Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Диаби е луд. Колку ли само црвени му дадоа откако стартуваше над некои фудбалери откако се врати после повредата. И самиот имаше тешка повреда и не се научи дека НЕСМЕЕ ДА КРШИ НОГИ. Исти како Рандал. :tapp:

Венгер нема да земе замена за него, ќе оди со Росицки, Волкот и Ебуе на десната крилна позиција. А ДМ што мора, мора да земе.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Диаби е подобар во офанзивните предели на теренот и не би бил достоен Дм за нашиот калибар :toe:
Да бидеме реални....
И мора да се земе нов ДМ
а и Шпиц :salut:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Диаби е луд. Колку ли само црвени му дадоа откако стартуваше над некои фудбалери откако се врати после повредата. И самиот имаше тешка повреда и не се научи дека НЕСМЕЕ ДА КРШИ НОГИ. Исти како Рандал. :tapp:

Венгер нема да земе замена за него, ќе оди со Росицки, Волкот и Ебуе на десната крилна позиција. А ДМ што мора, мора да земе.
neka krsi noze ali ne na nasi igraci..Martin brat4e nema vekje igraci za dm site ni gi zemaa..Yaya nov dogovor..Cana u Everton...Melo u juve i taka nataka...Koj ostanaa zimi Matuidi toa Sent Et Jen saka da go sitne...Appiah,Matuidi i Cacares...Cacares e dobar..Toj e kako Cana isto taka mnogu borben...A za spic mora Hunti,Gignac ili Chamkhi se ke bide u red so ofanzivata.. Martin ako moze msn da mi dades??

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лани исто вака му ја заеба сезоната на Снајдер, еве сега и на Насри. Кој идиот е Диаби значи, немам видено тоа...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ама на тренинг бе ... тренинг.... треба по опрезни да се ... незнам што да кажам :toe:
Ае можда со Снајдер било тоа на меч ама ова? ццц
Ајде ако бар се најдат Дм и Ст ќе се прости ова :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ама на тренинг бе ... тренинг.... треба по опрезни да се ... незнам што да кажам :toe:
Ае можда со Снајдер било тоа на меч ама ова? ццц
Ајде ако бар се најдат Дм и Ст ќе се прости ова :smir:
Што има врска, пријателска беше, за Емирати купот. И тоа како му влезе со отворен ѓон, буквално му ја усра сезоната на Снајдер, неможеше цела сезона да се опрае од таја повреда. Ама јбг, чуек без памет.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што има врска, пријателска беше, за Емирати купот. И тоа како му влезе со отворен ѓон, буквално му ја усра сезоната на Снајдер, неможеше цела сезона да се опрае од таја повреда. Ама јбг, чуек без памет.
Епа незнам :toe:
Не ми текнува на тој старт ... ама за жал биднало... еве и ова ... што биднало нема враќање... па да гледаме напред..и да има и Снајдер оваа сезона најбоље форма , а и Насри коа ќе се врати и веќе да не се повредуваат :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Старт со две нозе на пријателска, идиот...сигурно не бил нешто понежен и стартот над Насри штом му скршил нога.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Штета за Насри, му посакувам брзо опоравување и враќање на терените:smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Штета, да ви кажам искрено... ми е преку оваквото од фудбалов, едноставно веќе ми се гади!

Да ти ебам и Диаби, да ти ебам и фудбал и малер и све у пичку матер.

Таман кога се уклопија ете ја повредата на еден клучен играч за Арсенал.
Од Арсенал.ком праат малце филмови, јас искрено тешко би поверувал дека скршеница на десната фибула би траело толку кратко(2-3 месеци) за опоравување.

Нема пари, ќе мораме да се стискаме со Росицки на таа позиција...кој што туку се враќа на терен по 1 година пауза. :nesum:

Отиде уште еден млад играч, кој што туку се вклопи во играта на Арсенал.

КАТАСТРОФА!

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
e znaci kakvi maleri sme toa e cudo edno strasna rabota

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
So sega site protiv Diaby, da ne sakate i nego da go prodadat ???
Poarno e so sega se povredi nasri otkolku na sredinata na sezonata koga nema da moze da kupime, vaka bi trebalo da mu tekne na venger da zeme zamena. A za spic igrac, mislam deka ne ni trebe, bendtner so pomala minutaza postina recesi isto gola kolku adebajor, a plus volkot, van persi, eduardo, arshavin, vela ima dovolno napagaci. Naj vazno e DM. i toa treba da bide nekoj iskusen.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Poarno e so sega se povredi nasri otkolku na sredinata na sezonata koga nema da moze da kupime...

Кои експерти значи идат на форумов еј...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не е никогаш добро да се повреди играч Ко Насри кој што вреди пре премногу во тимот...еден од највиталните црти во тимот е тој...
Ама ако се донесат Дм и Шпиц квалитетни и да Росицки не осеќа проблеми , ќе се извлечеме и ќе одиме само во угорен пат... само подем :helou:
И нема депримизам ... а зашто да се продава Диаби?
Критики ќе пие зашто таква огромна глупост направил но дека сакам да си замине Не...:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
За ич пари да го даат! за ич!

Такво дрво нема да му е од корист на Арсенал.

Арогантно копиле...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom