Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.538
Поени од реакции
5.525
а за гуркуф арно му текна на анчелоти
Еве што изјава дал:

Го пратам секојдневно и му се восхитувам.Без обзир што е у Бордо нормално го сметам за наш и гарантирам дека еден ден ќе биде важен стуб во Милан.
Кога беше кај нас имаше слаба телесна припрема. После све дојдоа и повредите, но знам дека неговото време допрва доаѓа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
супер сеа со неста во одбрана и сендерос топ ќе биде со самдорија.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ама Гуркуф се спомнува и како дел од евентуалната понуда на Милан за Агер од Ливерпул...
Ама ако изјавиве на Анчелоти и Галијани се вакви,дека ке го вратат назад,тогаш ова со Ливерпул паѓа во вода...а и подобро да е така..
А Агер нека го купат,само пари нека даат!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Еве ја најверојатната формација...

MILAN (4-3-1-2): Dida; Antonini, Nesta, Maldini, Favalli; Cardacio, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi.
Значи пак со дедото Емерсон,а Фламини на клупа....се надевам дека го чува за во сабота:toe:

G

GoddessOfRock

Гостин
Изгледа ке играаат со послба тим дека ги чуваат играчите. а мило ми е шо го вракаат Гурфуф. А и агер нека го земат:pipi::pipi:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
незнам зошто ги пушта роналдињо сидорф вие ние кога во сабота играме..треба да ги пушти помладите а фламини мора да го пушти во сабота..

Член од
1 јуни 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Еве ја најверојатната формација...

MILAN (4-3-1-2): Dida; Antonini, Nesta, Maldini, Favalli; Cardacio, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi.
Значи пак со дедото Емерсон,а Фламини на клупа....се надевам дека го чува за во сабота:toe:

Другарче не верувам дека Несте веднаш ќе заигра во првиот состав после повреда, можеби ќе влезе после 20-30 мин. ама од почеток :nenene::nenene:
BTW, Милан е заинтересиран Даниел Агер од Ливерпул, http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkkFAlulEVHRVwhdws&tmpl=coranto_ita_news

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Другарче не верувам дека Несте веднаш ќе заигра во првиот состав после повреда, можеби ќе влезе после 20-30 мин. ама од почеток :nenene::nenene:
:toe: Јас не ја измислив формацијава..као ваква ја најдов...Ај ке видиме:toe:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
ооо конечно и јас да пишам:)

браво за головите на Гуркуф
и на Кака:vozbud: враќање во бразилската репрезентација и гол:pipi: