Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Ооо Мексес ај уш годинава во Рома после добредојде во Милан :pos:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
може ви е интересно да го заебавате овој:)... ама сепак да се озбилиме и да кажам дека мексес баш не ми е по вкус оти е многу агресивен и лесно знае црвен картон да добие... ризик е тој играч

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Koлку е лошо кога ке фатиш погрешен јузер :pos:

Порано бев голем фан на Мекцес и многу многу сакав да дојде во Милан ама се заправиме муабет надвор еднаш за него и ми воочија дека човекот е за нигде кога се во прашање јаки напаѓачи ...еве на пример Ибрахимович душата му ја вади на секој наврат.
За ова ке добиеме потврда во недела вечер а недела поручек Милан на телма,прееска видов :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Црвено-црвено, нема да добиеш потврда :)

пс. Во недела мора да ги победиме Самдорија, и така ни иде со јаки клубови а Самдорија сезонава спаѓа во нив. Неста и Пипо изгледа нема да играат ни со Самдорија не се подготвени...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Неста ќе ни фали..ама Пипо ?! Не треба да го чекаме веќе него.Имаме 3-4 напаѓачи кои играат во се подобра форма,а Инзаги глеаме дека се почесто се повредува.Не верувам дека тој веќе ќе се враќа во некоја јака голгетерска форма,и не треба да се форсира.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Ај честито да е победата, браво за Роналдињо, влегува во форма. Кога влезе Кака во второт полувреме живна играта и одма три гола. Можеби за резултатот влијаеше и црвениот картон:wink:.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Епа влијаеше ама тоа е... Не изигравме лошо,поготово во второ полувреме! Кака како најбитен играч во Милан ја сврте играта,одма почнаа да се прават шанси,една искористи Дињо(има уште да трењира,ама во шеснаесетник игра се подобро...),а другата џокерот Пипо.Искрено ме зачуди тоа што Пипо влезе пред Шева и не очекував да дае гол,ама тој не фуцка такви шанси! Ги зедовме 3-те бода и тоа е одлично!!! FORZA MILAN!!!

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
еве ме и мене назаТ

честито победа
и да кажам дека од Дињо сум задоволен
опасен тандем беше со Кака
ќе растураат

Емерсон разочаран што не играл
епа преку таквово за него ми е

и Милан го сакале Мексес и за него давале 15 мил и еден од Јанкуловски или Бонера или може и Гуркуф
ова не ми се допаѓа ич
каков Мексес овие 3 ца се појаки од него секако

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
Немам примедба некоја посебна од сите сум задоволен без исклучоци.Едина глупост беше што почна утакмица без Кака....тоа да не му се деси никогаш више.
Во вакви утакмици е најбитно дол да се даде што е можно порано и да не се чека второ полувреме,а тоа без Кака е неизводливо

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Битно победивме. Уште побитно - Mexes не би требало да спамира после синоќешната игра на Рома:toe:.
И конечно кајганава проработе:vozbud:.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
еве ме и мене назаТ

Милан го сакале Мексес и за него давале 15 мил и еден од Јанкуловски или Бонера или може и Гуркуф
ова не ми се допаѓа ич
каков Мексес овие 3 ца се појаки од него секако
Ау недај боже ова да се деси, не смее да се даде ниту еден од овие тројца.

Едина глупост беше што почна утакмица без Кака....тоа да не му се деси никогаш више.
Во вакви утакмици е најбитно дол да се даде што е можно порано и да не се чека второ полувреме,а тоа без Кака е неизводливо

Кака не е на врвот на можностите по враќањето од Бразил. Сакав да го ставам од старт на натпреварот, но тој не се чувствуваше добро"- продолжи тој.
-ова го изјавил Анчелоти за Кака

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.816
Поени од реакции
50.000
aaaa епа не знаев за тоа ја :).Taка може.
Мекцес може за Бонера шо кур:toe: за другите двајца не иде у обзир.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
За Бонера можеби може, ама Јанкуловски И Гуркуф не би ги давал и да доплатуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom