Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
adebayor-comic.jpg

:pos:

http://www.goal.com/en/news/9/england/2009/07/17/1388058/arsene-wenger-to-offer-philippe-senderos-plus-cash-for

Хмм,тоа би било одлично,но сепак се работи за Гол.ком :pos2:

e ако де... па и они некогаш погодуват...баш би било супер да ја зацврстиме уште одбраната....
A доколку некој сака да ја гледа арсенал-барнет може на atdhe.net

------------Almunia

Djourou Vermaelen Gallas Silvestre

----------Frimpong Randall

--Wilshere----Arshavin-------Rosicky

--------------Watt

Ако сака да поставува толку ултиматуми и ако се прави паметен пред време... нека не доаѓа :helou:
А за ова статијава за Пари и Сендерос за Хангеланд... одлично но тогаш кај ќе играат Вермален и Галас се прашувам... или пак Вермален ќе биде префрлен на позицијата на Сонг а Хангеланд Со Туре во одбрана :smir:

Росицки - Арша па и Вилшер добро играат ...
Одлично , многу ми се свиѓа играта на Рандал..многу пргаво , остро ... сакам така да глеам коа Крши некој наш... браво
но не ми се свиѓа засеа играва...само на долги топки , одбранава често попушта :toe:
Иако... за сега 3 или 4 огромни шанси:pipi: Арша најчесто во нив и Вилшер

Росицки - Арша па и Вилшер добро играат ...
Одлично , многу ми се свиѓа играта на Рандал..многу пргаво , остро ... сакам така да глеам коа Крши некој наш... браво
но не ми се свиѓа засеа играва...само на долги топки , одбранава често попушта :toe:
Иако... за сега 3 или 4 огромни шанси:pipi: Арша најчесто во нив и Вилшер

Аршавин игра катастрофално денес,Росицки одличен сепак не заборавил да игра фудбал ,исто така ме изненадува и џуру

Едит:Но сепак даде гол :pos2:

GOOOOOL.....ARSHAVIN

Арша лошо игра но кога ги праи акциите со Росицки или Вилшер отскокнува... браво...ова Росицки како да им дава мотив... а и најдобар играч ни е ... заедно со него Вилшер и Рандал
Ииии еве го ... Вилшер- Аршавин :vozbud::vozbud:
Првиот погодок оваа сезона Аршавиииин
Само што ... ме чуди премногу бројката на Рандал...зашто носи 4ка?

Само што ... ме чуди премногу бројката на Рандал...зашто носи 4ка?
ќе го шиткаме Цеск ;)

дека предсезона и сеуште не се пријавени играчите кои бројки ќе ги носат во престоечката сезона

Заштооо Галас Заштооо:tapp:
Доказ дека НЕ е за прв тим оваа сезона... нее... Ајде Капитенот да му каже нешто сега на тимот како да играат ко него првово шо го изигра...(иако мн шутираше и промашуеше) за да кренат морал , мотиви како да немаат ... незнам ... одбраната пак е лоша... :nesum:
Ама Сања-Туре-Вермален-Клиши
Оваа ќе ... ги прегази сите што ќе пробаат да поминат:pipi:

Незнам дали слушавте на полувреме...интервју со цесц...фабрегас изјави дека е најдобар другар со росицки во тимот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom