Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Аршесавин друже знам дека постовите што ги пишуваш се од нервоза поради тоа што немаме купено некое големо засилување али мора да ти е јасно дека сме таков тим кој не фрла многу пари и се потпираме на млади играчи кој за некоја година ке станат прави лидери на тимот.

Инаку за работите што се смениа во тимот ова лето најмногу сум изненаден од заминувањето на Коло туре меѓутоа очигледно парите си го прават своето, а највеќе од се ме нервираат изјавите и на адебајор и на туре дека венгер не знаел што прави , водел лоша политика а забораваат едно нешто , Да не беше ТОЈ венгер кој ги направи играчишта и двајцата тие ке играа во подпросечни клубови од белгија односно франција и никогаш немаше да бидат она што се денес и затоа тие никогаш нема да бидат запаметени како големи играчи (барем не за мене)
А во врска со сезонава отсекогаш сум сакал да се наогаме во позицијата на аутсајдери за титула затоа што секогаш кога било така сосема напротив секогаш сме имале одлична сезона и сме се бореле за титулата до самиот крај така да не се предавајте однапред имаме многу да покажеме оваа сезона.:toe:
И да многу многу ми е мерак за Дуду што полека си ја враќа препознатливата форма.Forzza DUDU.:vozbud:
DUDU e zver...Bratce se nerviram poradi nekoj so me ubeduva deka Arsenal ke bide sampion ovaa sezona....Moze da bide samo zakana ali da osvoime ni vo najmala raka toa ne go gledam so Wilshere,Vela,Walcott,Bendtner,Fran Merida itn
Ne deka se slabi ali se neiskusni i nemozat da vodat bitka so eden Tores,Ferdinand,Drogba,Gerard,Lampard i taka nataka...So ovie igraci nemame sansi....+ 2te dupki ne ni se pokrieni...Klasicen Napagac i DM...
I jas sakam da sum kako vas OPTIMIST ali gleam realno na rabotite i nesakam da se prepravam

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
А кои ќе биде замена на Фабрегас за капитен кога нема да игра, мислам дека беше коло туре а сега кој би бил? Алмунија?

А со ова дали ќе бидеме шампиони или не, не се замарајте уште е рано да се збори.
Али нормално дека ќе бидеме. :icon_cool

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
фала со ми посакавте добредојде
а инаку стварно мислам дека треба да се гледа реално.знам дека е глупо за твој омилен клуб да викаш дека нема да биде прв ама тоа е реалноста :uvo:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Gallas valjda ke mu ja vrati...
Aj vazi za titulata ke se dogovorime

фала со ми посакавте добредојде
а инаку стварно мислам дека треба да се гледа реално.знам дека е глупо за твој омилен клуб да викаш дека нема да биде прв ама тоа е реалноста :uvo:
Realnost e toa...Ali nekoj ne se pomiruva so toa....Imame idnina...Ali ovie 4-5 godini so ... u raka ke bideme

Osven ako ne mu tekne na Venger deka treba da dade nekoj denar da naprai nekoe Drim Timce

Jas kako za pocetok bi go kupil Van Der Vart i Chamakh ili Pandev(hehhehe)

Pandev tesko nemame sansi skap e za nas....Od 19 milioni sea 2 gola protiv spanija i Lotito ke go dava za 24

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Чоек ја не мислам дека не до него ја мислам дека тие таму директорите не му даваат пари за играчи.Атоа го мислам оти коа почна трансфер сезоната прочитав дека венгер ке има само 13милиони фунти за да купи играчи а со тие пари немозе да се купи ни еден квалитетен играч

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe do nego e...Ne e do toa pari so ne mu davaat...Eve ti primer...Sea ima 50 milioni na raspolaganje so ne kupi...Takov e covekot takov princip na rabota ima....

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Gallas valjda ke mu ja vrati...
Aj vazi za titulata ke se dogovorime

Jas kako za pocetok bi go kupil Van Der Vart i Chamakh ili Pandev(hehhehe)

Pandev tesko nemame sansi skap e za nas....Od 19 milioni sea 2 gola protiv spanija i Lotito ke go dava za 24
РвП ...

ван дре ваарт - никогаш нема да заигра во арсенал , плата , слобода во игра + 10 такви играчи од тој тип мислам ...

шамак - може да се проба ... ама штознам ( не верувам арсенал не е тим што фрла мн пари за играчи )

гоки наш - може ( со аршавин би го бомбандирале пул .. :pos: )

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
абе не ни требаат напагачи имаме напагачи туку нас ни треба одбрана

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
абе не се инатете за џабе без нови играчи немозе да се биде прво место а дека ке бидеме мегу првите 4 ке бидеме

Извини, Пет Рајс да не си ти ?:baeh:

Некои од овие членови се толку песимистички настроени, што не ми се чита фан клубов.

Па сезоната не е почната, а Вие сте песимисти ! Што мислите Реал Мадрид ке биде прв оваа сезона, во некое натпреварување ? Не !!!

Иако потрошија толку пари, нема шанси некој да е подобар од Барса ! Тоа е јасно!

Ако во првите 10 кола имаме толку лоши резултати, тогаш можеби би ги оправдал вашите песимистички постови, но сега, Не.

Затоа, аман веќе со ова, Се надевам дека ако бидеме шампиони некои од овие „фанови“ не ке треба да пишуваат постови на овој Фан Клуб !

Поздрав

п.с. На само еден ден до почетокот на сезоната, нашиот фан клуб е најпесимистички од сите !

Срамота !!!:nenene:

п.с. Многу ми е криво за Насри, бидејќи ќе се врати во Октомври, така да додека да влезе во потребната форма, ке дојде декември, така да, пола сезона, нема да го имаме на располагање !

Росицки, знаеме дека е Цар, и дека прави се за да игра, но не знаеме колку ке можи да ги издржи силните натпревари во Премиер Лигата, а истото се однесува и на Едуардо !

Сите мои надежи се во Аршавин, Фабрегас, Ван Перси, Галас, Алмуниа па и во младиет сили како Вилшер и Ремзи, кои можат да играат важна улога во оваа сезона!

Се надевам дека Алмуниа ке ја има најдобрата сезона во својата кариера, бидејќи лани имаше неколу киксеви, кои не чинеа доста бодови !

Како и да е, мора да се оди на победа !

Утре обезбедете стримови на време, или кажете на кои канали ке ја има !

Се надевам дека ке ја пренесуваат на Српската или можеби на некој канал од Сателитската !

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Еј здраво старо-нов корисник сум на форумов.Иначе како сите вас сум навивач на арсенал.Поздрав до сите(па макар и до аршесавин) кој ми изгледа како голем нуб.Сорри али така ми изгледаш:nesum:

И ако некој е во охрид и сака да гледаме заедно некоја утакмица на арсенал нека пише тука.поздрав

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Abe do nego e...Ne e do toa pari so ne mu davaat...Eve ti primer...Sea ima 50 milioni na raspolaganje so ne kupi...Takov e covekot takov princip na rabota ima....
немој да мислиш дека парите од продадените играчи одат за менаѓерот за трансвери ако сакаш ќе ти набројам повеќе случаи: зошто манчестер не ги искористи парите од роналдо, зошто милан не ги искористи парите од кака или си мислиш венгер ако продаде играч и парите одат за него да купи некој играч тоа нема врска а иначе венгер при тиа малце пари кои ги има на располагање треба да бидиме среќни со оваа игра на арсенал и со борбата за премиер лига и за лига на шампиони кои во последените години сме во подобрите тимови :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
немој да мислиш дека парите од продадените играчи одат за менаѓерот за трансвери ако сакаш ќе ти набројам повеќе случаи: зошто манчестер не ги искористи парите од роналдо, зошто милан не ги искористи парите од кака или си мислиш венгер ако продаде играч и парите одат за него да купи некој играч тоа нема врска а иначе венгер при тиа малце пари кои ги има на располагање треба да бидиме среќни со оваа игра на арсенал и со борбата за премиер лига и за лига на шампиони кои во последените години сме во подобрите тимови :smir:

Човече ако го познававте арсенал малце подобро ке знаевте дека е во долгови со исплата на ратите од кредитот за стадионот. 40 милиони фунти годишно е ратата од прилика.Така да што qr барате пари за засилувања од по 20 милиони фунти? Биди срекјен што арсенал се во топ 4

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
напред наши ( мн ми е мака што неможам да го следам мечов ... :( после 100 години неследам меч на арсенал на отворањето - нека биде на арно ... )

евертон игра без неколку првотимци - клучни се разбира по одовде ја гледам шансата за успех на овој меч ... 2004 отворивме сезона на гудисон со победа :) нека се повтори приказната :)

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Добредојдовте Makedonec_7, ImmortalARSENAL, Ace-Snake и Zeegerman. :smir:

Конечно, дојде и новата сезона. Се надевам дека ќе бидеме поуспешни од минатата.

Кај Евертон ќе ги нема Артета, Аничебе, Јагјелка и Јакубу. Неизвесни се Жо и Пиенар. Се надевам дека Галас и Вермален успешно ќе си ја завршат работата, за добар старт.

Историски гледано Арсенал секогаш имал проблеми на стартот на новата сезона, затоа знам дека на Гудисон парк ќе биде многу тешко. Сигурен сум дека Венгер ќе го изведе најдобриот можен состав во моментов и ќе им зададе вистински проблеми на Карамелите.

Нека ни е со среќа и дај боже конечно да го добие овој млад состав она што го заслужува - трофеј. Ќе зажалат сите што го отпишуваа Арсенал уште пред почетокот на сезоната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom