Автограми

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе сакам автограм отколку слика од некој:)

Затоа си зимам од скоро сите познати што ке ги начекам. И ГИ ЧУВАМ!:)
Имам од Ричард Гир, Касандра и Ранду:pos:, Тоше, Каролина, Ребека, Влатко Илиевски, Бекам, Шимич, цела фудбалска репрезентација на Македонија(Пандев:pipi:)...

Толку ми текнаа сега:)

Браво..За колку ќе ми ги продадеш автограмите на Касандра на Ричард Гир и на Бекам..

Повеќе сакам автограм отколку слика од некој:)

Затоа си зимам од скоро сите познати што ке ги начекам. И ГИ ЧУВАМ!:)
Имам од Ричард Гир, Касандра и Ранду:pos:, Тоше, Каролина, Ребека, Влатко Илиевски, Бекам, Шимич, цела фудбалска репрезентација на Македонија(Пандев:pipi:)...

Толку ми текнаа сега:)

Како успеа да добиеш автограм од Бекам?

А јас имам само еден автограм, кој што е загинат и го добив од К-15 :)

Одамна као детиште не носеа во театар и знам зедов од Ѓорѓи Колозов, Шенка и уште некои ама не се сеќавам. Сега веројатно се во некоја депонија или слично. Толку од мојата земачкоавтограмска мисија.:)

Како успеа да добиеш автограм од Бекам?
:)
Кога дојде во Скопје, не јас сестра ми:)
Иначе ги заборавив и од Next Time, Ѓорги Крстевски и 3-4 од Ламбе (го мачам човеков:love1:)

Следни на список....шпанска репрезентација:)

Браво..За колку ќе ми ги продадеш автограмите на Касандра на Ричард Гир и на Бекам..
НЕ ГИ ДАВАМ ЗА НИШТО!

Кога дојде во Скопје, не јас сестра ми:)
Иначе ги заборавив и од Next Time, Ѓорги Крстевски и 3-4 од Ламбе (го мачам човеков:love1:)

Следни на список....шпанска репрезентација:)

НЕ ГИ ДАВАМ ЗА НИШТО!

Мацо ти си за Милан, а Бекам е играч на Манчестер и Реал.Дај шитни го автограмот за некоја пара :)

Мацо ти си за Милан, а Бекам е играч на Манчестер и Реал.Дај шитни го автограмот за некоја пара :)
Бекам цела сезона играше во Милан замисли :vozbud::vozbud::vozbud:

Абре тие не ги давам за ништо!

I'm not into that. Јас собирам салфетки!

Имам јас од Паркети и од Елена само.:pos2:
Од Паркети имам од Априлијадата од минатата година. Се потпишуваа на све и свашта. На луѓе на колена.:pos2:А Сашо дури се потпишуваше на Оливер димитров кој стоеше до него.
Ама тоа беше пред да ги запознаам.:vozbud:

Имам автограми ама од тапа личности :pos:
Имам од Паркети,Сузана Турунџиева (нз зошто сум и побарала, ама еднаш дојде кај нас в училиште и сите и бараја па зедов), ..Ламбе, Роберт Билбилов,Дани и од Ареа..

Највеќе би сакала да имам од Ана Ивановиќ :pipi:..

хехе ме погодивте со темава :) имам доста автограми и секој ден им се спремам да ги урамам и ѕид им одвоив ама некако тешко иде :pos2:
од домашниве имам автограми од на прво место ТОШЕ после тијана, кастратовиќ, владо јаневски, тони михајловски, марче дај побрзај, трендо, црвенковски, глигоров, црнокрак, грубовиќ, милчо манчевски и уште од некој не толку битни фаци

од странскиве иам од ким расел од меџик машрум, метју декеј, тиесто, карл кокс, рован аткинсон или мр. бин, ерван фуере и од клинтон ама тој ми го даде еден другар пошо татко му бил нешо на времето кога доаѓал клинтон во мк и му се потпишал е сеа колку е тој автентичен и оригинален не знам :) важно стои во папка

па имам од тоше каролина елена ристевска есма пилева јасмина мукаетова тања савиќ славица чуктераш имаше уште од некој ама тиа ги загубив

Пред 2 години на Боро Чорба во Струмица сите се сликат и на некои тефтери автограми барат јас и другар ми земја-ваздух пијани и му викам немам ни апарат ни лис дај ми цигар му викам во знак на автограм а немав ни цигари :kesa:

I'm not into that. Јас собирам салфетки!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јас имам од Влатко Стефановски :je::je::je:,а мрчачите,не ми е јасно шо коментирате воопшто ако не собирате или ако не ве бендисва та работа,таите се таму,ќутете.

Као многу мал угро ми се потпиша али го фрлив пошто ги извади цвикерите на еден спот подоцна :pos2: иначе пред Кастро имам ја даено, едно девојче ми побара и така... се искурчив али го кажав хаха:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom