Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Изјавава на Венгер ја сметам како тактичка . :) Навивачите си беа океј со Порсмут, се гледа дека беше подобрено од минатата сезона, ама овој изгледа сака да ги крене у ваздух :vozbud: . По ваква иницијатива ќе се среди и тој проблем . Вечер има да гори Емирати... башка со едни од најдобрите домашни/гостински навивачи на Селтик . Биче весело :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Малиот Моцарт повторно на теренот. :vozbud: Да се надевам дека овојпат ќе трае подолго од минатиот пат.

Многу ни недостасуваат неговите удари од далечина, неговата креативност, искуство. Да изигра 20 натпревари оваа сезона би бил пресреќен.

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
eve jas kako mislam deka treba da izgledame vecerva

———-Almunia———–
Sagna – Verm – Gallas – Clichy
———–Song————-
——-Denilson-Diaby——-
———- Arsh———–
—–Bendtner – Eduardo —–

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
———-Almunia———–
Sagna Verm – Gallas – Clichy
——-Song—Denilson——-
———---Diaby———–
Bendtner– Eduardo —Arsha

Ajде и од мене.=)

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Ајде нели типувате сите на составот да пробам и јас :wink:

________Алмунија
_Сања___Галас____Вермален_____Гибс
___________Сонг
_Ебуе_____Ремзи_______Дијаби
________Бентнер______Дуду

Среќно и се надевам на лесен пласман во фазата по групи

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Во право е човекот... :kesa:

“There are so many Celtic fans who live in and around London. Many will come from Glasgow to see the Emirates because they’ve never had the chance before. They will come and they will create a party atmosphere. They will hope that Celtic can get the first goal and give them a match they can get their teeth into. But rely on this: you’ll hear more from the Celtic supporters than, with respect, you will from the Arsenal fans. I was a little surprised at how quiet the Emirates was on Saturday for the Portsmouth match, despite the scarves being given out to the fans. Celtic supporters will come and they will rock the Emirates. “The first goal’s vital. If Celtic score it, hold on to your hat. If Arsenal score it, then I think Celtic supporters will say, well the tie is beyond us, let’s hope that the team can now give a credible show and allow us to leave the Emirates with our heads held high having come probably 500 miles from Scotland to see the game.”
eve prevedeno od google translate
Постојат толку многу Селтик фанови кои живеат во и околу Лондон. Многу ќе дојде од Глазгов за да ја видите на Емирати, бидејќи никогаш не сум имал можност порано. Тие ќе дојдат и тие ќе се создаде атмосфера партија. Тие се надеваат дека ќе можат да добијат Селтик првиот гол и да им даде натпревар можат да ги добијат своите заби во. Но, се потпираат на ова: ќе ги слушнеш повеќе од Селтик приврзаници отколку со поглед, ќе ви од навивачите на Арсенал. Бев малку изненаден од тоа колку беше тивка на Емирати во саботата за Портсмут на мечот, и покрај марамите се дадени до навивачите. Селтик симпатизери ќе дојдат и тие ќе рок на Емирати. "Првата цел е од витално значење. Ако Селтик резултат тоа, имаат своја капа. Ако Арсенал резултат, тогаш мислам дека Селтик поддржувачи ќе каже, добро вратоврската е надвор од нас, да се надеваме дека на тимот сега можат да даваат уверливи покажуваат и ни овозможи да ја напушти Емирати со нашите глави се одржа високо ја дојде веројатно 500 милји од Шкотска за да ја видите оваа игра:vozbud::pos2::vozbud::pos2::vozbud::pos2:

eve go sostavot od oficijalnata strana

Arsenal

ili otprilika vaka

———-Almunia———–
Sagna – Verm – Gallas – Clichy
———–Song————-
——-Denilson-Ebue——-
———- Diaby———–
—–Bendtner – Eduardo —–
http://www.arsenal.com/first-team/players/manuel-almunia

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Составот е посилен , многу посилен од што очекував... и Се надевам Дуду и Бендтнер ќе стрелаат :vozbud:
Нека ни е со среќа ... и да гледаме убав(А) фудбал ( победа)

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Составот е посилен , многу посилен од што очекував... и Се надевам Дуду и Бендтнер ќе стрелаат :vozbud:
Нека ни е со среќа ... и да гледаме убав(А) фудбал ( победа)
sve e super samo bentner out arshavin in vo vtoroto i bentner dve utakmici na klupa pravo drvo e upm :kesa:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И официално ... DUDU IS BACK
Како само го изигра првово полувреме БРАВО , добро сега малку докажа дека и за глума го бивало... ова ваљда по толку фаули над него научи какво е чувството па го применува и кога не го тепаат :pos2:
Браво за целиот состав... малку послаба алка е Бендтнер кој се гледа нема ДУША... ќе претрпи еден дуел и после нема сила ни да ја шутне топката... мора Фитнес да си тренира... :toe:
Ебуе , Сонг , Вермален , Дуду , и нашиот најдобар Шпиц Галас ... одлични... немам зборови...само Диаби сеуште си е така пргав... само гледа да атакува ... на нога :smir:
Епа само вака да продолжиме... само со мали измени... Бендтнер и можеби Дуду ( Ако се осеќа за искачање спремен) или Ебуе ... па да влезат некои нови сили :pipi:
2-0 Краен резултат ?

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
прво полувреме изиграа феноменално со исклучок на бентлер

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
каков шут испрати дуду у прво лелеее :vozbud: и ебуе ѕвер го имаше на сегде само бендтнер тапа некако и на крај на прво што ја утна со глава чиста шанса :nesvest:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.432
Браво за играта против селтик,и чувајте си ги силите за во сабота :vozbud:
И навивачите на селтик се ѕверови :smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008