Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
јуве ќе се видиме и со вас во серија а пази да не плачете и да пишувате браво за победата..

А

Ајсшутер

Гостин
Кога изгубивне од Челзи 5:0 сите идеа на темава од Интераши до Јувенташи а кога го тепавне ќутеаа и си пеее нареден пат за многу години :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
TIRANA 2-1 milan ahahhaahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

albanski tim drugarcina nema sto aj :smir::smir::smir::smir:
Ти за Албанец се сметаш?:tapp:
Косовару еден:mist:

Кој е подобар?:vozbud::vozbud::vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
TIRANA 2-1 milan ahahhaahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

albanski tim drugarcina nema sto aj :smir::smir::smir::smir:
Ајде мавнисе од тука ти се молам.

Големи јајца ако го тепавте на Милан, со преполовен состав.

Ајт, иди шетај сеа!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ја глеав пријателскава малце на крај..не знаев дека ќе ја даваат.
Немаа мотивација,а и играа некако во грч дека се плашеа од повреди(овие као камикази одеа).
Ама уште еднаш се виде дека дедовците као Фавали и Емерсон не се више за во игра.Мислам дека со тоа што ја изиграа пријателскава нема да ги глеам против Сампдорија!

Голот од Дињо да не го најде некој?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.086
Поени од реакции
45.966
Јувентит не гледам што е смешно ке играме со вас па ке видиме не се дигајте во облаци како Интер и Лацио :)
Koj се крева во облаци , пола од фановите на Милан се кренаа во облаци по победата над Интер , па 0-0 со Каљари , башка што се спасуваа од пораз против тим кој сезонава немаше освоено ниеден бод .
Пријателска е оваа со Тирана , ирелевантна , но проблемот е пристапот на фудбалерите против на хартија послаби екипи , во иднина загубените бодови со Џенова , Болоња и Каљари сакале нејкеле негативно ке се одразат за Милан .

А

Ајсшутер

Гостин
Koj се крева во облаци , пола од фановите на Милан се кренаа во облаци по победата над Интер , па 0-0 со Каљари , башка што се спасуваа од пораз против тим кој сезонава немаше освоено ниеден бод .
Пријателска е оваа со Тирана , ирелевантна , но проблемот е пристапот на фудбалерите против на хартија послаби екипи , во иднина загубените бодови со Џенова , Болоња и Каљари сакале нејкеле негативно ке се одразат за Милан .
Ок биди поздравен 'ескперту' со песната Шах мат :)

P

PewDiePie

Гостин
Навистина???оуу фала ти syn што не просветли јас мислам да ја отвори следната милан тема после илјадарката:toe::toe::tapp:

G

GoddessOfRock

Гостин
Навистина???оуу фала ти syn што не просветли јас мислам да ја отвори следната милан тема после илјадарката:toe::toe::tapp:
ја се слагам.:mist:
Еј ај некој нека го стави голот на... голот на милан од ме4от де

А Juventinit се многу гордан што е албанец

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Ај пробајте да искулурате.....досадно е со провокацииве.
повелете головите (голот на Роналдињо е сосема на крај на клипот)

.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.086
Поени од реакции
45.966
Доста бе веќе еднаш се пресметавне видовне кој е појак и сега нешто друго ?
Добро ок , појаки сте од нас само поради тоа што победивте со 1-0 со играч повеќе и дефакто со сомнителен гол , аналогно на истото според тебе Болоња и Џенова се појаки од Милан зашто и они победија против нив нели , смешки , детски муабети , појаки сме послаби сте .
Титула не се добива со добра игра и победи само против големите екипи . . .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom