со ремзи убиствен тандем. Се надевам не е нешто посериозна повредата на ремзи.

У сабота да се врати ЦЕСК стискајте палци, али ја мислам дека ќе се врати не нешто посериозно се надевам дека е само лажњак. Ќе идеме на победа со манчестер за да ја продолжиме оваа победничка серија па ќе видиме што може да направиме.

P.S. Добра глума на едуардо за у холивуд ќе го биде :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom