Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.538
Поени од реакции
5.525
Играмо со овој состав:
Abbiati; Pasini, Maldini, Favalli, Antonini; Cardacio, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Inzaghi, Ronaldinho

и смо гуски :tapp:

едит- Да знаев дека ја има на СуперСпорт ќе гледав

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Аииии, како можеше со овие дудуци. Али ајде, сепак е пријателски меч :helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
10 пати подобар тим сме од тој албанскиот а изгубивме.
Зошто толку незаинтересирано играат?
Ако веќе не ги интересираат овие пријателски средби со тимови далеку послаби од нив и играат толку лошо и незаинтересирано и ги потценуваат помалите тимови подобро е мислам и да не играат вакви пријателски средби.
Што ако е пријателска? Па и тие натпревари се за победа. Преку глава ми е од порази од слаби екипи.
Ако фудбалерите не се срамат од вакви порази тогаш треба барем да знаат дека навивачите се срамат.
Ќе отидат ееее види овие десет класи послаби од нас, нема да играат ич заинтересирано, ќе изгубат, ќе си речат е добро де пријателска е и што ако. Да ти се сневиди тебе Анчелоти во таа глупа тактика и во тоа потценување на послабите тимови.

Инаку во Купот на Италија играме на 3ти декември со Лацио!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Сега ми се јави Рони. Ми кажа оти изгубиле.. Им се заканиле дека ако не тепаат Тирана некој од играчите на Милан бил на мета на снајперист кој бил некаде скриен :)

Се зезам...:pos2: Пријателска е бе, не берете гајле. И од Челзи изгубивме 5-0 па Интер ги тепавме. Со слаби екипи не сме мотивирани,се имаме освоено:):)

Бтв: Со Лазио тепаме во купот на 3ти...само каде играме ? Хом ор Авеј ?

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
TIRANA 2-1 milan ahahhaahahhahahhahahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

albanski tim drugarcina nema sto aj :smir::smir::smir::smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Јувентит не гледам што е смешно ке играме со вас па ке видиме не се дигајте во облаци како Интер и Лацио :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom