Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ми одговорите на прашањава ?
Икс бокс
1. Колку се отприлика оргинал игри и каде можам да ги најдам?
2. Дали можам да играм на нет без да плаќам ништо?
3. Дали може да те фатат ако ти е чипуван икс боксот ако правиш апдејт и такви ствари(дали уствари може да се прави апдејт на чипуван)???
4. И дали може да фаќа вајрлес сигнал( за иск бокс елит зборам)
Благодарам :salut:

1. Оригинал игри се движат од 1200 (постарите игри) па до 2500-2600. Можеш да ги порачаш онлајн (www.sendit.com www.choicesuk.com www.shopto.net) првите два ги имам проверено, често купувам од таму.
2. На нет не можеш да играш без да плаќаш за голд акаунт.
3. Има шанси да те фатат ако правиш обичен апдејт. Исто така можат да те фатат ако играш оригинална игра на хакована (чипована по нашки, иако не е тоа чип :) ) 360ка. Другар од Малта ми кажа пред некој ден сите негови другари биле банирани.
4. Вајрлес сигнал можеш да фатиш ако имаш екстерен вајрлес адаптер што се купува посебно.
5. Ако имаш хакирана 360ка, не ризикувај со онлајн играње.

1. Оригинал игри се движат од 1200 (постарите игри) па до 2500-2600. Можеш да ги порачаш онлајн (www.sendit.com www.choicesuk.com www.shopto.net) првите два ги имам проверено, често купувам од таму.
2. На нет не можеш да играш без да плаќаш за голд акаунт.
3. Има шанси да те фатат ако правиш обичен апдејт. Исто така можат да те фатат ако играш оригинална игра на хакована (чипована по нашки, иако не е тоа чип :) ) 360ка. Другар од Малта ми кажа пред некој ден сите негови другари биле банирани.
4. Вајрлес сигнал можеш да фатиш ако имаш екстерен вајрлес адаптер што се купува посебно.
5. Ако имаш хакирана 360ка, не ризикувај со онлајн играње.

Da dopolnam....Ako ti e za igranje na NET igri t.e. online ne se misli tuku zemi si ps3....:smir:

Али ако сакаш добри нет услуги пак земи си нечипувана 360 и играј Live , пошто е подобра од PSN(Playstation Network) зашто сепак free e free .:smir:

Али ако сакаш добри нет услуги пак земи си нечипувана 360 и играј Live , пошто е подобра од PSN(Playstation Network) зашто сепак free e free .:smir:

Какви услуги ќе користит жити се? Филмови да не рента случајно? :pos2:

ME2 '''' GAME OF THE YEAR , koj saka vakvi igri RPG mix so third person shooter odma da ja rezne :) mn e dobra

Абе ја играл некој Данте с инферно да каже дали е добра?

Ако си фан на том рајдер, принц оф персија ассасинс креед оваа игра е токму за тебе.
Ја играм моментано има убава графија интересен гемплеј ПРЕМНОГУ комбоа што е интересно.
Има некој премногу детски работи али има 8 од 10 според мене.

Масс ефект 2, треба едното двд да се исталира или на средина од играта се почнува со двд 2?

со ДВД 1 почнуеш да играш и играш играш играш и ќе стигнеш до таа точката каде што завршува ДВД-то и ќе ти рече Insert Disc 2...и продужуеш... може да се инсталираат и двата на HDD па да не се замараш со мењање дискови...

со ДВД 1 почнуеш да играш и играш играш играш и ќе стигнеш до таа точката каде што завршува ДВД-то и ќе ти рече Insert Disc 2...и продужуеш... може да се инсталираат и двата на HDD па да не се замараш со мењање дискови...

Немам хард диск тоа ми беше битното.

Него каква е задоволен?

и ја неам ХДД... иначе игрицата си е топ, малце има по мрачна атмосфера од кецот и повеќе е ставен акцентот на вртоглави пуцачини и слични акциски сцени него на РПГ факторот, но ипак има мноогу интересна и понепредвидлива приказна од кецот... ја сум задоволен од играва, некако ми е боље од кецот, многу е подобро изработена и се покриени скоро сите грешки на кецот... ако ти се свиѓаше кецот викам дека добро ќе ти легне и 2кава...

Излезе Final Fantasy ама 21 гига е :smee::smee::smee:.

Мојт некој да кажит што е со играва се игра само онлајн или?

Излезе Final Fantasy ама 21 гига е :smee::smee::smee:.

Мојт некој да кажит што е со играва се игра само онлајн или?

За еден саат одам да ја земам, па ќе кажам каква е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom