Македонски селани, интервју FAIL

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.539
Поени од реакции
35.640
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Имаше едно време тема за тоа што би сториле доколку вашиот партнер е од село. Мојот став, со кој некои од вас не се согласуваа, беше „подалеку од селани“. Океј, сега официјално изјавувам дека повеќе не го држам истиот став. Обожавам селани, зошто ме прават среќен и насмеан. Сеа баш го гледав видео прилогот на Сител за наводно мртвите бебиња пронајдени во Мирковци, кои сепак испадна дека биле птици...

Некаде на средина, кога ја интервјуираат жената :))))))

Едно 30 пати ја вратив на рипит. Не можам да се заситам од реакцијава. Интервју FAIL! :pos2:

Од останатите краишта на Македонија:

Слободно надополнете ја темава :icon_lol:

На Шеќеринска, шеќерот да и се качит!:pos2:

Aoo гласов еј! Powerpuff girl!

Многу се смеев на клиповите кога излегоа посебно Грмавише Трешчавише..........И Гоки од Муртино кога му кажуваат што да зборува:)))))))))))))))))) Струмичанка сум ама многу ми е смешно кога ке слушнам дека на телевизор зборува некоj струмички.

пато е најдобар!!! и бабата со курешките!!!:pos2::pos2:

Еве и од мене нешто....

ЧУНКШ! :)

Шо че ви кажам? То е невозможно што го велаа тие!
....К*р да му никни на тој шо го рече! :pos2::pos2::pos2:

Не знам за вас ама мене давнешно хоби ми е, кога ќе деси пичвајз во некое забателено село да гледам интервју со мештаните.
паднал град, имало поплава, каснеле субвенции, млекарите имаа исто пар лудаци-се тоа се моменти ради кои вреди вести да се гледаат.

На пример најдете ја денес бабата што го објаснуваше случајот со мртвите кокошки што се мислело дека се деца, што возела трактор, женана како ојбасни тоа е мејсторија :icon_lol:

Сепак Голубите за мене се на прво место..:back:

Ја му викам сине не ги сечи,Не шо ги **** ке ги сечам.......:pos2:
4 пати паѓа у канало........:pos2::pos2::pos2::pos2:

ево сами да видете и дојте да видете и виделе сте :pos:

Ова коа го гледав сеа со стариот Чуууукшш,15 минути не можев да се совземам од смеење,солзи ми потекоа.:pos2:

Вчера еден голуб оттука летна и у река се утепа. Самоубиство направи изгледа у болки у глава му се вртеше.

хахахахахахјсахајгбеѕбцгцѕегцбхѕгехц :pos2: :pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера еден голуб оттука летна и у река се утепа. Самоубиство направи изгледа у болки у глава му се вртеше.

хахахахахахјсахајгбеѕбцгцѕегцбхѕгехц :pos2: :pos::pos::pos::pos::pos:

Harikiri .. ne mozel poveke so takov gazda .. :pos2::pos2::pos2:

А,тој со циркусот..ау мајке што раѓа п..ка ејј.Не морало на тој клип да се остави звукот,само нека посочеле ВИДИ ФАЦА и све е завршено:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom