Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе навиваат? Или ќе тепаат? Јас сум Србинка , и ти велам дека тие 2 тима нема да се обединат НИКОГАШ , па што сака нека се случи!!!
Нема да постигнат ништо со тепање (навивање).

Душо,се обединија 2001ва кога ги претепаа :smir:

Овие ќе парадираат другите ќе тепаат и животот оди понатаму.

Бре керата
Колку деца со нет и тастатура имало .
И колку јаки издржливи мужишта со ерекција пет метра имало а бе да се чудиш бре бре
А бе глеј си работа своја и радуј се бидејќи вас ви остануваа пичките за ебење,ебаве мачомените се силите на послаби а затоа кога косово се отцепи три гуми замо запаливте ебаве тоа храбрите

Бре керата
Колку деца со нет и тастатура имало .
И колку јаки издржливи мужишта со ерекција пет метра имало а бе да се чудиш бре бре
А бе глеј си работа своја и радуј се бидејќи вас ви остануваа пичките за ебење,ебаве мачомените се силите на послаби а затоа кога косово се отцепи три гуми замо запаливте ебаве тоа храбрите

Кога сакаше да се отцепи со цел западен свет Србија се бореше = муда.Сега путуј.:helou:Нема да пројдат хомосите низ Белград.

Кога сакаше да се отцепи со цел западен свет Србија се бореше = муда.Сега путуј.:helou:
Мислиш фашистички растроената влада која ве подјебуваше и крадеше и притоа ви сервираше сето тоа дека го правела заради некакви ми ти повисоки цели.:helou:
Се познава дека уште не истрижале тебе убаво за време на владеењето на Слобо а?

Мислиш фашистички растроената влада која ве подјебуваше и крадеше и притоа ви сервираше сето тоа дека го правела заради некакви ми ти повисоки цели.:helou:

Слобо(btw комунист) = марионетка на ЦИА ,дуга приказна(а и не гледам дека е поинаку и овде во Македонија) е тоа и не е тоа темата.

Слобо(btw комунист) = марионетка на ЦИА ,дуга приказна(а и не гледам дека е поинаку и овде во Македонија) е тоа и не е тоа темата.
Не заебавај:uvo:
а бе дај не ми раскажувај приказки србија до токија итн
Мужишта жими газов ова што ти сега го мелеш и драпаш е резултат на болеста наречена национал-романтизам самошто кај нас се развива кај вас се повлекува
Маж ли ќе испаднеш ако истепаш некој послаб од тебе заедно со твоите другари?!

Да појаснам:Не е поентата да се испадне мужиште ,да се тепаат 100 на 1 итн,поентата е таквата дегенерирана стока да си ги задржи перверзиите за себе.Нека си се плескаат со камшици и нека си се серат дома колку што сакаат.Крај од мене на темава се гледаме во Белград.:helou:

Да бе баш од Слобо добив инспирација за никот,со недели непреспиени ноќи имав се додека Слобо не ми дојде во сон со визија.

Ќе навиваат? Или ќе тепаат? Јас сум Србинка , и ти велам дека тие 2 тима нема да се обединат НИКОГАШ , па што сака нека се случи!!!
Нема да постигнат ништо со тепање (навивање).

Ќе навиваат на репрезентација, исто како пред некое време со Австрија на Маракана кога на југ беа Гробари а на север Делије и кога заедно се пееше . . .
А ако за добро се сплотиле на утакмица, тоа ќе го напраат и сеа пошо пак е за добро . . . Не сакаат лоши фаци да им се шетаат по двор и да праат глупости . . .Многу логично, нели ?

Ајде вадете ги и дрк*ајте на веста,што чекате?Нашиве балкански пи*чки кој тепаат 100 души на еден се најјаки,а на само ќутат и плачат.Одвај наполниле 18 па лаат ли лаат.Ајде да видам дали ќе се повтори најпростата форма на покажување муда на Србиве.

Нема да биде 100 на 1 у никој случај . . . Се знае како се тепа у навијачка фрка, така ќе биде и сеа само што од другата страна нема да има навијачи него гејови . . .

Само не се јавувај по ова прашање за кое очигледно немаш појма. . .

Не заебавај:uvo:
а бе дај не ми раскажувај приказки србија до токија итн
Мужишта жими газов ова што ти сега го мелеш и драпаш е резултат на болеста наречена национал-романтизам самошто кај нас се развива кај вас се повлекува
Маж ли ќе испаднеш ако истепаш некој послаб од тебе заедно со твоите другари?!

Тој другиот сам си има уфилмано у глава дека е послаб и дека ќе го јаде . . .
Да не бил геј, може немал да биде послаб . . .
Све е у главата . . .

Ќути мори неписмена една ништо незнајш.

Апсолутно ! ! !

пс...Штета што е септември, август појше би легнал . . .

Ќе навиваат на репрезентација, исто како пред некое време со Австрија на Маракана кога на југ беа Гробари а на север Делије и кога заедно се пееше . . .
А ако за добро се сплотиле на утакмица, тоа ќе го напраат и сеа пошо пак е за добро . . . Не сакаат лоши фаци да им се шетаат по двор и да праат глупости . . .Многу логично, нели ?
Па тоа и ми беше зборот.Хомосексуалците нека прават што сакаат...и паради нека имаат...само нивното бакнување и сексуални односи , на приватно...Не мораат баш на сред парада да се .... ај знаете што ми е зборот.

Па тоа и ми беше зборот.Хомосексуалците нека прават што сакаат...и паради нека имаат...само нивното бакнување и сексуални односи , на приватно...Не мораат баш на сред парада да се .... ај знаете што ми е зборот.

Се приватно,никој не е должен да ги трпи гнасотите нивни по улица.

Мене навистина не ми е јасно која е поентата на овие паради.

Геј си? Ок. Мило ми е. Јас сум стрејт. Ама јас не правам паради во име на мојата сексуална ориентација. Ништо сензационално.

Стварно. Ќе објасни некој која е поентата на ваквите паради?

Се приватно,никој не е должен да ги трпи гнасотите нивни по улица.
Toкму така.Единствено незнам ... зашто толку ви пречи таа парада...Оставете ги еднаш во 10 години нека се радуваат.И така се решава тоа.Доколку еден ден сакаат да имаат фамилија и деца...тогаш нив ќе ги покажуваат со прст и ќе им се смеат на нивните деца.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom