Аквила самитот G8 - Медведев дрво

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Рускија водка што ти направила хаха.Италианец ако не те заебе кој :pos2:

2dfd.jpg
А и Саркози не заостанува многу.

Саркози то по дифолт :) ама Медведев :pos::pos::pos::pos: ептен му ја опрајл :pos:

ќе го нашамари Путин коga ќе се врати во Москва :))))))

Епа курле го тера од вотка на вино да се префлра, ама масло на Берлускони е воа гарант! :icon_mrgr

...ама работата е напорна, не е до нив. :icon_mrgr
6a00d8341c630a53ef011570f835c4970c-500wi

barack-obama-looking-at-womans-butt-500x427.jpg

Неќам да ви расипувам филмот ама ми се чини дека сликиве се некако местени. На сите слики луѓето од позадината се исти, во истите пози а исто така и Саркози и Берлускони ги имаат истите фаци. Само Медведев е различен. Не знам шо да речам нешто ми е сумливо.

Хахахаха, шо не ќе види чуек :D

Неќам да ви расипувам филмот ама ми се чини дека сликиве се некако местени. На сите слики луѓето од позадината се исти, во истите пози а исто така и Саркози и Берлускони ги имаат истите фаци. Само Медведев е различен. Не знам шо да речам нешто ми е сумливо.
Баш сега еве ги анализирав, Берлускони на секоја слика имаразлична гримаса со устата.

Баш сега еве ги анализирав, Берлускони на секоја слика имаразлична гримаса со устата.
И нозете, ставот на телата на Саркози и Берлускони се менува :)

ko retardiran mi lici na slikite :pos2::pos2: hahaha ruska rabota

горе долу сите политичари се тука!!

А:vozbud:

шо мислиш Обама трезен е...сигурно запалил некој сканк и сега ангели и демони му се гледаат а овој:vozbud: францускиов педер шибнал некоја педерска дрога да му ибам тоа импотентниот бастард:pos2:

abe ova sigurno e maslo na berluskoni mu ima aknato po nekoja ekstaza i gi ima zdrveno za ova medvedev ima da go primi od putin :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom