Чекај сеа, се лепат постери од 8те милијарди или од странските инвестиции?:uvo:Има нови инвестиции во Скопје.Се лепат постери на секој чекор со парла:И ти си Скопје!(со прст кон тебе,исто како Ти си Македонија)
Нашиот мил министер по финансии рече дека годинава влегле 150 милини директни странски инвестиции и 150 милиони домашни инвестиции.Овие плакати се во домашните инвестиции,само што наместо нив ги спомена некои патишта што се граделе,си ги видела?))Чекај сеа, се лепат постери од 8те милијарди или од странските инвестиции?:uvo:
Патишта од плакати? Убаво им текнало.Нашиот мил министер по финансии рече дека годинава влегле 150 милини директни странски инвестиции и 150 милиони домашни инвестиции.Овие плакати се во домашните инвестиции,само што наместо нив ги спомена некои патишта што се граделе,си ги видела?))
Да, поготово кога еден нивни неврон е попродуктивен од оние што завршиле бош факултет.Оние со средно се „најпаметните“ луѓе кај нас,зарем немате приметено
Малку по конкретно, што сакаше да кажеш со ова, за приватните факултети, некои од државните или ?Сте се испозапишале на шкарт факултети и очекувате некој да ве вработи.
Од милијардите се градат патиштата и времепловот кон мрачниот и среден век! А од странските инвестиции плакатите бидејќи е срамота да ги плаќаме восочните фигури и спомениците од брозна од туѓи пари, тие се плачќаат од домашен џеб кој јас, ти и леандра го полниме секојдневно!Чекај сеа, се лепат постери од 8те милијарди или од странските инвестиции?:uvo:
Да де, пат кон минатото! Кон средновековието?! Ти не го гледаш?Нашиот мил министер по финансии рече дека годинава влегле 150 милини директни странски инвестиции и 150 милиони домашни инвестиции.Овие плакати се во домашните инвестиции,само што наместо нив ги спомена некои патишта што се граделе,си ги видела?))
Некои се и без средно, ама знаеш како го држат стапот....од знамето на партијата?Како очите го чуваатОние со средно се „најпаметните“ луѓе кај нас,зарем немате приметено
Е фала гаро шо ме просветли, ја откако ги најавија тие странски инвестиции и милијарди, не можев да склопам очи, жива ненаспана сум од страв да не не' ни ги дадат.Ама сега веќе ми е полесно, па подобро нешто да градат, отколку ништо.Големо чудо ако сме си гладнички, битно со сите сили да чекориме кон ЕУ и НАТО :je:Од милијардите се градат патиштата и времепловот кон мрачниот и среден век! А од странските инвестиции плакатите бидејќи е срамота да ги плаќаме восочните фигури и спомениците од брозна од туѓи пари, тие се плачќаат од домашен џеб кој јас, ти и леандра го полниме секојдневно!
Па види, откако Б.Ц. измисли професија држалник сите сакаат да бидат Бранко по Бранкота и Грујо по Грујота, а се вежбаат у држење за да бидат аферим држаЛници!Некои се и без средно, ама знаеш како го држат стапот....од знамето на партијата?Како очите го чуваат
Јок мор, НАТО и ЕУ се нанапред, ние наназад одиме, дека е таму по(а)рно! Ебеш, па во планиње бегаш, за да не те фатат турците!Некои се и без средно, ама знаеш како го држат стапот....од знамето на партијата?Како очите го чуваат
Е фала гаро шо ме просветли, ја откако ги најавија тие странски инвестиции и милијарди, не можев да склопам очи, жива ненаспана сум од страв да не не' ни ги дадат.Ама сега веќе ми е полесно, па подобро нешто да градат, отколку ништо.Големо чудо ако сме си гладнички, битно со сите сили да чекориме кон ЕУ и НАТО :je:
Еее па дали го држатНекои се и без средно, ама знаеш како го држат стапот....од знамето на партијата?Како очите го чуваат
Па нели и ние одиме нанапред?Така ни кажуваат на ТВ, а ти сакаш се да ме излажеш Јас им верувам на независните новинари.Јок мор, НАТО и ЕУ се нанапред, ние наназад одиме, дека е таму по(а)рно! Ебеш, па во планиње бегаш, за да не те фатат турците!
Викаш пишува на стапот made in Macedonia или остваруваме или Ти си Македонија? :секрие:Еее па дали го држат
И тој стап е домашни инвестиции,на крај ќе му пресметаат и амортизација од многу клатење.