Ти за Албанец се сметаш?TIRANA 2-1 milan ahahhaahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
albanski tim drugarcina nema sto aj :smir::smir::smir::smir:
Ајде мавнисе од тука ти се молам.TIRANA 2-1 milan ahahhaahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
albanski tim drugarcina nema sto aj :smir::smir::smir::smir:
Koj се крева во облаци , пола од фановите на Милан се кренаа во облаци по победата над Интер , па 0-0 со Каљари , башка што се спасуваа од пораз против тим кој сезонава немаше освоено ниеден бод .Јувентит не гледам што е смешно ке играме со вас па ке видиме не се дигајте во облаци како Интер и Лацио
Ок биди поздравен 'ескперту' со песната Шах матKoj се крева во облаци , пола од фановите на Милан се кренаа во облаци по победата над Интер , па 0-0 со Каљари , башка што се спасуваа од пораз против тим кој сезонава немаше освоено ниеден бод .
Пријателска е оваа со Тирана , ирелевантна , но проблемот е пристапот на фудбалерите против на хартија послаби екипи , во иднина загубените бодови со Џенова , Болоња и Каљари сакале нејкеле негативно ке се одразат за Милан .
Навистина???оуу фала ти syn што не просветли јас мислам да ја отвори следната милан тема после илјадаркатаKoj се крева во облаци , пола од фановите на Милан се кренаа во облаци по победата над Интер , па 0-0 со Каљари , башка што се спасуваа од пораз против тим кој сезонава немаше освоено ниеден бод .
Пријателска е оваа со Тирана , ирелевантна , но проблемот е пристапот на фудбалерите против на хартија послаби екипи , во иднина загубените бодови со Џенова , Болоња и Каљари сакале нејкеле негативно ке се одразат за Милан .
Не бе АјсШитер , ја повеќе ја преферирам .Ок биди поздравен 'ескперту' со песната Шах мат
Ти за Албанец се сметаш?
Косовару еден:mist:
TIRANA 2-1 milan samo tolku
ti sa sto se smetas jas barem znam deka sum albanec i se gordan so toa
ја се слагам.:mist:Навистина???оуу фала ти syn што не просветли јас мислам да ја отвори следната милан тема после илјадарката
Доста бе веќе еднаш се пресметавне видовне кој е појак и сега нешто друго ?Не бе АјсШитер , ја повеќе ја преферирам .
Добро ок , појаки сте од нас само поради тоа што победивте со 1-0 со играч повеќе и дефакто со сомнителен гол , аналогно на истото според тебе Болоња и Џенова се појаки од Милан зашто и они победија против нив нели , смешки , детски муабети , појаки сме послаби сте .Доста бе веќе еднаш се пресметавне видовне кој е појак и сега нешто друго ?