Што стана со наголемо најавуваниот инвестициски бум?

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Има нови инвестиции во Скопје.Се лепат постери на секој чекор со парла:И ти си Скопје!(со прст кон тебе,исто како Ти си Македонија)
Ги молам да ги вратат парите изведувачите и да не лепат плагијати.

Kade se investiciite?? Zarem ne gledate? Poleka doagjaat vosocnite figuri, se koe zelezoto za spomenicite i falangata, se krca mermerot za postamentot na Bukefal i Alexandro, kako i se vadi varovnikot za Burmali dzamijata!

kako kade se investiciite? Ete gi! Investirame vo minatoto bidejki toa e nasata idnina, i zatoa kon minatoto vrvime, zatoa nanazad vo minatoto se vrakame.
Ooo turciii! Zosto si ojdofteeee!!

Има нови инвестиции во Скопје.Се лепат постери на секој чекор со парла:И ти си Скопје!(со прст кон тебе,исто како Ти си Македонија)
Чекај сеа, се лепат постери од 8те милијарди или од странските инвестиции?:uvo:

Нашиот мил министер по финансии рече дека годинава влегле 150 милини директни странски инвестиции и 150 милиони домашни инвестиции.Овие плакати се во домашните инвестиции,само што наместо нив ги спомена некои патишта што се граделе,си ги видела?:)))

Сте се испозапишале на шкарт факултети и очекувате некој да ве вработи.

Нашиот мил министер по финансии рече дека годинава влегле 150 милини директни странски инвестиции и 150 милиони домашни инвестиции.Овие плакати се во домашните инвестиции,само што наместо нив ги спомена некои патишта што се граделе,си ги видела?:)))
Патишта од плакати?:vozbud: Убаво им текнало.
Не бе викам ја дека ги бива луѓево, вие не ми верувате.Генијалци се.Да ги немаше, ќе требаше да ги измислиме :icon_lol:

Оние со средно се „најпаметните“ луѓе кај нас,зарем немате приметено :)

Од милијардите се градат патиштата и времепловот кон мрачниот и среден век! А од странските инвестиции плакатите бидејќи е срамота да ги плаќаме восочните фигури и спомениците од брозна од туѓи пари, тие се плачќаат од домашен џеб кој јас, ти и леандра го полниме секојдневно!

Да де, пат кон минатото! Кон средновековието?! Ти не го гледаш?

Оние со средно се „најпаметните“ луѓе кај нас,зарем немате приметено :)
Некои се и без средно, ама знаеш како го држат стапот....од знамето на партијата?Како очите го чуваат :icon_lol:

Од милијардите се градат патиштата и времепловот кон мрачниот и среден век! А од странските инвестиции плакатите бидејќи е срамота да ги плаќаме восочните фигури и спомениците од брозна од туѓи пари, тие се плачќаат од домашен џеб кој јас, ти и леандра го полниме секојдневно!
Е фала гаро шо ме просветли, ја откако ги најавија тие странски инвестиции и милијарди, не можев да склопам очи, жива ненаспана сум од страв да не не' ни ги дадат.Ама сега веќе ми е полесно, па подобро нешто да градат, отколку ништо.Големо чудо ако сме си гладнички, битно со сите сили да чекориме кон ЕУ и НАТО :je:

Некои се и без средно, ама знаеш како го држат стапот....од знамето на партијата?Како очите го чуваат :icon_lol:

Па види, откако Б.Ц. измисли професија држалник сите сакаат да бидат Бранко по Бранкота и Грујо по Грујота, а се вежбаат у држење за да бидат аферим држаЛници!

Е фала гаро шо ме просветли, ја откако ги најавија тие странски инвестиции и милијарди, не можев да склопам очи, жива ненаспана сум од страв да не не' ни ги дадат.Ама сега веќе ми е полесно, па подобро нешто да градат, отколку ништо.Големо чудо ако сме си гладнички, битно со сите сили да чекориме кон ЕУ и НАТО :je:

Јок мор, НАТО и ЕУ се нанапред, ние наназад одиме, дека е таму по(а)рно! Ебеш, па во планиње бегаш, за да не те фатат турците!

Еее па дали го држат:icon_lol:
И тој стап е домашни инвестиции,на крај ќе му пресметаат и амортизација од многу клатење.

Јок мор, НАТО и ЕУ се нанапред, ние наназад одиме, дека е таму по(а)рно! Ебеш, па во планиње бегаш, за да не те фатат турците!
Па нели и ние одиме нанапред?Така ни кажуваат на ТВ, а ти сакаш се да ме излажеш :( Јас им верувам на независните новинари.

Еее па дали го држат:icon_lol:
И тој стап е домашни инвестиции,на крај ќе му пресметаат и амортизација од многу клатење.
Викаш пишува на стапот made in Macedonia или остваруваме или Ти си Македонија? :секрие:

Па нашиот пат нанапред не мора да значи дека е и правопропорционален со времето!

Инаку, на стапот пишува чекоwиме (а на упатството за употреба - еден напред, еден назад, посилно и побрзо додека не омлитави)!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom